УВАЖАЕМИ ПО-ДОБРИ ГОТВАЧИ ОТ МЕНЕ,
Често сам слушал да се използва аспирин при консервиране.Тогава продуктите не се стери...сте.../ниама да пиша думата,че да не направиа пак грешка /.Истина ли е това или не?
Вчера си смлиах малко чесан с оцет за супа и му сложих една таблетка стрит аспирин .Колко време мога да го сахраниа в такова састоиание?
Според мои познат лекар е много полезно да се иаде чесан-и срешту грип и срешту склероза.
Относно аспирина в готварството
-
- готвач с точилка
- Мнения: 48
- Регистриран на: вт фев 17, 2009 9:07 pm
- Местоположение: СЛОВЕНИЯ,ЛЮБЛЯНА
- BABY
- магьосник в кухнята
- Мнения: 494
- Регистриран на: пет юни 13, 2008 9:46 am
- :: 457 рецепти от BABY
- :: 1598 снимки от BABY
- Местоположение: ХАСКОВО
- Контакти:
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 656
- Регистриран на: вт авг 25, 2009 11:14 pm
- :: 156 рецепти от BRIDA
- :: 269 снимки от BRIDA
- sladki64e
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1888
- Регистриран на: пон сеп 21, 2009 6:34 pm
- :: 20 рецепти от sladki64e
- :: 582 снимки от sladki64e
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 656
- Регистриран на: вт авг 25, 2009 11:14 pm
- :: 156 рецепти от BRIDA
- :: 269 снимки от BRIDA
Уважаеми, RIGOLETTO,нямах предвит аспирина като консервант,а аспирина като добавка към чесън и т.н.Аспирина(в малки дози е полезен на едни-на др.вреди).ОТНОСНО аспирина в готварството,освен за консервант,той се използва и за набухвател в сладкарството...2 аспирина-разтворени в 50мл.вода- заместват 1 бакпулвер.... ,мн.хора твърдят,че самите кексове и т.н ставали по "пухкави"-аз лично не съм го пробвала