Как тече денят на Веселите готвачи? - Юни-Юли '15

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от mami48 » нед юни 28, 2015 11:18 am

:giflo2: :giflo2: :giflo2: :heart: :giflo2: :giflo2: :giflo2: Нели, браво на теб,само така слънчице - упорити тренировки и много здраве! Котенцето е за теб! :clap: Нинка, виждам те, скъпо мое момиче - хубав ден и букетче от мен! :thumbsup: :love: :love: :love:


Потребителски аватар
ninka71
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 960
Регистриран на: нед май 10, 2009 1:56 pm
Местоположение: Sofia

Мнение от ninka71 » нед юни 28, 2015 1:27 pm

Здравейте милички!

Мами,много благодаря за красивото букетче.И аз те видях и писах заедно с теб и,когато да го изпратя поста ми изчезна....
Много се ядосвам така...и после ми се убива желанието да пиша отново...
Сега ще бъда кратка:
Желая на всички,прекрасна неделя.
При нас времето е никакво-ту е усмихнато,ту навъсено...,но...все пак е неделя....
Изображение
Изображение

Животът е само един миг между две вечности
Платон

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » нед юни 28, 2015 4:35 pm

:giflo2: :giflo2: :giflo2: :heart: :giflo2: :giflo2: :giflo2: Момичета, при нас се изсипа пороен дъжд придружен от силен вятър, много вода, край ли няма това чудо?! :confused:

Потребителски аватар
sladki64e
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1888
Регистриран на: пон сеп 21, 2009 6:34 pm
:: 20 рецепти от sladki64e
:: 582 снимки от sladki64e

Мнение от sladki64e » нед юни 28, 2015 6:35 pm

Привет, приятели!

Кате, и тук така . Вчера се скъса да вали. Няколко пъти телефоните алармираха, че има опасност за наводнения. Сега чета в пощата си кои пътища са затворени.
Днес е много прохладно. Обещах да помогна в градината. Доматите са станали големи и трябва да им се махат израстъците, а мъжо не знаел кои :). За първи път като си насяхме домати и аз не знаех и по Скайп показвам на майка ми тя ми обяснява кое точно и така се научих. Тази година мъжете се грижат за градината. Аз само ще ги направлявам :).
Нели, такава ни е кутията - сметки и само сметки, затова на щипалките им харесва :).
Желая прекрасна вечер на всички!
Влади сигурно е вече на летището или се приготвя за там. Ще кацне скоро на родна земя. Ех, чак и аз се развълнувах :love: .
Ани, успешен ден, мила!
Изображение
Изображение
Изображение


Потребителски аватар
didurana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 4152
Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm

Мнение от didurana » нед юни 28, 2015 6:42 pm

Спокойна нащ!
Влади,лек полет и когато четеш това ако си в България,добре си си дошла!

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » нед юни 28, 2015 8:42 pm

:giflo2: :giflo2: :giflo2: :night: :giflo2: :giflo2: :giflo2: Привет, мили момичета! Валя, после напече,а сега се мръква. Йоанка, браво за градинката, аз нямам такава,но не ми пречи да отглеждам на терасата - подправки,люти чушлета,червено цвекло и Чери доматчета,много им се радвам! :clap: На добър час, мила Влади! :thumbsup: Момичета, пожелавам ви лека и спокойна вечер! :hug: :hug: :hug:

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » нед юни 28, 2015 8:45 pm

:giflo2: :heart: :giflo2: Нели, къде си мила,липсваш тук??? :love:

Потребителски аватар
dianakatou
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1068
Регистриран на: вт фев 14, 2012 10:37 am
:: 9 рецепти от dianakatou
:: 119 снимки от dianakatou

