Как тече денят на Веселите готвачи? - Март '15
- dianakatou
- виртуоз с тиган
- :: 9 рецепти от dianakatou
- :: 119 снимки от dianakatou
Re: Как тече денят на Веселите готвачи?
Добър вечер ,веселушки !!!! Тиха, отпускаща, спокойна вечер,.. у дома, с любимите хора...какво по-хубаво от това след тежкия и изморителен ден ..... голямо бягане падна и днес ,но съм доволна от себе си .... леко вирусна съм май и всичко го правя не с толкожа голямо желание ..... просто ,защото трябва до болка познато на всички ни .Понякога е нужно толкова малко, за да бъдем доволни и щастливи... мъничко топлота и някой, на който да разкажем за себе си, за деня... и за малките радости в сивото ни ежедневие .....Всяка вечер мислено ми минава през главата без да го искам ,разбира се как е преминал и днешния ден ...... Пожелавам ви всяка сутрин да тръгвате с надеждата, че ще имате възможност да сторите добро, че ще стоплите нечия душа и ще дарите някого с радост... и не чакайте отплата,.. защото най-голямата отплата е да познаеш щастието в нечии очи. Това е смисълът на всеки ден - простичък, но толкова красив...Тъй като е време за нани ,искам да пожелая топла и спокойна нощ на всички и една успешна нова седмица!!!!
-
- виртуоз с тиган
Добро утро, дружки-веселушки!
Кате, разбирам те за цветята, аз по същия начин ги подарявах, когато тръгвахме за тук преди 11 години, като дечица са ти, отгледани с мерак и любов и въпреки, че ги дадох на приятелки се питах дали ще ги гледат добре.............Бог да е със Стаси, да я пази, да я среща с добри хора.
Кейти, ти си я закършила май, след като трети антибиотик допиваш, дано не е сериозно.
Дианка, на теб също бързо възстановяване.
Ние тази сутрин осъмнахме с 20-тина см. сняг а пролетта посрещнахме само преди два дни.
Спокоен ден на всички.
Кате, разбирам те за цветята, аз по същия начин ги подарявах, когато тръгвахме за тук преди 11 години, като дечица са ти, отгледани с мерак и любов и въпреки, че ги дадох на приятелки се питах дали ще ги гледат добре.............Бог да е със Стаси, да я пази, да я среща с добри хора.
Кейти, ти си я закършила май, след като трети антибиотик допиваш, дано не е сериозно.
Дианка, на теб също бързо възстановяване.
Ние тази сутрин осъмнахме с 20-тина см. сняг а пролетта посрещнахме само преди два дни.
Спокоен ден на всички.
- didurana
- магьосник в кухнята
ДОБРО УТРО!
Кате,какво да се прави,по какви ли не причини ни се налага да си хвърлим цветята,и на мен ми се е случвало,разбирам...А на Стаси лек път!
И тук е студено,с дебелите якета сме още,каквото и да е идва края на зимата.
Бони,ккъде си?Четеш ли ни...
Прекрасен ден!
Кате,какво да се прави,по какви ли не причини ни се налага да си хвърлим цветята,и на мен ми се е случвало,разбирам...А на Стаси лек път!
И тук е студено,с дебелите якета сме още,каквото и да е идва края на зимата.
Бони,ккъде си?Четеш ли ни...
Прекрасен ден!
- dianakatou
- виртуоз с тиган
- :: 9 рецепти от dianakatou
- :: 119 снимки от dianakatou
Усещане за щастие
цветни мисли
пролетно настроение
две чашки ароматен чай
и много любов
във Вторник....
Добро утро, прекрасни хора!
Казват, че когато вярваш в нещо, то непременно ще се случи... Аз вярвам в доброто, в чистите мисли, в малките стъпки, в сбъдването на мечтите и в радостта от "малките" нещица..
Пожелавам ви прекрасно-случващ, добротворен и изумителен ден, приятели... и не забравяйте, че магията е да вярвате в Себе си, ако можете да го направите, значи можете да накарате всичко да се случи...
Мноооооого пооредели редиците ни ,дано всички сте добре и просто не ви остава време да влезете ..... снощи без малко да се удавя с антисептичната течност ,преди да си легна ..... голям ужас за няколко секунди бях буквално без дъх ,всички спяха и една остра болка и едно безсилие ,което на никого да не случва .... уплаших се много и след това ,докато заспя едно неразположение около глътката . Искам да попитам ,който има инфо ,чета за течен подсладител ,тук не са и чували ,а за Велик ден искам да си набява ,откъде се купува ? Приготвих една торта за нашата шефка ,която бе рожденничка ...... с толкожа отпадналост за първи път правя торта ..... затова и украсата е тая , по-простичка ,тя пък взе ,че се хареса и всички прекарахме добре и много вълнуващо !!!! Красив и спорен ден !!!!!!! MAMI
, Здрава да е само СТАСИ ,и мен големия ми син от неделя е във Франция ..... и напълно те разбирам !!! Кураж и лек път !!!!
