Сигурен съм, че успехите са много повече от неуспехите, но не бъдете срамежливи - разкажете да се посмеем заедно
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ето, аз започвам със случката, която ме накара да отворя темата...
Днес вкъщи нямаше много останали неща за ядене и се сетих за едни консерви скариди, които стоят от много време в шкафа... Кутия от 200-300 г, пише белени скариди, на картинката изглеждат апетитно. Казвам си - на тигана с малко чесън, евентуално ориз - ще стане ядене... Започвам да отварям кутията и още на 1/4 оборот ме лъхна една миризма... нещо като тиня, застояла морска вода... Отворих ги, излях "соса", даже ги изплакнах - миришат ужасно. Приятелката ми почна да се мръщи и да търси нещо друго за ядене, ама аз - оптимист! Бам в тигана, зехтин, вино... само дето похабих виното. Сложих и ориз с идеята да омекоти миризмата - не се получи... след 15 минути ги изхвърлихме и измих тигана 2 пъти... още леко се усеща миризма...
Сега ще си правим палачинки
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Лошото е, че имаме още 2 кутии от същите морски дарове... обмислям дали да ги изхвърля директно или да ги дам на някого за стръв - може и да свършат работа
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)