Мнение от dianakatou » нед юни 28, 2015 9:53 pm

Добър вечер !!!!
Изображение
НЕЛИ ,благодаря ти !!!
Днес ми е някак подтиснато с всичко ,което се случва и което не зная докъде ще стигне ???!!!
Така или иначе аз съм българка -европейка , не искам да коментирам в този момент ,защото нищо не зависи от мен ..... все се замислям след толкова години членуване в МВФ на Бг все още дължи и всички знаем какъв живот геройски водят хората ..... не за пръв път го споменавам , може да живея тук ,но ми е болно и мъчно за родината ми .... по-рано бях писала ,че иконом. криза явно ще я изживия тук .....
Няма нищо сигурно в момента ,и никой мисля ,че не знае със сигурност какво ще последва ..... единственото ,което дотук видях за всичките години ,които съм тук , а са 20 и мисля ,че почти половината ми живот и никак не са малко видях един министър - председател ,който докрай отстоява искането на народа ,а не е от послушниците в този ЕС ..... Равенство ,взаимопомощ и еднакво бъдеще за всички .... да ,ама не все още са си бедните държави и богатите ,и ако в лицето на Германия е Ес ..... сякаш е по-добре да сме навън .... не може една държава да "шие костюми ' за всички европейци по техен размер ... това за мен не е съюз за равенство и взаимопомащ ,а издояване докрай на народа .... много се критикуват за много неща гърците ,за някои може да са прави ,но колкото до пенсиите ,това не са социални пенции ,а всеки гражданин си е внасял всеки божи месец вноските , за да получава тая пенсия , не са пари на държавата ..... и ако бе в Бг мисля ,че народа също би бил възмутен ...... другият голям въпрос е сега е Гърция ..... коя ли ще е следващата държава ?! и въобще какво ще стане с ЕС ?!
Доста писах , надявам се да не съм ви отегчила ,но всичко е свързано с моето всекидневие и не мога да не споделя една песъчинка от това ,което мисля тия дни ..... Може да е трудно ,но гърците не случайно искат свобода в собствената си родина .... имат достойнство ,родолюбиви са и мисля ,че в името на родината си са готови на всичко .... аз дотук .... повече историята ще има думата ....
И не на последно място ще спомена една бг. поговорка " Не е луд ,който яде баницата ...... а който я дава !" както в момента се дават пари на всички европейски държави ,всички ги приемат .... по разни програми ,така бе и тук ..... същото се отнася и за банките .....
Никога няма да забравя европейската стра тегия ........ да се дават умишлено субсидии европейски пари на производителите на цитрусови плодове ,за да не ги отглеждат при такъв климат ????!!!!! , а да се внасят от Аржентина ..... лудост !!!! Умишлено , сцел ,за да спре всякакво производство тук и да дойде на това положение ...... същото да не сее пшеница Бг ,а да внася от Турция ???!!!! С две думи да сме зависими ..... примери много ,много .
Дано тая прословута обща валута не влезе никога в Бг ,защото тежко ни и горко .... аз живях 2-3 години с драхмата и имам впечатления бе 4,8 -4,9 :1 спрямо лева .... имаше стойност .... днес всичко ще е много по-различно ...
Извинявам се за дългия пост ,но имам деца и всичко ме вълнува в момента ......

и разбира се никого не задължавам с моето мнение ,това мисля аз !!!!
Изображение
Всичко може да се преживее в този живот, докато има за какво да живееш, кого да обичаш, за кой да се грижиш и на кого да вярваш ...
С пожелание за красива вечер и спорна нова седмица !!!!! :love:
БОНИ , :love:

vladkavl
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 936
Регистриран на: ср апр 27, 2011 6:47 am

Мнение от vladkavl » нед юни 28, 2015 11:17 pm

Привет на всички!
Чакаме да влизаме в самолета и използвам да ви пиша. Благодаря за пожеланията. Нинка, права си, ще взема да обърна шестиците и ще си мисля, че сме с полет 99. Нели, много точно си описала героинята от филма, сладурана е, радвам се, че ти харесва филма, аз съм на 12 серия, но тези дни не съм гледала изобщо. В България ще пиша разбира се, дори по едно и също време с вас, там няма да има часова разлика, плащаме си интернета там целогодишно, надявам се да няма изненади, ще си ползваме тукашните номера на телефоните, така че когато ви звънна - Нели, Дианка, Танче ( засега имам само вашите номеране) се учудвайте и вдигайте,ще се радвам да се чуя с всички. Докато ви изчерох за тези дни и драснах 2 реда стана време да се отправяме към самолета. Успешна нова седмица ви пожелавам.

vladkavl
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 936
Регистриран на: ср апр 27, 2011 6:47 am

Мнение от vladkavl » нед юни 28, 2015 11:30 pm

Забравих да кажа, че към 12:40 трябва да кацнем ако няма закъснения.


Заключена