Какво сготвих днес - Август '11
- akva7
- магьосник в кухнята 
- :: 15 рецепти от akva7
- :: 107 снимки от akva7
- sbt03
- магьосник в кухнята 
- :: 23 рецепти от sbt03
- :: 179 снимки от sbt03
- Makaweli
- магьосник в кухнята 
- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli
Привет  

И понеже рожденника не е с нас, ние пък в негова чест си спретнахме празничен обяд - Шопска салата, Хрупкави тиквички на фурна , Свински стек на грил тиган. А десерта Карамелен сладолед с ядки и стафиди. За вечеря ще врътна по една Пица с Тесто за пица Tupperware
, Свински стек на грил тиган. А десерта Карамелен сладолед с ядки и стафиди. За вечеря ще врътна по една Пица с Тесто за пица Tupperware  

Хубав следобед и спокойна вечер

И понеже рожденника не е с нас, ние пък в негова чест си спретнахме празничен обяд - Шопска салата, Хрупкави тиквички на фурна
 , Свински стек на грил тиган. А десерта Карамелен сладолед с ядки и стафиди. За вечеря ще врътна по една Пица с Тесто за пица Tupperware
 Хубав следобед и спокойна вечер

Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
						- gigi.2000
- магьосник в кухнята 
- :: 15 рецепти от gigi.2000
- :: 39 снимки от gigi.2000
Здравейте! Нашата закуска беше Топъл сандвич-пица с ментов чай.Обядът-Таратор, Зелен боб-плакия с кисело мляко, Желирано кисело мляко с малини. За вечеря-Пържени тиквички с млечно -чеснов сос.И за тези, на които им е писнало от киселото мляко, ще забъркам един Огретен с картофи и шунка(макар, че и той може да се гарнира със ...сещате се...кисело мляко :P ). Да не забравя-от снощи имам останала Торта със желирано кисело мляко и малини. И, честна пионерска, всичко това изобщо не е нарочно! Така се получи от самосебе си. :oops:

- milena75
- магьосник в кухнята 
- :: 64 рецепти от milena75
- :: 279 снимки от milena75
Днес на обяд ме изненадаха втора партида гости  и трябваше да се справя експресно с менюто. Реших да експериментирам - нарязах свинско и пилешко месо на късчета като за кебап, добавих и едно свинско сърце и всичко това заедно с малко гъбки  и бяло вино го опекох с фикса на Маги с вкус на барбекю(в плик). Стана превъзходно!

За гарнитура направих бобена салата(боба бях накиснала да го готвя, но настъпи промяна в плана). Изпекох и любимите ни Картофки Мастър.
Добре, че салатата не ми се наложи да я мисля много, много - сега с тези вкусни августовски домати и краставички на пазара без тях не сядаме на масата.
За вечеря ще дояждаме каквото е останало от вчера и днес.

За гарнитура направих бобена салата(боба бях накиснала да го готвя, но настъпи промяна в плана). Изпекох и любимите ни Картофки Мастър.
Добре, че салатата не ми се наложи да я мисля много, много - сега с тези вкусни августовски домати и краставички на пазара без тях не сядаме на масата.
За вечеря ще дояждаме каквото е останало от вчера и днес.
- akva7
- магьосник в кухнята 
- :: 15 рецепти от akva7
- :: 107 снимки от akva7
- Makaweli
- магьосник в кухнята 
- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
						- sbt03
- магьосник в кухнята 
- :: 23 рецепти от sbt03
- :: 179 снимки от sbt03
Makaweli, пицата, която си направила изглежда страхотно  Това ме навежда на мисълта, че отдавна не сме хапвали пица вкъщи
 Това ме навежда на мисълта, че отдавна не сме хапвали пица вкъщи   , но ще се поправим
 , но ще се поправим  Иначе днес за обяд ще се доизяждат пържолите от вчера и ще направя една салата, а за вечеря ще си спретнем миш-маш и препечени филийки
 Иначе днес за обяд ще се доизяждат пържолите от вчера и ще направя една салата, а за вечеря ще си спретнем миш-маш и препечени филийки  Десертът - сладолед и диня
 Десертът - сладолед и диня  (редовният десерт за лятото
 (редовният десерт за лятото  )
  )

Това ме навежда на мисълта, че отдавна не сме хапвали пица вкъщи
 Това ме навежда на мисълта, че отдавна не сме хапвали пица вкъщи   , но ще се поправим
 , но ще се поправим  Иначе днес за обяд ще се доизяждат пържолите от вчера и ще направя една салата, а за вечеря ще си спретнем миш-маш и препечени филийки
 Иначе днес за обяд ще се доизяждат пържолите от вчера и ще направя една салата, а за вечеря ще си спретнем миш-маш и препечени филийки  Десертът - сладолед и диня
 Десертът - сладолед и диня  (редовният десерт за лятото
 (редовният десерт за лятото  )
  )Моят блог - http://vinagi-vkusno.blogspot.com 

- Sirena
- магьосник в кухнята 
- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
- latkova
- виртуоз с тиган 
- :: 3 рецепти от latkova
- :: 78 снимки от latkova
Здравейте момичета и момчета,
Да се отчета за вчера:
закуска - Чудните мекици на Петя , десерт диня
обед - Пиле Беарнез
вечеря - сандвичи с шунка и кашкавал и за десерт диня
Направих и Студена торта с крем от маскарпоне вече за трети или четвърти път. Много сполучлива рецепта и много се харесва в къщи. Повреден е фотоапарата , плаче за нов и не мога да ви покажа снимки.
Лек и спокоен ден на всички и успешна седмица.

Да се отчета за вчера:
закуска - Чудните мекици на Петя , десерт диня
обед - Пиле Беарнез
вечеря - сандвичи с шунка и кашкавал и за десерт диня
Направих и Студена торта с крем от маскарпоне вече за трети или четвърти път. Много сполучлива рецепта и много се харесва в къщи. Повреден е фотоапарата , плаче за нов и не мога да ви покажа снимки.
Лек и спокоен ден на всички и успешна седмица.