Как тече денят на Веселите готвачи? - Ноември '14

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
Потребителски аватар
sladki64e
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1888
Регистриран на: пон сеп 21, 2009 6:34 pm
:: 20 рецепти от sladki64e
:: 582 снимки от sladki64e

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от sladki64e » пон ное 17, 2014 7:53 am

Изображение
Дидка, :hug: . Щастлива съм, че съм сред вас. Дори и за няколко минути на ден, е достатъчно да е хубав денят ми. Тук винаги е уютно, срещаш разбиране и е много приятно да "надникнеш" дори и набързо, за да се заредиш с позитивизъм.
Желая ви една много хубава седмица!


Потребителски аватар
Sirena
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 3898
Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
:: 17 рецепти от Sirena
:: 171 снимки от Sirena
Местоположение: Варна

Мнение от Sirena » пон ное 17, 2014 10:05 am

Привет :)
Чак сега сколасах за кафе :)
Изображение
Хубава и щастлива нова седмица
Изображение
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » пон ное 17, 2014 7:27 pm

:giflo2: :giflo2: :giflo2: :night: :giflo2: :giflo2: :giflo2: Добър вечер,мили момичета! Ани,никак не ти е било лесно,такава майка имах и аз - властна,скандална,яростна и много нападателна,Дидка пише да се преглътне огорчението, не може мила,отдавна съм простила,но дълбоко в мен живее горчилката от нерадостното и трудно детство при двама родители,обичах и ще обичам баща си докато съм жива,много добър и обран човек,но позволяващ на майка ми да се разпорежда,като военен с нас,три деца сме,аз съм второ дете,винаги си мислех,че са ме осиновили и затова майка ми се държи така лошо с мен,за нея съществуваше само малкия ми брат,но какво да се прави,живот-Бях на 14г. много четях,дори ме е била с книга в главата, заклех се,че никога няма да бъда такава майка,ако Бог ми даде дечица,сега с моите момичета сме приятелки,обичаме се много,уважаваме се безкрайно,говорим на всякакви теми и сега съм много щастлива, мила Ани,силно искам,когато напусна тоя свят,моите деца да си спомнят за мен,като истински приятел и майка. Не тъгувай миличка,дълги години търсих причините за поведението на майка ми и стигнах до заключението,ако си лош и негативен човек,трудно ще намериш път към децата си,а и към всички останали хора.Дидка, браво за снимките на Зари,прекрасни са! :clap: :clap: :clap: Простете ми милички,разстроих се,пожелавам ви лека и спокойна вечер! :hug: :hug: :hug:

Потребителски аватар
janova
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1539
Регистриран на: ср юли 21, 2010 11:16 pm
:: 90 снимки от janova

Мнение от janova » пон ное 17, 2014 8:03 pm

:night: :night: :night: ХУБАВА ВЕЧЕР И СПОКОЙНА НОЩ,МОМИЧЕТА! :night: :night: :night:


Потребителски аватар
vyra59
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1616
Регистриран на: пон авг 16, 2010 8:22 am
:: 25 рецепти от vyra59
:: 43 снимки от vyra59
Местоположение: Плевен

Мнение от vyra59 » пон ное 17, 2014 8:33 pm

Здравейте момичета!
Ани, Дидка, Кате, много съжалявам за това, което сте преживели, какви майки - потресена съм :(
Аз имах прекрасно детство и прекрасни родители(много ми е мъчно за тях, не мога да свикна, че ги няма). Кате, такова нещо не се забравя, страшно се разстроих от това, което прочетох. :(
Не мога повече да пиша, разтъжих се, понякога ме е яд на мен - от най-малкото нещо ми се плаче
Сега ви пожелавам хубава вечер и спокойна нощ
Изображение
Не е важно какви обувки носиш, важно е какви крачки правиш!
Изображение

Потребителски аватар
dianakatou
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1068
Регистриран на: вт фев 14, 2012 10:37 am
:: 9 рецепти от dianakatou
:: 119 снимки от dianakatou

