Здравейте,
Днешното меню:
закуска-баница,сок,кафе
обяд-зеленчукова супа,фалшива дроб-сарма с кайма,15 мин чийзкейк
вечеря-яйца на очи,ябълки
И на вас да е сладко
Какво сготвих днес - Октомври '11
- akva7
- магьосник в кухнята
- :: 15 рецепти от akva7
- :: 107 снимки от akva7
- Makaweli
- магьосник в кухнята
- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli
Привет
За днес у дома Салата зеле с моркови и червено цвекло, Салата домати и краставици, Картофена супа, Карамелизирано пиле със салата, Пикантни свински пържоли на грил тиган. За десерт - Ябълки, Грозде
Спокойна нощ
За днес у дома Салата зеле с моркови и червено цвекло, Салата домати и краставици, Картофена супа, Карамелизирано пиле със салата, Пикантни свински пържоли на грил тиган. За десерт - Ябълки, Грозде
Спокойна нощ
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
- irinchicata
- магьосник в кухнята
- :: 49 рецепти от irinchicata
- :: 187 снимки от irinchicata
Здравейте момичета!Днес се завърнах от разкошната си почивка на село!Нещо не мога да се ориентирам в новия сайт,но ще свикна Днес ще изпържа пилешки сърца с лук за обяд,а за вечеря съм в голяма чуденка.Ще се разходя до магазина,да ме осени някоя идея.Вие докато ме нямаше сте сътворили невероятни вкусотийки.Специални поздрави за Маги-ГОРДЕЕМ СЕ,ЧЕ ТЕ ПОЗНАВАМЕ!!!Продължавай в същия дух и може и по телевизията да те видим .Лек и слънчев ден на всички от мен!!!
- Jordanka1
- виртуоз с тиган
- :: 4 рецепти от Jordanka1
- :: 28 снимки от Jordanka1
Здравейте и от мен много е хубав сайта пожелание за което
ето и за вчера зеленчуци със ориз и кремвирш с кашкавал
за днес кюфтенца със сос
ето и за вчера зеленчуци със ориз и кремвирш с кашкавал
за днес кюфтенца със сос
- vyra59
- магьосник в кухнята
- :: 25 рецепти от vyra59
- :: 43 снимки от vyra59
Здравейте приятелки!
За днес приготвих: Зеленчукова супичка, Свинско месо с праз лук на фурна и Макарони с прясно мляко и яйца на фурна.
Желая ви приятна вечер!:)
За днес приготвих: Зеленчукова супичка, Свинско месо с праз лук на фурна и Макарони с прясно мляко и яйца на фурна.
Желая ви приятна вечер!:)
- Makaweli
- магьосник в кухнята
- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli
Привет
Днес си ходихме на далечното село, но само за ден. Тази вечер се завърнахме - доста уморени, но свършихме и доста работа
Та за вечеря набързо Салата краставици, Печена скумрия с горчица на парти грил, Задушени картофи Като добавим за разпускане и по чаша червено вино и сме готови за почивка
Хубава вечер
Днес си ходихме на далечното село, но само за ден. Тази вечер се завърнахме - доста уморени, но свършихме и доста работа
Та за вечеря набързо Салата краставици, Печена скумрия с горчица на парти грил, Задушени картофи Като добавим за разпускане и по чаша червено вино и сме готови за почивка
Хубава вечер
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.