Аз на твое място бих отишла на кожен лекар - намазването помага, но пък ако ти се спука някой мехур, може да се възпали (маста не е стерилна) и тогава - от лошо по-лошо.
Дръж ни в течение как заздравява ръката ти, и дано да е бързо и без усложнения!

:lol:  :P
  :lol:  :P 

Не ми се получава и това е ... Страх ме е да пробвам    отново , защото ако още една чиния си замине по реда  :x  .... Сигурно изпускам нещо много важно ... Моля ви, споделете вашият начин , че ми се случва много често да ползвам разтопен шоколад
  Не ми се получава и това е ... Страх ме е да пробвам    отново , защото ако още една чиния си замине по реда  :x  .... Сигурно изпускам нещо много важно ... Моля ви, споделете вашият начин , че ми се случва много често да ползвам разтопен шоколад   ( какъв съд използвате , слагате ли и масло , на каква степен го правите)
 ( какъв съд използвате , слагате ли и масло , на каква степен го правите)  Затова споделяйте тук за да ви олекне и никога не се отказвайте  :P На мен това ми е любимата тема и с интерес я следя ... и редовно си споделям  "преживяванията"
  Затова споделяйте тук за да ви олекне и никога не се отказвайте  :P На мен това ми е любимата тема и с интерес я следя ... и редовно си споделям  "преживяванията"   След като пиша за поредните си "подвизи" и споделям с вас ми олеква и запрятам ръкавите с нови сили за някое друго творение
 След като пиша за поредните си "подвизи" и споделям с вас ми олеква и запрятам ръкавите с нови сили за някое друго творение   Всичко най-хубаво от мен
 Всичко най-хубаво от мен   

с всички възможни екстри. Ползвам я от време на време да размразя нещо ако ни дойдат непредвидено гости и за принцеси
 с всички възможни екстри. Ползвам я от време на време да размразя нещо ако ни дойдат непредвидено гости и за принцеси   . Успех
 . Успех