Мнение от dianakatou » пон ное 17, 2014 10:00 pm

Добър вечер на всички Топличка, уютна и много нежна вечер, приятели! Изображение
Никога не пестете нежните думи... Нежните думи са като топло одеяло в студените дни, като чаша студена вода в жегата, като докосване до меките и нежни детски ръце, Това е толкова просто и значи толкова много.. ..... ....... Боже мили ,учудвам се ,че има подобни родители .... Извинявам се ,но ми стана много мъчно ..... аз съм едно ,щастливо дете и най-голямата ми мечта бе и моите деца да растат безгрижни ,радостни и щастливи !!!! ...... не всичко съм постигнала както съм мечтала ,но смятам ,че Бог е единствения и само той има право да ме съди ..... Когато си отраснал щастливо и ти на свой ред искаш това за децата си ..... или точно обратното ,ако нещо те е задушавало толкова години ..... искаш да предпазиш децата си ..... да не изживеят подобно детство ...... ... не мога и не искам да се замислям евентуално как бих отреагирала в подобна ситуация ,а може би най-правилното е ,че може би никога няма да можем да почувстваме това ,което сте преживели ....... много ми домъчня ...... Замисляйки се за големия ми син ,който близо 3 месеца бе при мен и си замина преди 20 дни .... опитвайки се да се добера до душата му ,все ми казва ..... аз се радвам за теб ,че си щастлива ...... бях ти го казал и тогава ,макар и толкова малък ,че искам да си щастлива ,да не те боли главата и да не плачеш !!!! :heart: годините си отминаха ,наред с тях и всичко ,което днес виждам ,че е трябвало да стане така ...... и съм щастлива ,че му спестих доста психологични проблеми и днес е един ,уравновесен мъж ..... като всяка майка желая най-доброто ,макар и далеч съм била винаги до него (не в пряк смисъл ) ,но имам една ,златна майка ,която и дължа изключително много ..... думите са малко ,за да опиша това ,което чувствам за тая жена и това ,което направи за мен !!! Нека да са здрави ,защото тия хора освен родители са и моите най-близки приятели и зная ,че във всеки труден момент са моята опора ..... ето ,че и мен ми се доплака и спирам дотук .......ДИДКА ,стана ми толкова мило ,разглеждайки снимките ти ...... един живот в снимки ,понякога ме питат защо правя толкова снимки ..... защото е едно богатство ,връщайки се в годините назад ..... и моята майка е била млада и аз съм била малка ...... една магия е ... не спирайте да правите снимки !!!! :) ЙОАНКА ,дано полета да е безпроблемен и най-сетне да си поемеш глътка въздух и спокойствие !!!! Предствям си колко ти е трудно сред толкова мъже ..... Днес ,научих ,че на 26 . 11 . ще се гледа делото за Стелиос ,тоя път в Атина и най-вероятно засега поне аз да остана тук с Виви ,а мъжа ми да присъства на делото ,а на стелиос е обещал да го вземе за разходка ..... това ,зная засега .... освен това на тоя ден е и именник ..... стискам палци всичко да приключи ..... и после ще черпя двойно !!!! Лека и спокойна нощ на всички !!!! Целувам Ви и желая от сърце Бог да ви пази ,да сте усмихнати и щастливи !!!! АНИ ,успех ,стискаме ти палци !!!! :) Изображение

Потребителски аватар
Sirena
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 3898
Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
:: 17 рецепти от Sirena
:: 171 снимки от Sirena
Местоположение: Варна

Мнение от Sirena » пон ное 17, 2014 10:15 pm

Хубава вечер
[youtube]http://youtu.be/wURpD1PIQwQ[/youtube]
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."

Потребителски аватар
AnnaJames
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 390
Регистриран на: съб сеп 27, 2014 11:24 pm
:: 154 рецепти от AnnaJames
:: 190 снимки от AnnaJames

Мнение от AnnaJames » вт ное 18, 2014 12:43 am

Здравейте момичета,
Диди, и аз като теб си казвам че хубавото в цялата работа е че разбрах как не била да се отнасям с детето си, и направих с него хубави отношения базирани на приятелство и споделяне, вместо на налагане и насилие. Колкото до огорчението - от години се опитвам да го загърбя, и обикновено успявам, и ако майка ми спре да ме наранява сега, бих могла да забравя всичко, но тя знае от какво най-много ме боли и какво да ми каже за да се гърча после с дни. Понякога си мисля че тя просто не знае как да се държи по друг начин, и виждам че се държи така и с племенничката ми, натяква и и и крещи за щяло и нещяло, детето е изнервено до крайност и само трепери кога ще е следващиа скандал. Аз исках да я осиновя, но след като брат ми почина маика ми реши да я осинови тя за да не остане напълно сама. Сега Нина /племенничката ми/ ми се води сестра, аз искам да и пусна документи да доиде тук при мен като моя сестра, но от емиграционното ми казаха че се чакало 10 години /?/, а и майка ми не иска да ми прати документите и, било много скъпо да се преведат, трябвало да и пратя 300 $ за тях, а аз току що и пратих 100, в момента и аз нямам пари защото следването ми е толкова скъпо, каквото изкарам го събирам за следващия ми курс. Сега майка ме изнудва с Нина, и ако нешо не и угодя ме заплашва че повече няма да ми дава да я видя, а на мен толкова ми е мъчно за нея. Ако мога един ден да взема Нина тук и да я насоча към добро образование, много добре ще бъде.

