Как тече денят на Веселите готвачи? - Януари '11
- Makaweli
- магьосник в кухнята
- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli
Ивка, Верче, Ани - благодаря ви
Наистина се разбирам със свекърва ми, много неща съм научила от нея и се старая да й отдам заслужено уважение. Всяка от нас, момичета, е усетила майчината ревност към себе си, няма начин. Но човек не трябва да се задълбочава в това, а просто да го приеме. И аз живот и здраве, ще бъда два пъти свекърва, но си обещавам хиляди пъти да не проявявам такива чувства, да се опитам да бъда приятелка с момичетата - дано да е така
Нинка, на цялото ти семейство желая здраве и късмет
Наистина се разбирам със свекърва ми, много неща съм научила от нея и се старая да й отдам заслужено уважение. Всяка от нас, момичета, е усетила майчината ревност към себе си, няма начин. Но човек не трябва да се задълбочава в това, а просто да го приеме. И аз живот и здраве, ще бъда два пъти свекърва, но си обещавам хиляди пъти да не проявявам такива чувства, да се опитам да бъда приятелка с момичетата - дано да е така
Нинка, на цялото ти семейство желая здраве и късмет
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
- didurana
- магьосник в кухнята
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ ВАС!Бони,пожелавам ти още дълги години да се уважавате и подкрепяте със свекърва ти,да е жива и здрава!Пожелавам на всички много здраве,много любов ,щастие,лични и служебни успехи,всичко което Вие си пожелаете!!!!!!!! Вкъщи най-голямата радост на 24 декември бяха двете чертички на моя тест.....Вярно е ,че на коледа ставали чудеса........Лека вечер милички.Ох утре съм на преглед дано всичко е наред,моля стискайте палци
- lady_LANA
- магьосник в кухнята
- :: 98 рецепти от lady_LANA
- :: 177 снимки от lady_LANA
Айде, аз сервирам кафенцето и ви чакам:) И да си побъбрим с кафенцето;)
Дидка, това е най-прекрасната новина. Пази се и се наслади на този период. Желая ти много щастие:) И даже вече благородно ти завиждам:)
Дидка, това е най-прекрасната новина. Пази се и се наслади на този период. Желая ти много щастие:) И даже вече благородно ти завиждам:)
- vyra59
- магьосник в кухнята
- :: 25 рецепти от vyra59
- :: 43 снимки от vyra59
Здравейте мили !
Бони, пожелавам ти, мила, да си добра свекърва(аз зная, че ще бъдеш добричка)!
Нинка, благодаря много за пожеланията! Искренно се радвам, че се появи! Надявам се да се "виждаме" по-често тук!
Дианка, от сърце се зарадвах на тази новина! Желая ти всичко да е наред!
А сега, Ани, сядам с теб да си бъбрим на чашка кафе
Бони, пожелавам ти, мила, да си добра свекърва(аз зная, че ще бъдеш добричка)!
Нинка, благодаря много за пожеланията! Искренно се радвам, че се появи! Надявам се да се "виждаме" по-често тук!
Дианка, от сърце се зарадвах на тази новина! Желая ти всичко да е наред!
А сега, Ани, сядам с теб да си бъбрим на чашка кафе
- Makaweli
- магьосник в кухнята
- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli
Момичета, присъединявам се към кафето - тези дни съм на ягодова вълна /нали съм замразила във фризера - успешно ги пласирам /.
Дидка, прекрасен коледен подарък сте си сътворили - нека всичко да бъде благополучно Очакваме още момичета с подобни новинки
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
- lady_LANA
- магьосник в кухнята
Верче, много се радвам:) Сподели как посрещнахте Новата Година:) Ние си останахме вкъщи и излизахме на балкона да гледаме фойерверките и аз тихичко оставих торбата с подаръците пред външната врата. После пратих децата да гледат и ги намериха. Разочароваха се, понеже не искаха подаръци, а искаха да видят как Свети Васили (известният в Гърция дядо Коледа) минава през къщите. Бяха намислили да го черпят- хихихи:) Веднага след това изготвиха план за следващата година:)
- ivkaa75
- магьосник в кухнята
- :: 4 рецепти от ivkaa75
- :: 3 снимки от ivkaa75
- lady_LANA
- магьосник в кухнята
- vyra59
- магьосник в кухнята
- :: 25 рецепти от vyra59
- :: 43 снимки от vyra59
Ани, ние на Нова година бяхме в къщи със съседите. Аз през целия ден готвих от всичко двойна доза(едната за компанията на дъщеря ми). Изморих се цял ден, но като се изкъпах и проведох някои процедури за релакс се ободрих и вечерта мина много добре. На следващия ден идваха децата и беше много хубаво.Марти и Дани ни сурвакаха, ние им дадохме парички и беше много весело. Дани(той е на 9 месеца) едва държеше сурвачката - беше много смешен. А днес за мен беше най-голямата изненада. На гости ми дойде брат ми(той живее в Монтана) и децата щом чуха, че вуйчо им е дошъл, пристигнаха веднага и се заформи една голяма компания и пак - веселия. Това е Ани - аз изкарах празниците много хубаво и съм много щастлива, че видях и брат си Май ще пия още едно кафе, че се развълнувах!
- lady_LANA
- магьосник в кухнята
Много се радвам за теб:) И аз така се вълнувам когато наближава да си идвам в България или когато чакаме някой роднина да дойде при нас. И не само аз- децата, даже и мъжа ми (понякога се смея, понеже още не бяхме тръгнали от Варна лятото и вече планираше за следващият път:)
Тук не се правят сурвачки и дрян не се намира, но си вземам от България и си го пазя:) Тук децата пеят песнички по къщите и им дават пари и сладки. И моите ходят. Много е весело. Ние само роднините сурвакаме, а тук вратите са отворени за сурвакарчетата:)
Тук не се правят сурвачки и дрян не се намира, но си вземам от България и си го пазя:) Тук децата пеят песнички по къщите и им дават пари и сладки. И моите ходят. Много е весело. Ние само роднините сурвакаме, а тук вратите са отворени за сурвакарчетата:)