Цветя за всеотдайната мама
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Добро утро,мили момичета! Дапийнем по чаша
 Добро утро,мили момичета! Дапийнем по чаша  за добър старт на деня!
 за добър старт на деня!  Влади,може би съм пропуснала нещо около коментарите за Българския език,не допускам някой да те е обидил или наранил от тук,може би грешно си изтълкувала нечие мнение - тук цари уважение към мнението на всеки,толерантност и много уважение, аз лично твърдо заставам зад твоята позиция,това отговаря на моите разбирания,моля те мило момиче,продължавай да си с нас,много държа на теб!
  Влади,може би съм пропуснала нещо около коментарите за Българския език,не допускам някой да те е обидил или наранил от тук,може би грешно си изтълкувала нечие мнение - тук цари уважение към мнението на всеки,толерантност и много уважение, аз лично твърдо заставам зад твоята позиция,това отговаря на моите разбирания,моля те мило момиче,продължавай да си с нас,много държа на теб!  Момичета,прекрасен ден ви пожелавам!
 Момичета,прекрасен ден ви пожелавам! 

МИЛА ВЛАДИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТВОЕТО МОМИЧЕ! НЕКА Е ЖИВА И ЗДРАВА,НЕКА СЕ РАДВА НА ЩАСТИЕ, РАДОСТ И МНОГО КЪСМЕТ! БЕЗБРОЙ УСПЕХИ В ЖИВОТА! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
 МИЛА ВЛАДИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТВОЕТО МОМИЧЕ! НЕКА Е ЖИВА И ЗДРАВА,НЕКА СЕ РАДВА НА ЩАСТИЕ, РАДОСТ И МНОГО КЪСМЕТ! БЕЗБРОЙ УСПЕХИ В ЖИВОТА! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!  

ЦВЕТЯ ЗА ТЕБ, ПРЕКРАСНА ВЛАДИ! БЪДИ ВСЕ ТАКАВА ВСЕОТДАЙНА МАЙКА! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
 ЦВЕТЯ ЗА ТЕБ, ПРЕКРАСНА ВЛАДИ! БЪДИ ВСЕ ТАКАВА ВСЕОТДАЙНА МАЙКА! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!  

.
 . . Хубаво е, когато усилията се възнаграждават, човек знае за какво работи.  Да ти е честито и със здраве да си ги харчиш!
 . Хубаво е, когато усилията се възнаграждават, човек знае за какво работи.  Да ти е честито и със здраве да си ги харчиш! ! Дано все такива хубави новини да ни поднасяш!
 ! Дано все такива хубави новини да ни поднасяш!

ДИДКА ,отличник си ,Браво и на теб за чудесните резултати !!!!!
   ДИДКА ,отличник си ,Браво и на теб за чудесните резултати !!!!!   Всичко е по мед и масло ..... демокрация е и се изказвайте без да се притеснявате ..... аз не усетих да има засегнати ..... нормално е всички да нямаме едно и също мнение по определен въпрос ..... БЛАГОДАРЯ за пожеланията към мен !!!!
  Всичко е по мед и масло ..... демокрация е и се изказвайте без да се притеснявате ..... аз не усетих да има засегнати ..... нормално е всички да нямаме едно и също мнение по определен въпрос ..... БЛАГОДАРЯ за пожеланията към мен !!!!  ВЛАДИ , Честит Рожден Ден !!! Да ти е жива и здрава ,усмихната и летяща на крилете на младостта напред и нагоре !!! Успех навсякъде и нека е една ,щастлива девойка !!!
                                                                                                                ВЛАДИ , Честит Рожден Ден !!! Да ти е жива и здрава ,усмихната и летяща на крилете на младостта напред и нагоре !!! Успех навсякъде и нека е една ,щастлива девойка !!! 
               На ЙОАНКА И АНИ пожелавам от сърце да постигнат мечтите си ...... за нищо не е късно .....                                              За усмивката е казано, че е най красивото творение на природата, че е най-силното оръжие известно на човека. Тя е безценна и помага на хората да бъдат по-добри и най-много на тези, които се усмихват!
   На ЙОАНКА И АНИ пожелавам от сърце да постигнат мечтите си ...... за нищо не е късно .....                                              За усмивката е казано, че е най красивото творение на природата, че е най-силното оръжие известно на човека. Тя е безценна и помага на хората да бъдат по-добри и най-много на тези, които се усмихват! [youtube]http://youtu.be/3lWVoxLbY-0[/youtube]   Весела и спокойна вечер и както казва песничката на любимия ми Вертис ...... винаги противоположно на мозъка вървя ...... и слушам сърцето си и винаги същите грешки правя и ..... това ,което искам аз ......  ууууу ,сякаш за мен е написана ..... супер !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 [youtube]http://youtu.be/3lWVoxLbY-0[/youtube]   Весела и спокойна вечер и както казва песничката на любимия ми Вертис ...... винаги противоположно на мозъка вървя ...... и слушам сърцето си и винаги същите грешки правя и ..... това ,което искам аз ......  ууууу ,сякаш за мен е написана ..... супер !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   

