За много години,мили приятелки и приятели! На всички пожелавам много,много здраве,успешна и ползотворна 2011г.! Аз от известно време,изобщо не съм влизала тук,толкова много хубави рецепти и идеи съм пропуснала

.....и причината за това е,че точно от 24.12.вечерта съм по болниците.Мъжа ми го хвана жлъчна криза(и преди се е случвало,но бързо е отшумявала),и по спешност го оперираха(премахнаха му жлъчния мехур и 3 камъка)И,така.....тази година Бъдни вечер и Коледа,прекарах с него в болницата,на 31,ни пуснаха вкъщи,за да посрещнем Новата 2011г! Вчера официално ни изписаха,сега само ще ходим на превръзки и да махнат конците,утре.За сега всичко е наред,гледаме се ,пазим диета и силно се надяваме,всичко да е наред! Мили приятели,много ВИ МОЛЯ,ако някой от вас се е сблъскал с такъв проблем,или знае,нещо,което ще ни е полезно,да ми пише,предварително ви благодаря!Аз доста информация почерпих от нета,лекаря ни предупреди,да се сбогува моя мъж с пържената,мазна,солена и пикантна храна.......но всичко,което знаете,моля да ми го споделите! Още веднъж бъдете много здрави и щасливи с любимите хора,около вас!