За днес имаме Печени тиквички със сирене /от снощи/, Печено пиле в плик в микровълнова. Салатата е Домати и краставици с плочка сирене. За десерт Череши, Ягоди
Хубава вечер
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
Яйчено руло с кайма и за десерт Сладоледен крем-парфе (това е ниско въглехидратен десерт, а ако използвате нискомаслен сладолед и подсладител (аз лично съм против тях) направо си става диетичен).
Здравейте
днес у нас е ден за по-вечко готвене,
а ето какво ще готвя:
таратор,шопска салата,(синът ми тази сутрин ходи за риба и ще уважим и рибата : )рибена чорба,пилешка супа,че децата не ядат риба,
запържен зрял боб,панирани пилешки филенца,пържена риба с пържени картофки,а за десерт ягоди,череши,шоколад и сладолед.
Хубав неделен ден!!!
Менюто за днес: закуска-бухти със сирене,натурален сок обяд-салатка с домати и сирене,задушени картофки с яйца,тиквички на фурна с млечен сос,масленки,череши вечеря-пиле по ловджийски,арабско реване,сладолед с ягоди
Цяла вечност не съм се отчитала тук :oops:
Тортичка
Още един десерт-макарони на фурна
И сърмички с лозов лист
Неизменно допълнение и салата-краставици и домати+сирене
Здравейте!
На нас летните месеци яденето не ни върви много, предпочитаме салати, пресни плодове и зеленчуци и нещо постно.Та в този ред на излияния днес приготвих кюфтета от тиквички и голяма шопска салата.За десерт череши и сладолед.
Успешна нова седмица!
mimsi, тортата ти е убийствено апетитна . Аз днес не приготвих десерт и сега все в нея гледам
Иначе и у нас имаше картофени кюфтета по рецептата на petqanabelКартофени кюфтета с майонеза и салата.
Приятна вечер!