Какво сготвих днес - Май '12
- i4eto3421
- магьосник в кухнята
- :: 89 рецепти от i4eto3421
- :: 507 снимки от i4eto3421
Re: Какво сготвих днес
За днес таратор,печено пиле,задушени пресни картофи с магданоз,копър и чесън и гъбен сос.Дано да имам време и за една питка Бени.
- remiva
- магьосник в кухнята
- :: 23 рецепти от remiva
- :: 103 снимки от remiva
Здарвейте, !
Да докладвам за днес, че по изключение съм сготвила нещо различно от аламинут . За закуска-пържени филийки, после направих прясно зеле с пилешко на фурна, таратор и сладолед за десерт. Сега слагам един боб да се вари, че после, през седмицата, няма да имам време за нищо.
Спорна седмица и успех на децата ни - абитуриенти и седмокласници!
Да докладвам за днес, че по изключение съм сготвила нещо различно от аламинут . За закуска-пържени филийки, после направих прясно зеле с пилешко на фурна, таратор и сладолед за десерт. Сега слагам един боб да се вари, че после, през седмицата, няма да имам време за нищо.
Спорна седмица и успех на децата ни - абитуриенти и седмокласници!
Това, което не ме убива, ме прави по-силна.
- latkova
- виртуоз с тиган
- :: 3 рецепти от latkova
- :: 78 снимки от latkova
Здравейте,
днес сме на зрял боб яхния, паниран свински език и набързо забърках едни
Американски бисквити с шоколад Cookies
Хубав ден на всички
днес сме на зрял боб яхния, паниран свински език и набързо забърках едни
Американски бисквити с шоколад Cookies
Хубав ден на всички
- Makaweli
- магьосник в кухнята
- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli
Привет
Аз днес изпробвах нова рецепта за крем супа - нещо по-различно, което ми хареса
Картофена крем-супа с бяло вино и риган
В допълнение към нея - Светкавични крутони в микровълнова и още Червени чушки бюрек /от фризера/. За десерт Ябълки
Хубава вечер и успешна нова седмица на всички На абитуриентите и седмокласниците - УСПЕХ
Аз днес изпробвах нова рецепта за крем супа - нещо по-различно, което ми хареса
Картофена крем-супа с бяло вино и риган
В допълнение към нея - Светкавични крутони в микровълнова и още Червени чушки бюрек /от фризера/. За десерт Ябълки
Хубава вечер и успешна нова седмица на всички На абитуриентите и седмокласниците - УСПЕХ
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
- Jordanka1
- виртуоз с тиган
- :: 4 рецепти от Jordanka1
- :: 28 снимки от Jordanka1
здравейте и от мен месеца изтече аз сега се сетих днес свекито има рожден ден и замесих питка
за обяд кебапчета и кюфтета на скара винен кебап шопска салата торта и кадаиф който стана страхотен приятна и успешна седмица
за обяд кебапчета и кюфтета на скара винен кебап шопска салата торта и кадаиф който стана страхотен приятна и успешна седмица
- Makaweli
- магьосник в кухнята
- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli
Привет
Малко късничко, но да споделя вечерята ни - Таратор, Лозови сарми със сос. Десерта е Ябълки
Спокойна нощ
Малко късничко, но да споделя вечерята ни - Таратор, Лозови сарми със сос. Десерта е Ябълки
Спокойна нощ
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
- mami48
- магьосник в кухнята
Привет веселушки,днес сготвих мусака,таратор,десерта - череши и ягоди.Приятен ден.
- lucky6
- виртуоз с тиган
- :: 7 рецепти от lucky6
- :: 13 снимки от lucky6
Здравейте!
На мен нещо не ми стигаше времето през последните десетина дена и почти не готвих. Минавахме на пилешко филе на скара, пържени картофи и салата от зеле и краставици. Чак в почивния ден успях да направя един постен грах за обяд и мусака след него за вечеря, която ядохме до вчера. Десерти нямах време да правя - череши, ягоди и сладолед.
Днес се отчетох с пиле с топено сирене и гъби върху канапе от картофено пюре. Сварих повече картофи, пък какво ще направя с тях за утре още незнам.
Спокойна вечер на всички и приятни почивни дни от мен!
На мен нещо не ми стигаше времето през последните десетина дена и почти не готвих. Минавахме на пилешко филе на скара, пържени картофи и салата от зеле и краставици. Чак в почивния ден успях да направя един постен грах за обяд и мусака след него за вечеря, която ядохме до вчера. Десерти нямах време да правя - череши, ягоди и сладолед.
Днес се отчетох с пиле с топено сирене и гъби върху канапе от картофено пюре. Сварих повече картофи, пък какво ще направя с тях за утре още незнам.
Спокойна вечер на всички и приятни почивни дни от мен!
- mami48
- магьосник в кухнята
Привет веселушки,днес приготвих Телешко варено,шишчета от пилешко месо с много зеленчуци - чушка,лук,гъби,домат, разкошна салата свежа,а десерта е - череши и ягоди.Светъл празник на всички.
- dianakatou
- виртуоз с тиган
- :: 9 рецепти от dianakatou
- :: 119 снимки от dianakatou
Привет и от мен!!!Днес,понеже половината искаха спагети,останалата"клиентела"кюфтета-2 менюта.Спагети ме болонез и кюфтета ,задушени с гарнитура картофено пюре и за всички салата от червено,варено цвекло.Десерт почти не ядем ,обикновено следобяд плодове и една импровизирана торта от останал кекс,крем патисери и шоколад с ядки.Лек ден!