За да обобщим какво измислихме до тук по темата:
- на снимката са пържоли от рибицата. Толкова мраморирано* месо в рибицата се получава от специални породи говеда, на специален хранителен (а може и двигателен) режим. Дали има такива в България - не знаем, но може би
ТОЧНО такива не (по $60 килото). Все пак човек може да се разтърси по магазините и месарниците.
- хубави и шарени пържоли са вратните пържоли, могат да се използват вместо тези от рибицата (няма да е същото).
maniuni, дано да сме ти били полезни и сподели какви са били резултатите от търсенето ти
* мрамориране - този термин идва от английски
marble, аз бих си използвала думичката на български - шарено месо, но го видях това мрамориране на няколко други сайта на български, така че може да е навлязъл така в нашия език, знам ли
