Какво сготвих днес - [АРХИВ 1]
- tillia
- магьосник в кухнята
- Мнения: 510
- Регистриран на: ср фев 20, 2008 8:23 pm
- :: 721 рецепти от tillia
- :: 2770 снимки от tillia
- Контакти:
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 204
- Регистриран на: пон юни 16, 2008 9:15 pm
- :: 19 рецепти от sve_georgieva
- :: 39 снимки от sve_georgieva
- Pavel
- шеф на кухнята
- Мнения: 908
- Регистриран на: нед авг 05, 2007 11:04 am
- :: 26 рецепти от Pavel
- :: 393 снимки от Pavel
- Контакти:
Здравейте
Ние вчера забъркахме една манджа... импровизирана: 1 кг кайма, 300 г гъби, 1 глава лук и 3-4 кисели краставички - запържени до готовност на каймата. После добавихме и консерва домати (400 г) и сол, след като поизвря соса остана много вкусно месно ястие. Вчера и днес го хапвахме с хляб, а утре останалото ще го изсипем на една пица, ще пиша как се е получило.
Относно Бьоф Строганов - това си е класическо ястие, според мен ще се хареса на всеки. В енциклопедията има темичка за него: http://www.receptite.com/enc.php?t=6. Успех!
tilia, мерси за идеята за паниран кашкавал, май скоро ще си правим
Приятен ден на всички!
Ние вчера забъркахме една манджа... импровизирана: 1 кг кайма, 300 г гъби, 1 глава лук и 3-4 кисели краставички - запържени до готовност на каймата. После добавихме и консерва домати (400 г) и сол, след като поизвря соса остана много вкусно месно ястие. Вчера и днес го хапвахме с хляб, а утре останалото ще го изсипем на една пица, ще пиша как се е получило.
Относно Бьоф Строганов - това си е класическо ястие, според мен ще се хареса на всеки. В енциклопедията има темичка за него: http://www.receptite.com/enc.php?t=6. Успех!
tilia, мерси за идеята за паниран кашкавал, май скоро ще си правим
Приятен ден на всички!
Aut viam inveniam aut faciam
- reni55
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1188
- Регистриран на: ср юни 25, 2008 7:49 pm
- :: 227 рецепти от reni55
- :: 321 снимки от reni55
- Sirena
- магьосник в кухнята
- Мнения: 3898
- Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
- Местоположение: Варна
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 204
- Регистриран на: пон юни 16, 2008 9:15 pm
- :: 19 рецепти от sve_georgieva
- :: 39 снимки от sve_georgieva
- tillia
- магьосник в кухнята
- Мнения: 510
- Регистриран на: ср фев 20, 2008 8:23 pm
- :: 721 рецепти от tillia
- :: 2770 снимки от tillia
- Контакти:
Панираният кашкавал беше пълен провал!
Реда на паниране: потопен във вода, брашно, яйце, галета, сгорещено олио. Винаги така го правя, случвало се е да се поразлее малко, но такова чудо не бях виждала! Разля се на парцали в тигана, едва го отбирах. Една част леко нагарчаше.
Кашкавалът е на "Лактис", на дупки.
Някой да има предположение къде ни е грешката?
Реда на паниране: потопен във вода, брашно, яйце, галета, сгорещено олио. Винаги така го правя, случвало се е да се поразлее малко, но такова чудо не бях виждала! Разля се на парцали в тигана, едва го отбирах. Една част леко нагарчаше.
Кашкавалът е на "Лактис", на дупки.
Някой да има предположение къде ни е грешката?
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 204
- Регистриран на: пон юни 16, 2008 9:15 pm
- :: 19 рецепти от sve_georgieva
- :: 39 снимки от sve_georgieva
- reni55
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1188
- Регистриран на: ср юни 25, 2008 7:49 pm
- :: 227 рецепти от reni55
- :: 321 снимки от reni55
- sumer
- готвач с точилка
- Мнения: 103
- Регистриран на: съб юли 12, 2008 1:26 am