Кате, напълно те разбирам и ти съчувствам. Никое дете не бива да преживява подобни неща, тук се гледа много строго на домашното насилие, това е едно от нещата за които уважавам Америка. За съжаление България е векове назад в това отношение - ако човек има лошия късмет да попадне на биещ родител или мъж, няма къде да потърси помощ. И ти като мен си се обърнала към книгите да търсиш утеха в един илюзорен, но спокоен свят. Важното е каквото и да си преживяла си предложила съвсем друго на децата си, което показва че си много качествен човек. :thumup:

Аз минах днес единия тест, струва ми се че всичко ми е вярно :thinking: Много хубав беше концерта вчера, много се разтоварих, красотата винаги ме кара да се възраждам.

Йоанче, надявам се че всичко е минало добре. Като говориш за безкраен ремонт...мъжът ми строи тази къща от 5 години, и втория етаж е оше на скеле :? на първия етаж имаме 2 стаи и които живеем, и минавам през гаража за да отида до тоалетната, и нямам кухня, ами готвя и ядем в банята, мъжът ми седнал на тоалетната чиния :wink: През лятото се ядва, но през зимата...обличам палто всеки път като ходя до тоалетната. Понякога имам чувството че тази къща никога няма да се довърши. Но иначе мъжът ми е много добър, много се грижи за мен, помага на сина ми, не протестира за хилядите долари които през годините съм пратила на баща ми, дядо ми и майка ми, и няма нищо против един ден да вземем Нина, затова си викам, когато стане, тогава, няма да си развалям отношенята с него заради бита ни. Дето викаш за дрехите за пране - моя мъж ги хвърля на пода в хола, аз ги събирам и ги слагам в коша за пране. Но затова пък той ходи да пуска прането на обществена пералня докато аз съм на работа :D . Така че забележки не му правя - подбирам си битките, мир да има. :)

Пожелавам на всички една щастлив ден изпълнен с много радост и любов!
Изображение
Каквото заслужава да бъде направено, заслужава да бъде направено с любов.
Изображение

Потребителски аватар
ivkaa75
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 2941
Регистриран на: нед ное 01, 2009 9:35 am
:: 4 рецепти от ivkaa75
:: 3 снимки от ivkaa75

Мнение от ivkaa75 » вт ное 18, 2014 5:57 am

10682327_814586821913338_295384313404061602_o.jpg

Потребителски аватар
didurana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 4152
Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm

Мнение от didurana » вт ное 18, 2014 6:26 am

Добро утро!
Да,Дианка,отново точно описание,,магия,, е правенето на снимки!Изпитах същите чувства от онова време,имам чувство,че чак и на бебешка пудра ми замириса... :love: :love: Да живота Е във снимки сега ,но е бил истински вчера нали,не е измишльотина :wink: :roll: ,благодаря ти пак,изрази,това което исках аз да кажа!
И аз плача много и от радост, и от мъка ,и като ви чета...Не виждам лошо в това......
Ани,явно имаш мек характер,твоята майка не е ,,попаднала,, на мен,или аз на нея :wink: :D .Гнева ми расте само докато прочетох ох ох...
Що нещо изчетох за това ,,прощаване,, докато почна да го умея :eeek: :eeek: :eeek: :eeek: , и накрая един пост на ЙОанка беше като хлопване с дъска по главата ми :D :D ,в деня на прошката,много ми повлия и сякаш оттогава нещо в мен се промени рязко...
Хайдеееееееееее хубав ден,щастлив,прекрасен.....станах да мия чинии и простирам ,а нещо съм седналааааааааа...ДОБРО УТРО,ПРЕКРАСНИ ПРИЯТЕЛКИ :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:


Заключена