Здравейте,мили и слънчеви момичета!
Много ви благодаря за гостоприемството!За пореден път ще спомена,че тук,сред вас, ми е изключително приятно.
Elti,благодаря ти за съвета,мила.Аз,обичам да изслушвам децата си,защото с техните откровения и искренност,истината е истина!Ще споделя и случката от сряда.След триседмично лекуване вкъщи /а с Ники и в болница/,отидоха съвсем здрави на детска.Когато отидох да ги взема,и двамата започнаха да кашлят и секрет от нослетата им,като вода.Като ги видях в това състояние,само дето не припаднах.След четири изпити антибиотика,пет сиропчета,след толкова инжекций,куп хомеопатични,витамини във всякакъв вариант и какво ли още не,и да завариш децата си в такова състояние,направо е кошмар!В този момент,ми идваше да викам,да крещя.Защото знам истината.Но си овладях нервите.Като се прибрахме,малките започнаха да ми разказват.Как са били навън и много са тичали,как са се потили,и когато се прибрали вътре и поискали водичка,една леличка им наляла от чешмата и те пили от студената вода.И както казаха те-но си останахме с моклите длешки.
Е,кажете ми само,как да се доверя на тези хора там!?И не е само това проблема!И не е само с мойте дечица.Както каза
Elti,хората отиват на работа,само,за да си получат възнаграждението,което,всъщност не заслужават!
НЕ!А,иначе детската градина е нова и е оборудвана с много красива мебел.Но,защо ли???Когато липсва най-важното!
Elti,аз също имам дъщеря.На цели19 е.Тя не е ходила на детска градина и това го отчитах до скоро като моя грешка,защото и до днес е прекалено затворена и притеснителна.Трудна й е комуникацията,Не,че незнае какво и как да говори,но незнае как хората ще приемат думите й.Неможе да се интегрира в обществото,защото все търси честното и справедливото.Просто си живее един неин свят.Много чист и още наивно детски.Сигурно,аз съм допуснала голяма грешка при нейното възпитание и изграждане като човек,но съм я допуснала неволно.
Та,така...
Хайде да ви приготвя по едно кафенце и нещо за душата
Желая ви прекрасен ден!