Добро утро ,
Верче,благодаря за кафенцето,пия си го судоволствие пред компа в новитя месец
Знаете ли, че има два дена в живота ни,
за които нищо не може да направим...
единият е вчера, а вторият е утре...
ние може да живеем единствено днес!
Днес можем да обичаме, да мечтаем,
да работим, да се наслаждаваме на живота!!!
Пожелавам ви един прекрасен ден на всички!!!
О и сега като погледнах днес правя две години от регистрацията ми във форума,
през тези две години и радост и болка споделях с вас благодаря ви,че ви има и си пожелавам още
много по две да сме заедно
Честит празник 1-ви ноември ден на народните Будители!!!!
Хоп и аз с моето кафенце в новия месец Верче, Ивка, благодаря ви за поканата и компанията
Вчера си бяхме на село при мама и тати, а днес ще се отдам на домашни занимания - в един дом работата никога не свършва.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БУДИТЕЛИТЕ НА ВСИЧКИ УЧИТЕЛИ И ПРЕПОДАВАТЕЛИ - БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ОТДАДЕНИ НА БЛАГОРОДНАТА СИ ПРОФЕСИЯ ДА ПОСЯВАТЕ И РАЗВИВАТЕ ЗНАНИЕТО
Хубав ден и успешен предпоследен месец от годината
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
Здравейте! Честит празник!
Денят на народните будители е общобългарски празник, честващ паметта на българските просветители, книжовници, революционери и свети будители на възраждащия се национален дух, официален празник на Република България, който се празнува на 1 ноември. Честит празник,на всички преподаватели,студенти,ученици и на трудещите се в сферата на образованието! Бони,специални поздрави отправям,към твоя съпруг!Желая му здраве,творчески успехи,ентусиазъм и семейно щастие,разбира се!
И аз се присъединявам в компанията на празнуващите.На този ден и ние почиваме!
Честит празник на Народните будители.Дано почитаме празниците си!
Днес имам време за вас,то май цяла седмица ще имам.Боби е болен,пак прословутото ухо и зачервено гърло.Може и аз да съм виновна В четвъртък и петък го водих с триколката на ясла,но не му сложих шал.А то си беше 0 * сутринта и имаше слана.Предполагам ,че е от това.Ама и аз :Било рано за шал,чак ме е яд на мене си. :cursing: :cursing: :cursing: Както и да е...Ще прекараме повече време заедно ,че и Момчил е 2 смяна.
Еййййййй,да ви се похваля.На моят мъж брат му и приятелката му са си купили апартамент
Слънчев ден.
Добро утро! Песничката на Бони и ароматното кафе на Вяра отново ме заредиха със страхотна енергия! Благодаря ви момичета!
Честит празник на народните будители! Нека всеки един от нас се замисли върху посланието на този ден и да отдаде почит на онези личности, благодарение на които сме се съхранили като народ!
Специални поздрави на всички, които се занимават с наука!
Нинка, БЛАГОДАРЯ ТИ . Натеб и Миленка специални поздрави /ако има и още някой свързан с просветата, образованието и културата нека се чувства поздравен/
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.