Здравейте на всички!
Мен отрано ме обзе треската по коледното пазаруване тази година. Затова вече мога да се похваля, че съм почти готова. :P По този начин облекчих и семейния бюджет. Дядо Коледа няма да е много щедър, но пък няма да забрави никого.

И така, ето списъка:
- За дъщеря ми ще са дрешки, защото се очертават доста играчки от другите. За нея в яслата Дядо Коледа

ще носи поръчаната в писмото кафе машина - бълбука, свети и пише, че се зарежда с истинска вода;
- За таткото някакъв Жилет с пет ножчета, това си е поръчал. Само това не е купено още;
- За баби, дядовци, чичо и вуйчо ще има по един дезодорант /на "промоция" от AVON, купени края на септември

/ + малко календарче със снимка на малката и на семейство по един голям;
На 25.12 сутринта ще се събираме у нас четири семейства с децата и за тях подаръците също вече са осигурени. Доста народ ще сме като се замисля, но пък ще е весело, особено като се появи брат ми, олепен с памук, червен костюм и голям чувал. И ето какво ще сложа аз в него:
-За две момченцата на 2 и 3 г.ще има светещ и говорящ на БГ пистолет;
-За момиченце на почти две ще има мадамска чанта с пеперудка;
-За една какичка на 10 г. сме подготвили комплект с корсаж на червени сърчица;
За нова година ще направя торбички с лакомства и това ще е /и сурвакане, де.../, а на възрастните мисля да има по един шоколад....
Като тегля чертата се оказва, че само аз май не съм в списъка