Привет, мили момичета! Дианка, прекрасно,лъчезарно момиче,напълни ми душата с тая прекрасна песен на Вертис,благодаря ти от сърце! Момичета,както винаги ни призовава Дианка - нека се обичаме и уважаваме,да се усмихваме повече,животът е твърде кратък за да го хабим с неприятности - Влади,не се отказвай от нас,получило се е недоразумение,нека ти кажа,преди около две години направих приятелска забележка на едно момиче тук,забележи отново свързано с езика ни,грешните думи с които заместваме,неправилно използване на о, вместо у -  начина по който беше написано ме възмоти и нали съм си първосигнална веднага реплекирах въпросната дама,спря да пише тук,направих всичко което един възпитан човек би сторил - извиних си,не получих отговор,стана ми много неприятно,човек трябва да се научи да прощава,аз, ако съм целяла да се заяждам с някого тук - просто не ми е мястото при тия прекрасни и благородни момичета,моля те, който и да те е наранил не е било умишлено,повярвай ми,ние сме си като роднини вече,споделяме и добро и лошо,помисли си мила.
 Привет, мили момичета! Дианка, прекрасно,лъчезарно момиче,напълни ми душата с тая прекрасна песен на Вертис,благодаря ти от сърце! Момичета,както винаги ни призовава Дианка - нека се обичаме и уважаваме,да се усмихваме повече,животът е твърде кратък за да го хабим с неприятности - Влади,не се отказвай от нас,получило се е недоразумение,нека ти кажа,преди около две години направих приятелска забележка на едно момиче тук,забележи отново свързано с езика ни,грешните думи с които заместваме,неправилно използване на о, вместо у -  начина по който беше написано ме възмоти и нали съм си първосигнална веднага реплекирах въпросната дама,спря да пише тук,направих всичко което един възпитан човек би сторил - извиних си,не получих отговор,стана ми много неприятно,човек трябва да се научи да прощава,аз, ако съм целяла да се заяждам с някого тук - просто не ми е мястото при тия прекрасни и благородни момичета,моля те, който и да те е наранил не е било умишлено,повярвай ми,ние сме си като роднини вече,споделяме и добро и лошо,помисли си мила.  Дидка,радвам се за теб,дано само такива новини да чувам за теб,обичам те! Весела,спокойна и приказна вечер ви пожелавам,мили дами.!
  Дидка,радвам се за теб,дано само такива новини да чувам за теб,обичам те! Весела,спокойна и приказна вечер ви пожелавам,мили дами.!  

P.S Допуснала съм грешка - не възмоти,а възмути,извинете ме.
 P.S Допуснала съм грешка - не възмоти,а възмути,извинете ме.