Здравейте за вечеря ще панирам чушки и ще опека наденица на скара,и ще спретна една свежа шопска салатка.Десерта още се чудя май ще бъде орехово руло или шоколад за мъжа ми
Здравейте,ние тази вечер сме на шопска салатка,спагети ала Жак Пепен,който в момента се запичат,а за десерта се чудя ,но сигорно ще е сладолед или нещо от магазина.
Хубава вечер! :P
Весел уйкенд!
Здравейте отново,
сложх тигана,синът ми е от сутринта за риба и е хванал една кофа речна риба(таранка ),оставих си за мене четери риби,децата не ядат риба ,мъжо е на път,а другите раздадох на съседите.Пържа си само за мене сега.
Добър вечер и от мен!
Скарата е велико човешко изобретение !Пекнах кюфтета,патладжан,домат и лук,та си изядохме пръстите !Утре ,като им сервирам зелен боб,да си спомнят с умиление за днешната вечеря !
Днес сме си в къщи и аз основно се въртях в кухнята до сега - приготвих Салата домати с плочка сирене, Яйца на очи с домати, Зелен боб с домати. За вечеря сигурно ще добавя към постните манджи Пикантни пилешки хапки
А десерта е Пъпеш
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
Здравейте,днес на обяд дойэяждахме от снощи,а вечерята ще бъде салата домати и краставици със плочка сирене,пържени тиквички с мляко и чесън,кебапчета на скара,а десерта бисквити от магазина.
Хубава съботна вечер!