Нека цяла година има с какво да се похвалим и зарадваме и отново да споделяме успехите си в кухнята
Какво сготвих днес - Януари '12
- xevi
- шеф на кухнята

- :: 108 рецепти от xevi
- :: 706 снимки от xevi
Какво сготвих днес - Януари '12
Честита Нова 2012, весели готвачи!
Нека цяла година има с какво да се похвалим и зарадваме и отново да споделяме успехите си в кухнята
- Makaweli
- магьосник в кухнята

- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli
ЧЕСТИТА НОВА 2012 ГОДИНА

В днешния празничен ден пийваме по кафе, изтеглихме си късметче от Новогодишната баница и отиваме да сурвакаме
Нека сме живи и здрави и да готвим все по-вкусни ястия, които да споделяме в любимия ни сайт
Весел ден

В днешния празничен ден пийваме по кафе, изтеглихме си късметче от Новогодишната баница и отиваме да сурвакаме
Нека сме живи и здрави и да готвим все по-вкусни ястия, които да споделяме в любимия ни сайт
Весел ден
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
- mamcheto61
- магьосник в кухнята

- :: 195 рецепти от mamcheto61
- :: 1056 снимки от mamcheto61

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!!!!СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО!!!
- cvetkQ
- виртуоз с тиган

- :: 6 рецепти от cvetkQ
- :: 2 снимки от cvetkQ
Честита нова година
вчера семейно ядохме сърмички,руска салата,пържоли,кока кола,баница с късмети 
- latkova
- виртуоз с тиган

- :: 3 рецепти от latkova
- :: 78 снимки от latkova
Да Ви е Честита Новата 2012 година!
Много здраве, радост , щастие ,любов, пари, късмет!
През Новата година с пълни сили все напред!
Да ви покажа част от новогодишната ни трапеза
Новогодишен часовник
Питка Слънце със сирене
имаше още селска салата , кьополу , сърми , кошнички от точени кори пълни с Пържено Пиле Жулиен,
Пълнена свинска пържола, а за десерт
Печена пълнена тиква с локум, ядки и плодове.
Много здраве, радост , щастие ,любов, пари, късмет!
През Новата година с пълни сили все напред!

Да ви покажа част от новогодишната ни трапеза
Новогодишен часовник
Питка Слънце със сиренеимаше още селска салата , кьополу , сърми , кошнички от точени кори пълни с Пържено Пиле Жулиен,
Пълнена свинска пържола, а за десерт
Печена пълнена тиква с локум, ядки и плодове.
- remiva
- магьосник в кухнята

- :: 23 рецепти от remiva
- :: 103 снимки от remiva
ЗА МНОГО ГОДИНИ
!Да е мирна, богата, здрава, да носи сговор в семействата ви и успехи в делата ви!
И ние попреядохме, остана за цяла седмица
- капама, мариновани пържоли с гъби, салати най-различни, мезета сухи, баклава, баница с късмети -1/2 тава- и още незнам какво!
Успешна 2012 година!
И ние попреядохме, остана за цяла седмица
Успешна 2012 година!
Това, което не ме убива, ме прави по-силна.
- Jordanka1
- виртуоз с тиган

- :: 4 рецепти от Jordanka1
- :: 28 снимки от Jordanka1
Здравейте честита 2012 година много успешна,благородна,плодородна и щастлива.
Честит Василюв ден
Честит Василюв ден
- Elti
- магьосник в кухнята

- :: 31 рецепти от Elti
- :: 1236 снимки от Elti
- Контакти:
Честита 2012 година! И в най-вкусната част от форума ви пожелавам, изобилие от красота, както на трапезите, така и в душите ви. Бъдете щастливи!
Makaweli, milena75, latkova много красиви часовници.
Нашето новогодишно меню беше Руска салата у дома, сервирана в хлебни кошнички.
Рулца от шунка с плънка от Руска салата у дома и Салата Снежанка, пълнени чеснови яйца.

Основното беше пържоли с гъби и топено сирене (сервирано в разгара на вечерта и разбираемо без снимка).
Домашна точена баница, в която сложих и късметите. (Сложих стандартни и закачливи късмети и познайте какво изтеглих като първо късметче? „Който пипне тоз късмет, ще изхвърля кофата за смет” – е това е ... no comment
)

За десерт Торта Елха - BABY – страшно вкусна.
Мислех с тази торта да се включа в новия конкурс „Сладката страна на празниците”, но не успях. Започнах да я правя на 30 декември, но като видях, че формата не се получава я оставих да пренощува на хладно (да постегне). На 31-ви украсявах (малко под стрес, че всички си бяхме в къщи. Аз обичам да работя сама).

