Мнение
от lucky6 » вт дек 07, 2010 10:51 am
Здравейте, весели готвачи!
През почивните дни бяхме на гости в моите родители, което ще рече, че сме яли САРМИ с кисело зеле. От средата на ноември до средата на февруари всяка събота в 10 часа майка ми слага на котлона тенждерата под налягане, пълна със сарми. Баща ми и брат ми ги обожават. На мен киселото зеле не ми допада особено, затова не готвя често с него. Мъжът ми обаче ги харесва, така че ако не броим мен, всички бяха щастливи и доволни. За закуска бухти и мекици - със сладко от ягоди и смокини или със сирене -който както ги харесва.
Неделя вечер: Печени пилешки бутчета с картофени кюфтета и туршия с аспирин
Понеделник вечер: Пълнен шаран с лук, орехи и хайвер, покрит с кръгчета домати и картофена салата, бобена салата и кисело зеле с червено пиперче и олио
Вторник вечер ПЛАНИРАНО: свински шишчета на тиган скарата и салатките от снощи
Приятен ден на всички! :P