Хайде на пролетните манджи...
Какво сготвих днес - Май '12
- Pavel
 - шеф на кухнята

 - Мнения: 908
 - Регистриран на: нед авг 05, 2007 11:04 am
 - :: 26 рецепти от Pavel
 - :: 393 снимки от Pavel
 - Контакти:
 
Какво сготвих днес - Май '12
Нов месец - нова темичка 
Хайде на пролетните манджи...
			
									
									Хайде на пролетните манджи...
Aut viam inveniam aut faciam
						- vyra59
 - магьосник в кухнята

 - Мнения: 1616
 - Регистриран на: пон авг 16, 2010 8:22 am
 - :: 25 рецепти от vyra59
 - :: 43 снимки от vyra59
 - Местоположение: Плевен
 
Здравейте и честит празник!
За днес направих таратор, пилешките пържолки са накиснати в марината и ще се пекат на грил тигана, биричката е в хладилника,
а десерт няма засега, има ябълки, банани, черен шоколад, кой каквото иска. Ще направя и зелена салата. Това е засега.
Желая на всички хубав и слънчев празник!
 
			
									
									
						За днес направих таратор, пилешките пържолки са накиснати в марината и ще се пекат на грил тигана, биричката е в хладилника,
а десерт няма засега, има ябълки, банани, черен шоколад, кой каквото иска. Ще направя и зелена салата. Това е засега.
Желая на всички хубав и слънчев празник!

- milena75
 - магьосник в кухнята

 - Мнения: 1677
 - Регистриран на: чет юни 17, 2010 11:59 am
 - :: 64 рецепти от milena75
 - :: 279 снимки от milena75
 
Здравейте!
Днес за обяд имаме свинско с грах, останало от онзи ден, а за вечеря ще приготвя мариновани свински каренца с гъби и сметана. Салатата ще е зелена с лук и маслини.
Марина, благодаря, че си отговорила вместо мен на valka100! Наистина трицоната е известна също и като цаца. Може да се приготви както печена в тава, така и пържена. На мен лично по втория начин ми харесва повече. По-нездравословно е, но пък е вкусна и много върви със студена биричка
  
 . Особено сполучлива е и маринована, продава са както е казала Марина,  като копърка, заради копъра, който се слага при нареждането й в бурканчетата.
			
									
									
						Днес за обяд имаме свинско с грах, останало от онзи ден, а за вечеря ще приготвя мариновани свински каренца с гъби и сметана. Салатата ще е зелена с лук и маслини.
Марина, благодаря, че си отговорила вместо мен на valka100! Наистина трицоната е известна също и като цаца. Може да се приготви както печена в тава, така и пържена. На мен лично по втория начин ми харесва повече. По-нездравословно е, но пък е вкусна и много върви със студена биричка
- 
				Melina
 - виртуоз с тиган

 - Мнения: 81
 - Регистриран на: пон фев 27, 2012 3:06 pm
 - :: 8 рецепти от Melina
 
Здравейте!Днес станахме късно и пропуснахме закуската.За обяд приготвям таратор,печено ярешко,картофено пюре и зелена салата.За вечеря ще опека кюфтета на грил тиган а за десерт имаме плодове.
			
									
									Човек трябва да бъде достатъчно голям за да признае грешките си,достатъчно умен за да спечели от тях и достатъчно силен за да ги поправи!
						- mami48
 - магьосник в кухнята

 - Мнения: 6242
 - Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm
 
Привет веселушки, днес приготвих Печено пиле върху ароматни картофи,салата-от всичко свежо,зехтин и маслини,десерта е ягоди и шоколад.
			
