Поне ги редувай:една хлебна рецепта,една нискокалорична,диетична...Ами така де,не се издържа вече...
 Поне ги редувай:една хлебна рецепта,една нискокалорична,диетична...Ами така де,не се издържа вече...   
 Хубав ден ти пожелавам!

получи сеее . Най-прекрасната рецепта си избрах и веднага се влюбих в нея - Небесна Щерка .. Всички я хвалят и съдейки по снимките и аз бих я хвалила ако моята изглеждаше така
  получи сеее . Най-прекрасната рецепта си избрах и веднага се влюбих в нея - Небесна Щерка .. Всички я хвалят и съдейки по снимките и аз бих я хвалила ако моята изглеждаше така   ама не ... направо нямам думи какво нещо ми се получи
  ама не ... направо нямам думи какво нещо ми се получи   бих качила снимки ама не искам да ви плаша  :oops: все ми е куцало по-нещо понякога ама чак такова разминаване
  бих качила снимки ама не искам да ви плаша  :oops: все ми е куцало по-нещо понякога ама чак такова разминаване   Сега се чуде какво да я правя ... на вкус - е , поне не е солена
 Сега се чуде какво да я правя ... на вкус - е , поне не е солена   Имам друго питане обаче към вас
 Имам друго питане обаче към вас   Защо , защо , защо нникога не ми се получава масленият крем - изобщо има ли в някоя рецепта да се разбие масло и захар до пухкав крем не се получава, просто не се получава  :x  За себе си смятам че  не съм толкова трагична готвачка - доо сега не съм имала никакъв ПРОВАЛ .. все се е получавало вкусно , но предполагам че всеки има такива моменти - дори и най-добрите готвачи
  Защо , защо , защо нникога не ми се получава масленият крем - изобщо има ли в някоя рецепта да се разбие масло и захар до пухкав крем не се получава, просто не се получава  :x  За себе си смятам че  не съм толкова трагична готвачка - доо сега не съм имала никакъв ПРОВАЛ .. все се е получавало вкусно , но предполагам че всеки има такива моменти - дори и най-добрите готвачи  

Аз го вадя от хладилника и въпреки това преди да почна, го слагам за 10-20 секунди в МВ, на най-ниска степен, една под тази за размразяване. Така съм сигурна, че ще е меко.
 Аз го вадя от хладилника и въпреки това преди да почна, го слагам за 10-20 секунди в МВ, на най-ниска степен, една под тази за размразяване. Така съм сигурна, че ще е меко. 

Вместо оцет сложете лимонvasseto написа:А в последствие не смърди ли много микровелето на оцет??Galya68 написа:Забравих да кажа на момиЧето с микровълновата:пробвай да я измиеш по този наЧин-сложи в микровълновата една Чаша с вода/до половината/ и 2 с.л. оцет.ВклюЧи на една минута и половина/на най-високата температура/,без да покриваш Чашата.След това изтрий вътрешността на фурната с гъба и препарат,както винаги я миеш.Дано да има резултат.Аз винаги така я поЧиствам.Ако стените на микровълновата не са изпотени,когато я отвориш,я пусни на още минута и половина.Степените на разлиЧните марки фурни са разлиЧни.

.Почнах да правя "селско руло".Спазих точно рацептата,но когато трябваше да се навие на луло и да се сложи в тавата стана толкова дълго,че не се побра в нея.Пекох го в две тави и ми изтече пълнежа вътре,пък и ня вкус не се получи.Явно месенето ми не се получи.Та оттогава не съм го правила повече.
 .Почнах да правя "селско руло".Спазих точно рацептата,но когато трябваше да се навие на луло и да се сложи в тавата стана толкова дълго,че не се побра в нея.Пекох го в две тави и ми изтече пълнежа вътре,пък и ня вкус не се получи.Явно месенето ми не се получи.Та оттогава не съм го правила повече.