Показвам нещичко и от мен: салатка, зеленчукова мусака и десерт:

особено десерта мъъ какво е?Ето нещо и от мен:
  особено десерта мъъ какво е?Ето нещо и от мен:

от дълго време ви чета но тепърва разузнавам сайта и още не съм много наясно
 от дълго време ви чета но тепърва разузнавам сайта и още не съм много наясно   но да си дойда на думата                                        за закуска : филйки със салам и кашкавал запечени на фурна с айрянче  обяд: бял боб на фурна ,краставички и пъпеш  за вечеря:прясно зеле,шопска салата,диня и сладък салам за десерт.
 но да си дойда на думата                                        за закуска : филйки със салам и кашкавал запечени на фурна с айрянче  обяд: бял боб на фурна ,краставички и пъпеш  за вечеря:прясно зеле,шопска салата,диня и сладък салам за десерт.  Еми това е от мен когато се науча как се качват снимки ще споделям като вас.Лека и спокойна вечер
 Еми това е от мен когато се науча как се качват снимки ще споделям като вас.Лека и спокойна вечер

Нямам време за нищо!!!Днес даже половинката сам си е готвил :oops:  :oops:  :oops: Печени кюфтета на скарата и домати за салата.Но утре мисля да направя едни пълнени чушки(ама ако не си ходим на село пак)Правя и сладко от бели сливи вече втори ден.Все не ми остава време да го досваря и доопека(едното е варено,другото печено)Лека и спокойна нощ на всички!!!Добре дошла bubole4e!Дано да не ти е скучно в сайта.Май повечето от нас са си взели почивка или просто нямат време.Иначе е пълно с идеи
 Нямам време за нищо!!!Днес даже половинката сам си е готвил :oops:  :oops:  :oops: Печени кюфтета на скарата и домати за салата.Но утре мисля да направя едни пълнени чушки(ама ако не си ходим на село пак)Правя и сладко от бели сливи вече втори ден.Все не ми остава време да го досваря и доопека(едното е варено,другото печено)Лека и спокойна нощ на всички!!!Добре дошла bubole4e!Дано да не ти е скучно в сайта.Май повечето от нас са си взели почивка или просто нямат време.Иначе е пълно с идеи 

, Палачинки с кисело мляко :
 , Палачинки с кисело мляко : Пилешка супа:
 Пилешка супа: ,Пълнени чушки с кайма и ориз:
,Пълнени чушки с кайма и ориз: Бирено-медени свински ребърца на фурна:
Бирено-медени свински ребърца на фурна: Конфитюр от кайсии:
 Конфитюр от кайсии: и един провален на външен вид десерт,но не и на вкус- Торта Династия:
 и един провален на външен вид десерт,но не и на вкус- Торта Династия: