Приемете и моите пожелания за
 ЗДРАВЕ,ТОПЛО ОГНИЩЕ,ХУБАВИ ЧУВСТВА,МНОГО ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО С НАЙ-БЛИЗКИТЕ ХОРА!
 ЗДРАВЕ,ТОПЛО ОГНИЩЕ,ХУБАВИ ЧУВСТВА,МНОГО ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО С НАЙ-БЛИЗКИТЕ ХОРА!  

СПОКОЙНА ВЕЧЕР И ЛЕКА НОЩ!

МАМИ
  МАМИ  ,благодаря ти от сърце ...... Пожелавам Ви топлината,любовта,обичта и разбирателството
  ,благодаря ти от сърце ...... Пожелавам Ви топлината,любовта,обичта и разбирателството 

В деня на Християнското семейство, бъдете заобиколени от любимите ви хора и нека топлина и хармония да царят в домовете ви, а сърцата ви да преливат от любов...Семейството е най-доброто училище, което може да даде познания за християнските добродетели, крепели години наред българският народ! В него децата трябва да бъдат щастливи. Да бъдат прегръщани, да бъдат обичани, да се радват на любовта на родителите си, но и да се научат да бъдат добри. Да се научат да бъдат отговорни и толерантни.
 В деня на Християнското семейство, бъдете заобиколени от любимите ви хора и нека топлина и хармония да царят в домовете ви, а сърцата ви да преливат от любов...Семейството е най-доброто училище, което може да даде познания за християнските добродетели, крепели години наред българският народ! В него децата трябва да бъдат щастливи. Да бъдат прегръщани, да бъдат обичани, да се радват на любовта на родителите си, но и да се научат да бъдат добри. Да се научат да бъдат отговорни и толерантни. Топла и спокойна вечер !!!!
       Топла и спокойна вечер !!!!   

.
 . . Преди оправданието му беше, че нямало баня на етажа и не искал да притеснява, нито нас, нито Джон. Но сега има толкова много бани, а и той си има негова собствена, но пак същото. КЪпе се само, ако ходи на гости на някого
 . Преди оправданието му беше, че нямало баня на етажа и не искал да притеснява, нито нас, нито Джон. Но сега има толкова много бани, а и той си има негова собствена, но пак същото. КЪпе се само, ако ходи на гости на някого   . А комбинациа от алкохол, чесън и цигари и др.  (наслояващи се с времето по кожа и дрехи)  направо ме трупясва. Дори и ароматизаторите немогат да смогнат.
 . А комбинациа от алкохол, чесън и цигари и др.  (наслояващи се с времето по кожа и дрехи)  направо ме трупясва. Дори и ароматизаторите немогат да смогнат.

ви поднасям и се изнасям да залея 1 торта Гараш, на освет сме канени утре и ще занеса, аз постя
 ви поднасям и се изнасям да залея 1 торта Гараш, на освет сме канени утре и ще занеса, аз постя   
   ще прекарам със салатки.
  ще прекарам със салатки.

Добро утро,мили момичета! Сядам на
 Добро утро,мили момичета! Сядам на  с вас! Ох, Йоанка направо ме довърши с твоя девер, навсичкото отгоре и скаран с хигиената,направо не ти завиждам - признавам, по - търпелив човек от теб не съм срещала. Влади,ние майките сме така, все ви мислим,защото искаме да сте добре и щастливи,радвам се,че се чувствате така!!
 с вас! Ох, Йоанка направо ме довърши с твоя девер, навсичкото отгоре и скаран с хигиената,направо не ти завиждам - признавам, по - търпелив човек от теб не съм срещала. Влади,ние майките сме така, все ви мислим,защото искаме да сте добре и щастливи,радвам се,че се чувствате така!!  
   Таничка,разбрах те мила,дано имаш време по празниците да си починеш!
 Таничка,разбрах те мила,дано имаш време по празниците да си починеш!  Момичета, прекрасен ден ви пожелавам!
 Момичета, прекрасен ден ви пожелавам!  

МИЛА ВЕРЧЕ -  БОГ ДА ПРОСТИ ТВОЯТ БАЩА! НА ТОЯ ДЕН ВИНАГИ ЩЕ УСЕЩАШ НАЙ - СИЛНО СПОМЕНИТЕ ЗА НЕГО,ПАЗИ СПОМЕНИТЕ ЗА НЕГО, ТАКА ЩЕ ТИ Е ПО - ЛЕКО! ПОКЛОН!
 МИЛА ВЕРЧЕ -  БОГ ДА ПРОСТИ ТВОЯТ БАЩА! НА ТОЯ ДЕН ВИНАГИ ЩЕ УСЕЩАШ НАЙ - СИЛНО СПОМЕНИТЕ ЗА НЕГО,ПАЗИ СПОМЕНИТЕ ЗА НЕГО, ТАКА ЩЕ ТИ Е ПО - ЛЕКО! ПОКЛОН!  

Разбирам те за проблемите с девера ти, много неприятно. Добре че свърши  това изпитание
 Разбирам те за проблемите с девера ти, много неприятно. Добре че свърши  това изпитание  .
 .