от скоро съм в сайта, пък и в готварството съм сравнително нова, та за това реших да помоля професионалистите за съвет. Както вече споменах, от година насам съм се разготвила редовно, но определено ми е едно от любимите неща. Реших да го правя здравословно и качествено. Попрочетох тук и там, та реших, че чугунът ще е най-доброто решение, понеже разпределя топлината равномерно по целия съд и предполага готвене на по-ниски температури, което пък от своя страна е супер, защото се запазват витамините и минералите в продуктите, които използвам. Гледах Le Creuset, но те са много скъпи. За една тенджерка 600лв. не ми се дават. Спрях се на LAVA България. В сайта си имат страхотна презентация, и отзивите са добри, но някой от вас ползвал ли ги е? Какво Ви е мнението за тях? Пък и като цяло за чугуените съдове?

