Мили приятелки, добро утро! Моят любим мъж най-сетне си е в отпуска и по 24 часа сме заедно:) Покрай всекидневните задължения с децата сме се заели и с обзавеждането на новата ни къща на село, която беше готова, но само с кухненско обзавеждане, баня и гардероби. Сега вече имаме и легла, и маса със столове и този weekend ще е първото ни нощуване там:) Нямаме търпение:) Леглата ги избрахме от един магазин, който всъщност ги разпродава по други магазини и цените са по-ниски. Оказа се, че повечето от мебелите са от завод в Пловдив. Така че ще спим на хубави български легла;) и след понеделник ще ви се похваля и със снимки:) А първата покупка я направих за Коледа и беше друго мое голямо желание- голяма маса с 8 стола:) Чувствам се чудесно, понеже всичко е както ми харесва и по мои идеи- който е строил къща ме разбира:) Осъществи се и желанието ми всяка стая да е в различен цвят:) Само едно ми липсва и може би някоя приятелка от Варна ще знае да ми каже къде мога да намеря фото-тапети (с големи размери- пейзажи). Като малка имах, но в магазинчето, откъдето го бях купила ми казаха, че вече години не внасят такива.
Да не ви занимавам повече с това:)
Желая ви чудесен ден без проблеми и с много приятни изненади:)
Мила Elti, честит рожден ден със закъснение:) Желая ти здраве и мноооого щастие:) Бъди все така мила и отзивчива и късмета да те придружава навсякъде:)
"Когато не ти остане нищо друго ,освен любовта,само тогава разбираш ,че любовта е достатъчна!"