.
. За моя голяма радост, детето ми си хапва много добре, а според баща му и доста
 . След като започнах със захранването - към 6-ия месец си хапваше с голям апетит и татко му не пропускаше да поясни на педиатъра, че се притеснява да не напълнее, а тя се усмихваше и казваше, че няма място за притеснение. Аз също не се притеснявам, защото се храни здравословно - за закуска овесени ядки с плодове, за обяд - салати и основно, за следобедна закуска - плодове, и за вечеря - кисело мляко, заквасено от мен самата. Сладкиши изобщо не иска да вкуси, за разлика от мен и съм много доволна от този факт.
 . След като започнах със захранването - към 6-ия месец си хапваше с голям апетит и татко му не пропускаше да поясни на педиатъра, че се притеснява да не напълнее, а тя се усмихваше и казваше, че няма място за притеснение. Аз също не се притеснявам, защото се храни здравословно - за закуска овесени ядки с плодове, за обяд - салати и основно, за следобедна закуска - плодове, и за вечеря - кисело мляко, заквасено от мен самата. Сладкиши изобщо не иска да вкуси, за разлика от мен и съм много доволна от този факт. Въобще - дете мечта!

Пожелавам на всички малки злоядковци да придобият такъв апетит!

.
 .
 благодаря предварително
 благодаря предварително