Най-лесно се застройва с готварска сметана.дори врящата супа става страхотна и с цвят който хваща окото.Иначе разбиваш яйцата,добавяш кисело мляко и малко брашно.Слагаш на котлона и бъркаш постоянно докато започне да припарва леко сместа(опитваш с пръст).Отдръпваш от котлона и започваш да прибавяш от супата-в началото по малко,после повече-докато стигнеш половината от супата(защото по-надолу е по гореща заради продуктите в нея).Връщаш в тенджерата с незастроената супа,разбъркваш и готово )
За да не се пресича супата,в съда,където е яйцето за застройката се слагат 3-4с.л студена вода и малко оцет,след това се добавя млякото и се разбърква.Супата няма да се пресече,та дори и да е вряла.