Как тече денят на Веселите готвачи? - Януари '15
- Sirena
- магьосник в кухнята
- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
Re: Как тече денят на Веселите готвачи?
Вечна му памет на Демис Русос
[youtube]http://youtu.be/N-b6qdtp4oY[/youtube]
[youtube]http://youtu.be/N-b6qdtp4oY[/youtube]
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."
- Makaweli
- магьосник в кухнята
- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli
ДИАНКА МИЛА, ПРЕКРАСНО МИЛО МОМИЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН - БЪДИ ЗДРАВА, БЪДИ ВСЕ ТАКА ОТКРОВЕНА И ЧЕСТНА, ОБИЧАЙ ВСЕ ТАКА ЖИВОТА И ВСИЧКИ ОКОЛО СЕБЕ СИ, БЪДИ ЩАСТЛИВА
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
- Makaweli
- магьосник в кухнята
- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СТЕЛИ - ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТА ДА БЪДЕ ВИНАГИ С ТЕБ И МЛАДЕЖКИЯ УСТРЕМ ДА Е В СЪРЦЕТО ТИ ДЕРЗАЙ И ПОСТИГАЙ МЕЧТИТЕ СИ
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
- didurana
- магьосник в кухнята
Добро утро!
Дианка, и аз също често правя равносметки в живота си ,но не ми е приятно,но не защото съм сгрешила,а защото не съм искала така да стане...
Кате,явно и моето виене е от ниско кръвно,защото се спасявам тук с кафета.
Вчера Зарко ме попита откъде е ,,дошъл,,... .Първоначално помислих,че ме пита къде сме ходили,но ние не сме излизали и докато хвърчат мисли в главата ми ,,кажи де,от магазина ли?,, Трябва вече да се подготвя за подобни въпроси и ми се иска да е достоверно.Не че щъркела го е донесъл,а после не,не е вярно -от корема на мама .На снимки където сме само с баща му беше почнал да пита той къде е,защо го няма
Гледаме се и пазим топлото в къщи и тази седмица.Това е почивка и за двама ни.Е имам повече за готвене,но все пак сме си в къщи.
Приятен ден,приятелки!
Дианка, и аз също често правя равносметки в живота си ,но не ми е приятно,но не защото съм сгрешила,а защото не съм искала така да стане...
Кате,явно и моето виене е от ниско кръвно,защото се спасявам тук с кафета.
Вчера Зарко ме попита откъде е ,,дошъл,,... .Първоначално помислих,че ме пита къде сме ходили,но ние не сме излизали и докато хвърчат мисли в главата ми ,,кажи де,от магазина ли?,, Трябва вече да се подготвя за подобни въпроси и ми се иска да е достоверно.Не че щъркела го е донесъл,а после не,не е вярно -от корема на мама .На снимки където сме само с баща му беше почнал да пита той къде е,защо го няма
Гледаме се и пазим топлото в къщи и тази седмица.Това е почивка и за двама ни.Е имам повече за готвене,но все пак сме си в къщи.
Приятен ден,приятелки!
- didurana
- магьосник в кухнята
ДИАНКА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДВАМА ВИ!ЖЕЛАЯ ВИ ЩАСТИЕ,ЗДРАВЕ,БЕЗГРИЖНИ ДНИ!НА СТЕЛИОС ЕДНО ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО!
И аз смятам,че да родиш на рождения си ден е нещо специално.
И аз смятам,че да родиш на рождения си ден е нещо специално.
- vyra59
- магьосник в кухнята
- :: 25 рецепти от vyra59
- :: 43 снимки от vyra59
ДИАНКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, ОБИЧАНА И ЖЕЛАНА!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА СТЕЛИОШ!НЕКА Е ЩАСТЛИВ, ЗДРАВ, С МНОГО КЪСМЕТ! НЕКА ПОКОРЯВА УСПЕЩНО ВСИЧКИ ВЪРХОВЕ, НЕКА ВИ РАДВА И ДА СЕ ГОРДЕЕТЕ С НЕГО!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА СТЕЛИОШ!НЕКА Е ЩАСТЛИВ, ЗДРАВ, С МНОГО КЪСМЕТ! НЕКА ПОКОРЯВА УСПЕЩНО ВСИЧКИ ВЪРХОВЕ, НЕКА ВИ РАДВА И ДА СЕ ГОРДЕЕТЕ С НЕГО!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
- mami48
- магьосник в кухнята
Добро утро,мили приятелки!Сядам на с вас и е толкова пъстро,празнично и красиво тук,рожден ден празнуват Дианка и нейното прекрасно детенце,нека са ни живи и здрави!Дидка, разбрах те за Зари,нашето момченце казва,че дядо Боже го е дал на всички нас,да ни носи радост,а то наиснина е така - има ли по - голяма радост от детенце,според мен не. Таничка, много си сладка,като си на диета ограничавай винцето,то не се вписва в диетата,защото е с много калории,но все пак ти си знаеш,важното е да ти е весело и добре. Прекрасен ден на всички!
- mami48
- магьосник в кухнята
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! СКЪПА ДИАНКА, ЩЕ ТИ ПОЖЕЛАЯ ВСИЧКОТО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,РАДОСТ И КЪСМЕТ НА СВЕТА! БЪДИ ЩАСТЛИВА! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
- mami48
- магьосник в кухнята
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛО ДЕТЕ! СТЕЛИ,ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,РАДОСТ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО! БЪДИ ЩАСТЛИВ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
- mami48
- магьосник в кухнята
ЦВЕТЯ ЗА ТЕБ,ПРЕКРАСНО МОМИЧЕ! БЪДИ ВИНАГИ ТАКАВА - МИЛА,СЪРДЕЧНА,ДОБРА,СЪСТРАДАТЕЛНА И ЕСТЕСТВЕНА! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК! ОБИЧАМ ТЕ!