цветни мисли
пролетно настроение
две чашки ароматен чай
и много любов
във Вторник....
Добро утро, прекрасни хора!
Казват, че когато вярваш в нещо, то непременно ще се случи... Аз вярвам в доброто, в чистите мисли, в малките стъпки, в сбъдването на мечтите и в радостта от "малките" нещица..
Пожелавам ви прекрасно-случващ, добротворен и изумителен ден, приятели... и не забравяйте, че магията е да вярвате в Себе си, ако можете да го направите, значи можете да накарате всичко да се случи...
Мноооооого пооредели редиците ни ,дано всички сте добре и просто не ви остава време да влезете ..... снощи без малко да се удавя с антисептичната течност ,преди да си легна ..... голям ужас за няколко секунди бях буквално без дъх ,всички спяха и една остра болка и едно безсилие ,което на никого да не случва .... уплаших се много и след това ,докато заспя едно неразположение около глътката . Искам да попитам ,който има инфо ,чета за течен подсладител ,тук не са и чували ,а за Велик ден искам да си набява ,откъде се купува ? Приготвих една торта за нашата шефка ,която бе рожденничка ...... с толкожа отпадналост за първи път правя торта ..... затова и украсата е тая , по-простичка ,тя пък взе ,че се хареса и всички прекарахме добре и много вълнуващо !!!! Красив и спорен ден !!!!!!! MAMI
, Здрава да е само СТАСИ ,и мен големия ми син от неделя е във Франция ..... и напълно те разбирам !!! Кураж и лек път !!!!
- Sirena
- магьосник в кухнята
- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
Привет, момичета
Днес рязахме лозето, аз събирах съчките и треволяците с вилата. Получи се добър фитнес.
Ето малко цъфнала иглика Кате, лек път и успех на Стаси
До утре, веселушки Хубава вечер
Днес рязахме лозето, аз събирах съчките и треволяците с вилата. Получи се добър фитнес.
Ето малко цъфнала иглика Кате, лек път и успех на Стаси
До утре, веселушки Хубава вечер
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."
- janova
- магьосник в кухнята
- :: 90 снимки от janova
Добра вечер,момичета!
Имам ли време и съм тук .
Танче,да е жива и здрава майчето ти.
Наталка,добре сте се потрудили,а игликата е толкова красива!
Кате,Дианка,дано днес да се чувствате по-добре!
Дианка,тортата е прекрасна,а печевото тутманик ли е?
На Йоанка,Влади и Ани,хубав следобед!
ХУБАВА ВЕЧЕР И СПОКОЙНА НОЩ,МОМИЧЕТА!
Имам ли време и съм тук .
Танче,да е жива и здрава майчето ти.
Наталка,добре сте се потрудили,а игликата е толкова красива!
Кате,Дианка,дано днес да се чувствате по-добре!
Дианка,тортата е прекрасна,а печевото тутманик ли е?
На Йоанка,Влади и Ани,хубав следобед!
ХУБАВА ВЕЧЕР И СПОКОЙНА НОЩ,МОМИЧЕТА!
-
- виртуоз с тиган
- :: 2 снимки от rusowelka51
Здравейте момичета
днес поработих малко на втората работа,утре сутрин пак
Преместиха я от събота във вторник и сряда
Става по-топло и е по-лесно
Наталка хубав фитнес си направила
Дианка,тортата е чудесна сигурно и на вкус е такава
На Стаси лек път и успехи
Кате ,щом имаш голяма тераса пак може да имаш цветя
На всички лека вечер
днес поработих малко на втората работа,утре сутрин пак
Преместиха я от събота във вторник и сряда
Става по-топло и е по-лесно
Наталка хубав фитнес си направила
Дианка,тортата е чудесна сигурно и на вкус е такава
На Стаси лек път и успехи
Кате ,щом имаш голяма тераса пак може да имаш цветя
На всички лека вечер
rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919
- mami48
- магьосник в кухнята
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МОМИЧЕТА! ЧЕСТИТО БЛАГОВЕЩЕНИЕ!
- mami48
- магьосник в кухнята
ЧЕСТИТО БЛАГОВЕЩЕНИЕ! МИЛИ МОМИЧЕТА,ДАНО БЛАГАТА ВЕСТ Е ЧЕСТ ГОСТ ВЪВ ДОМА ВИ! БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ!
- mami48
- магьосник в кухнята
Мили момичета,поднасям ви - целият ми ден ще е зает,на профил съм,а доста друга работа имам.Натали,прекрасни цветенца,представям си догодина как ще изглежда двора,браво мила! Пожелавам на всички прекрасна сряда и весел празник!