Makaweli, milena75, latkova много красиви часовници.
Нашето новогодишно меню беше Руска салата у дома, сервирана в хлебни кошнички.
Рулца от шунка с плънка от Руска салата у дома и Салата Снежанка, пълнени чеснови яйца.

Основното беше пържоли с гъби и топено сирене (сервирано в разгара на вечерта и разбираемо без снимка).
Домашна точена баница, в която сложих и късметите. (Сложих стандартни и закачливи късмети и познайте какво изтеглих като първо късметче? „Който пипне тоз късмет, ще изхвърля кофата за смет” – е това е ... no comment

За десерт Торта Елха - BABY – страшно вкусна.
Мислех с тази торта да се включа в новия конкурс „Сладката страна на празниците”, но не успях. Започнах да я правя на 30 декември, но като видях, че формата не се получава я оставих да пренощува на хладно (да постегне). На 31-ви украсявах (малко под стрес, че всички си бяхме в къщи. Аз обичам да работя сама).

Моето блог-местенце - http://elti-spodeleno.blogspot.com
Моята facebook страничка http://www.facebook.com/SpodelenoOtKuhnataNaElti
- milena75
- магьосник в кухнята

- :: 64 рецепти от milena75
- :: 279 снимки от milena75
Здравейте!
Elti, много оригинални предястия! И на нашата трапеза снощи имаше руска салата, но под формата на палачинкова торта.
Само дето някои от нас(мъжката част от компанията) наблягаха повечко на питиетата
и почти нищо не ядоха, на Нова година си останаха гладни
.
Днес като се събудихме се оказа, че в къщи няма почти нищо за ядене, нали бяхме на гости, всичкото ядене остана там, нашият хладилник почти празен, а стомасите се обаждат
. Добре, че имаше останали сухи мезета, та заситихме глада.
Вечерта уж щяхме да релаксираме, но татко дойде да се чукнем за Новата година и за здравето на малката и масата пак не остана празна - туршийка, кисело зеле с червен пипер и олио, лютеница с праз и сирене, сухи мезета. Направих на бързо един кебап с гъби и много лук, за гарнитура - картофено пюре. Естествено завъртяхме и баницата, но след толкова ядене успяхме само да си видим късметите, а баницата остана за закуска.
Утре на обяд ще ходим да сурвакаме и пак ще сме на гости, а за вечеря още не съм измислила, но със сигурност след толкова много месо в последните дни, във вторник ще направя боб или леща.
Желая ви приятна и спокойна вечер!
Elti, много оригинални предястия! И на нашата трапеза снощи имаше руска салата, но под формата на палачинкова торта.
Само дето някои от нас(мъжката част от компанията) наблягаха повечко на питиетата
Днес като се събудихме се оказа, че в къщи няма почти нищо за ядене, нали бяхме на гости, всичкото ядене остана там, нашият хладилник почти празен, а стомасите се обаждат
Вечерта уж щяхме да релаксираме, но татко дойде да се чукнем за Новата година и за здравето на малката и масата пак не остана празна - туршийка, кисело зеле с червен пипер и олио, лютеница с праз и сирене, сухи мезета. Направих на бързо един кебап с гъби и много лук, за гарнитура - картофено пюре. Естествено завъртяхме и баницата, но след толкова ядене успяхме само да си видим късметите, а баницата остана за закуска.
Утре на обяд ще ходим да сурвакаме и пак ще сме на гости, а за вечеря още не съм измислила, но със сигурност след толкова много месо в последните дни, във вторник ще направя боб или леща.
Желая ви приятна и спокойна вечер!
- irinchicata
- магьосник в кухнята

- :: 49 рецепти от irinchicata
- :: 187 снимки от irinchicata
Здравейте момичета!За много години и Честита Нова Година!!!Пожелавам на всички да сте живи и здрави и много усмивки през 2012 г.Аз не мога да се похваля като вас с новогодишна трапеза,защото у дома нямаше такава
Аз бях на работа и понеже работя в механа,съпруга реши,че може да дойде при мен.Децата са на село при нашите и аз искрено им завиждах!Това е първата година през,която не съм готвила нищо за Нова година!Още ми е гузно,ама пък не бях изморена вечерта!Та вчера явно всички сме релаксирали,днес:мусака,таратор и бисквитена торта!Слънчев ден на всички!!!