									
									
						- STELKINA
 - магьосник в кухнята

 - Мнения: 348
 - Регистриран на: съб авг 15, 2009 8:38 pm
 - :: 45 рецепти от STELKINA
 - :: 222 снимки от STELKINA
 - Местоположение: милано родом от сливен
 
Привет да се запиша и аз  
 
Сутринта се състезавахме с мъжо кой ще направи по хубави катми аз на тиган той на сача
 . Позабавлявахме се докато синчето спи а като стана естественно хареса катмите на тати  :win
Обядвахме спагети с морски дарове , бистека /незнам как се казва тънка телешка пържола на грил тиган/ овкусена след изпичане със зехтин,лимон и настърган пармеджан. Салатка от рукола и настърган морков а десерта пъпеш.
За вечеря ще направя телешки винен кебап и ориз със грах за гарнитура. Смесена зелена салата /от тия с няколкото вида треви
 смесени в торбичка /. А десерта ще е крем карамел
			
									
									
						Сутринта се състезавахме с мъжо кой ще направи по хубави катми аз на тиган той на сача
Обядвахме спагети с морски дарове , бистека /незнам как се казва тънка телешка пържола на грил тиган/ овкусена след изпичане със зехтин,лимон и настърган пармеджан. Салатка от рукола и настърган морков а десерта пъпеш.
За вечеря ще направя телешки винен кебап и ориз със грах за гарнитура. Смесена зелена салата /от тия с няколкото вида треви
- Sirena
 - магьосник в кухнята

 - Мнения: 3898
 - Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
 - :: 17 рецепти от Sirena
 - :: 171 снимки от Sirena
 - Местоположение: Варна
 
Да си кажа и аз - от разходки обядвахме на вън, но за вечеря пека агнешка плешка, ще задуша пресни картофи, ще има зелена салата, десерта торта с готови блатове.
Хубав ден
			
									
									Хубав ден
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."
						- dianakatou
 - виртуоз с тиган

 - Мнения: 1068
 - Регистриран на: вт фев 14, 2012 10:37 am
 - :: 9 рецепти от dianakatou
 - :: 119 снимки от dianakatou
 
Честит 1 май и от мен!!! по традиция на д нешния ден ядем печено месо сгарнитура .При нас свински бут ,пилешко печено с карофи на фурна ,зелена салата както и лека торта с бисквитен блат,крем и ягоди .Скоро не съм качвала снимки,така ,че ще пусна тия дни всичко заедно от Великденските козунаци +всичко останало...Ползотворен и успешен месец!!! 
  
			
									
									
						- Makaweli
 - магьосник в кухнята

 - Мнения: 5640
 - Регистриран на: нед сеп 06, 2009 10:03 pm
 - :: 66 рецепти от Makaweli
 - :: 908 снимки от Makaweli
 - Местоположение: РУСЕ
 
Привет в новия месец  
 
И ЧЕСТИТ ДЕН НА ТРУДА
  
  
  
  
  
 
За днес у дома - Шопска салата, Рибена чорба, Вулканчета от кайма Ети. За десерт - Бисквитена торта /вместо бисквити - един изсъхнал козунак
 /  
 
Хубава вечер
			
									
									И ЧЕСТИТ ДЕН НА ТРУДА
За днес у дома - Шопска салата, Рибена чорба, Вулканчета от кайма Ети. За десерт - Бисквитена торта /вместо бисквити - един изсъхнал козунак
Хубава вечер
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
						- lucky6
 - виртуоз с тиган

 - Мнения: 198
 - Регистриран на: ср окт 21, 2009 10:58 am
 - :: 7 рецепти от lucky6
 - :: 13 снимки от lucky6
 
Добро утро и от мен!
Закуската вчера беше Тарама хайвер с грис, на обяд довършвахме пилешката супа и яхния от зрял боб, а вечерта таратор, кюфтета на скара и Зеленчуци на тиган скара. Довечера сме на омлети и отново таратор и зелена салатка!
Приятен ден на всички!
			
									
									
						Закуската вчера беше Тарама хайвер с грис, на обяд довършвахме пилешката супа и яхния от зрял боб, а вечерта таратор, кюфтета на скара и Зеленчуци на тиган скара. Довечера сме на омлети и отново таратор и зелена салатка!
Приятен ден на всички!
