За обяд бяхме на гости и не съм готвила.
За вечеря исках да е нещо бързо и за това реших да пробвам много хвалената Бъркана пица (струва си оценките, наистина е страхотна )
Добър вечер на всички!
Закуската я пропуснахме, а след това направих пържени кюфтета, люти чушлета/пукани/ за зимнина и за директна консумация, шопска салата, за десерт:ябълки и грозде, шоколадови бисквитки от магазина.
Успешна седмица на всички!
Здравейте, момичета!
За днес готвя Боб-чорба и Салата от печени чушки, за десерт-грозде, ябълки, бисвити.
Имам едно питане.Купих си сафрид, но никога не съм яла такава риба. Моля тези от вас, които са я готвили и яли, да ми кажат с много кости или с по-малко е. В смисъл-лесно се чисти като, да речем скумрията, толстолоба, или по-трудно-като херингата, таранката?
Здравейте,
при нас хапнахме салатка с водорасли, доматчета и лук и кюфтета на скара с пържени картофки
пържени яйца, отгоре с маслини и хлебчета с подправки
паниран език
за десерт: пъпеш с топка сладолед и шоколадови кръгчета
]
Здравейте весели
Добра вечер и успешна нова седмица.
Днес хапнахме миш -маш, кюфтенца на скара и препечени филийки на скара ,десерта е диня.
Желая ви лека и приятна вечер
Здравейте,тази вечер сме на зелава салата с моркови и тук там доматче,
баница със сирене и яйца,свински ребърца във фурна предварително накиснати в марина,а гарнитурата към тях е картофено пюре и картофена салата,кой каквото желае,десрта е диня.
Хубава и лека вечер!!!