Здравейте!
Освен карвинг (резба), който е само един от много начини за приготвяне на красиви храни и приложим само при поддаващи се на резба продукти, има и още много други видове.
Мозайки - с малки плодове, бонбони или различни по големина продукти.
Моделиране - с тесто, фондан, марципан, кайма.
Напластяване - като шахматни кексове например.
Строеж - на ядливи къщички, предмети, триизмерни фигури.
Сложете идеи!
Красивата храна
- Aliana
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1613
- Регистриран на: нед дек 14, 2008 6:14 pm
- :: 625 рецепти от Aliana
- :: 2132 снимки от Aliana
- Местоположение: Cologne
- Контакти:
Красивата храна
www.facebook.com/artandhobby
- ani_perla
- магьосник в кухнята
- Мнения: 146
- Регистриран на: пет фев 06, 2009 1:21 pm
- :: 67 рецепти от ani_perla
- :: 114 снимки от ani_perla
- ani_perla
- магьосник в кухнята
- Мнения: 146
- Регистриран на: пет фев 06, 2009 1:21 pm
- :: 67 рецепти от ani_perla
- :: 114 снимки от ani_perla
- Svett
- виртуоз с тиган
- Мнения: 8
- Регистриран на: ср ное 30, 2016 11:31 am
Много ми харесва карвинга, но хич не умея и все не ми се получава. Ето един лесен карвинг с домати
-
- аматьор с виличка
- Мнения: 10
- Регистриран на: пон авг 22, 2022 1:32 pm
- Svett
- виртуоз с тиган
- Мнения: 8
- Регистриран на: ср ное 30, 2016 11:31 am
С малък нож и малко нерви
Обелва се на лента съвсем леко на зиг-заг и се оформя, като се завива отвътре на вън. Сестра ми ги прави с белачката за зеленчуци, но на мен хич не ми е удобно. Не всеки път успявам с една лента, но при оформянето си ги нагласям.
Обелва се на лента съвсем леко на зиг-заг и се оформя, като се завива отвътре на вън. Сестра ми ги прави с белачката за зеленчуци, но на мен хич не ми е удобно. Не всеки път успявам с една лента, но при оформянето си ги нагласям.