Добро утро,мили момичета - Йоанка,сърдечно ти благодаря за прекрасните пожелания,благодаря ти миличка!!! Ивче,ти ми стопли душата - начина по който ме приемаш и това което си публикувала от дъщеричката си,ето,това е важното в живота - обичта,уважението,добротата,твоите деца ще продължат да се обичат във времето,казвам го,защото с моят брат все още сме неразделни - много си помагаме и обичаме,много хора ни се чудят,но когато сме искрени и себе си в отношенията с роднини и приятели нещата стоят точно така - много уважение и голяма и сърдечна обич,пожелавам го на всеки!Сега пия с вас

и да поошетам от рожденият ден,знаете как е.Дидка,благодаря ти миличка за всичко,искам да ти кажа,че няма промяна в поведението на Тони,тая сутрин е плакал за мен,искал ме много,милото ми детенце - решиха да изчакат седмица,две иако няма промяна,ще си го гледаме - много е стресиран,не се храни,скача насън и търси Инка,сърцето ме боли за него - всяка сутрин плача,не искам да се измъчва отсега,достатъчно подобни ситуации го очакват в живота,вие добре ли сте,Зарчи пооправи ли се,дано миличкия е добре вече?!Прекрасен ден на всички пожелавам,много настроение,весел ден!!!