Мнение
от sladki64e » съб окт 16, 2010 7:57 pm
Здравейте, Весели Готвачи!
Любче, честит празник на свекърва ти!
Днес времето тук е слънчево, но ветровито. Аз съм още в шок от инцидента (блъсна ни кола, докато пресичахме), който ни се случи в понеделник. Много съм изплашена и не ми се ходи никъде, но малчо не го свърта на едно място и ще излизаме след малко, вероятно до най-близката детска площадка. Слава на Бога и синът ми, и аз сме добре! Нямаме сериозни травми. Казват, че никой не е в нарушение - случило се е при смяна на светофара и възрастната жена, управлявала автомобила, който ни блъсна не ни е видяла, тъй като е имало камион, който е ограничавал видимостта й. Ние почти бяхме пресекли, предполага се, че детската количка, в която беше синът ми не е бласната, само аз отнесох удара. Все още не е излезнал рапорта на полицията. Напоследък много зачестиха подобни произшествия и е наболяла тази тема, дано има някаква промяна в закона за движение по пътищата. Като пешеходец, винаги съм пресичала с голямо внимание. Прави ми впечатление, че водачите на автомобили са много агресивни - непрекъснато ми се случва на пешеходна пътека без светофар да получавам предимство от автомобила в едната лента, но автомобилите от другите ленти не само не спират, а дори и свирят и едва ли не са ми бесни, че съм решила да пресичам и им преча.
Не знам какво да кажа, просто на никой не пожелавам да се случват подобни неща и Бог да ни пази!
Извинявам се, ако съм ви натоварила, имах нужда да споделя притесненията си! Никой от роднините ми в БГ не знае за инцидента и не мисля да им казвам, за да не ги притеснявам.
Лека и топла съботна вечер ви пожелавам!