Как тече денят на Веселите готвачи? - Май '14

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
Потребителски аватар
didurana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 4152
Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от didurana » вт май 20, 2014 6:25 am

Добро утро!Хубав ден!


Потребителски аватар
vyra59
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1616
Регистриран на: пон авг 16, 2010 8:22 am
:: 25 рецепти от vyra59
:: 43 снимки от vyra59
Местоположение: Плевен

Мнение от vyra59 » вт май 20, 2014 6:44 am

Изображение
Добро утро! Хубав ден и ведро настроение!
Не е важно какви обувки носиш, важно е какви крачки правиш!
Изображение

Потребителски аватар
sladki64e
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1888
Регистриран на: пон сеп 21, 2009 6:34 pm
:: 20 рецепти от sladki64e
:: 582 снимки от sladki64e

Мнение от sladki64e » вт май 20, 2014 6:54 am

Здравейте, приятели!
Изображение
Да изпием заедно ароматното си кафе и да си пожелаем чудесен ден!
Въпреки, че пих кафе в 8 вечерта се чувствам много изморена и готова да заспя. Психическата умора направо ме изцежда. Днес беше един доста напрегнат ден, но Слава Богу накрая завърши добре - успяхме да намерим хирург и операцията се надяваме да е в четвъртък. Зависи от застрахователната компания колко бързо ще реагира, но се моля всичко да е наред, защото лекарят ще е в отпуск и другата възможност е чак следващия вторник. Не знам защо, но си мислех, че тук здравната система няма дупки, но съм се лъгала. От бърза помощ ни препоръчаха хирург, дори разговаряха с него, препратиха му снимките и изследванията и в понеделник трябваше да се свържем и да определим час за операцията. Първото нещо, което направихме сутринта, беше да се опитаме да се свържем с телефонния номер, който ни бяха дали, но успяхме само да оставим съобщение, час по-късно пак и накрая отидохме на място. Оказа се, че не можели да извършат операция, защото не приемали застраховката, можело само еднократно да ни прегледат. Половината ден беше минал и тепърва трябваше да започнем да търсим хирург, който преима вида застраховка. От застрахователната компания ни дадоха списък с имената на ортопедите в района, но се оказа, че никой от тях не приема застраховката :eeek: . Следващия път пък ни дадоха имена на лекари, които се оказаха общи лекари и педиатри :eek: . Едва на тратия път ни дадоха и други имена, от които най-накрая успяхме да намерим хирург. Изглежда добър, млад е и внимателен, като се прибрахме, прочетох коментарите за него и всички са отлични, явно е, че е добър специалист. Дано всичко мине добре и навреме.
Оказа се, че и днес няма да съм на работа, поради различния график за тази и другата седмица. Аз се зарадвах, че ще бъда около пострадалоти ми другарче, а той реши, че ще ходи на работа. Много съм благодарна, че няма болки.Дано и след операцията да се чувства добре и бързо да се възстанови! Това е репорта от мен. Ще лягам вече и ще се опитам да заспя, че май чак сега започна да ми действа кафето :)
Хубав ден на вас!

Потребителски аватар
Diel
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1117
Регистриран на: пет авг 20, 2010 10:29 am
:: 10 рецепти от Diel
:: 43 снимки от Diel
Местоположение: Sofia

Мнение от Diel » вт май 20, 2014 8:18 am

СПОКОЕН И УСПЕШЕН ВТОРНИК МОМИЧЕТА!!!
10170860_232373450304886_881021981_n.jpg


Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » вт май 20, 2014 8:33 am

:giflo1: :giflo1: :giflo1: :sun: :giflo1: :giflo1: :giflo1: :giflo1: Добро утро,мили момичета! Йоанка,наистина имах друга представа за здравеопазването в Щатите,явно съм се лъгала,тук поне не се налага да избираш много,изпращат те и нещата започват да се случват,дори и да си попаднал на най - големия некадърник,всичко е късмет според мен,дано го имате и съпруга ти да получи адекватна помощ,успех миличка и не се тревожи много,че трябваш на всички! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Момичета,сядам на :coffee: и ви пожелавам весел,цветен и прекрасен ден! :giflo2: :giflo2: :giflo2: :sun: :giflo2: :giflo2: :giflo2:

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » вт май 20, 2014 8:36 am

:giflo1: :giflo1: :giflo1: :giflo2: :sun: :giflo2: :giflo2: :giflo1: :giflo1: :giflo1: Весел и щастлив вторник момичета!!! :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Потребителски аватар
dianakatou
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1068
Регистриран на: вт фев 14, 2012 10:37 am
:: 9 рецепти от dianakatou
:: 119 снимки от dianakatou

Мнение от dianakatou » вт май 20, 2014 1:26 pm

Добър ден !!! :) :) :) Изображение Не съм аз .....тая ,която гледа в дълбочината ,но и аз имам възможност да се любъвам на подобен изглед ....отмарящо ,спокойно и носещо те някъде далеч ,далеч ...от всичко и всички ......сама в моя ,красив свят .....Не съм влизала доста време ,но имах гости от атина и това ,което мойех е да влизам от време на време да чета и да съм информирана какви я вършите ???!!! :) :) :) Имахме избори миналата неделя и родата на мъжа ми естествено ,че пристигна ,още по-вече ,че оставихм именно ,.заради тях празнуването на Рожденния Ден на Виви да съвпадне с тяхното идване .Пета година сме на тоя остров и досега не се бе случвало да празнуваме нещо заедно .....така ,че както се изразих и в ФБ въртях се на пета ....да ги впечатля ,да са доволни и живот и здраве да ни гостуват отново ....Останаха не само удовлетворени ,но и изключително учудени от всичко ,което се постарах да приготвя .....от тортата ,която бе над 3,5 кг...........до последната подробност при украсяване на дома ни ....съйалявам ,че моите родители нито веднъж не споделиха тая радост с нас .......но разстоянията са си проблем ,пък ,колкото и да са съседки двете държави !!! Виж за сватовете от Атина това не важи .....разбира се дълъг е пътя 9 часа ,но са си в Родината и всичко е съвсем различно .....както и да е здраве да е само ......В полунощ си заминаха и след като се прибрах от супера ,седнах и аз да видя какво прави компютъра ми .....тия дни остави ,че не ми остана време ,но имаше толкова мераклии да сядат на него ,че бях предоволна,че мога да влизам от телефона ми ....остави ,че изяждах един куп букви .....,но в нашия сайт така и не мога да пиша ,няма кирилица . В ФБ успях да честитя и поздравя ,тия ,които имаха и радостни ,и трудни моменти ,поне спях спокойно да н мисля и това ,че аз съм от тоя фасон ......луди колкото искаш ....всеки луд с номера си ....при мен цяла програма .....ЙОАНКА ,снощи ти писах и дори очаквах днес всичко да е спомен от операцията ,но явно имате още бягане и ходене по мъките ......дано лекарят да си свърши добре работата ,да се възстанови съпруга ти по-бързо и се успокоите всички в къщи ....и ти като мен нямате спокойствие в къщи ...... :confused: ....май много писах ,но искам да поздравя и ДИДКА ,И ЗАРКО за хубавите резултати и да ви пожелая само здраве ,усмивки и много радост в къщи !!! Да посетите отново красиви кътчета и останете очаровани от красотата на нашата малка,но красива България !!! Желая ви само щастливи и радостни мигове !!! :) Изображение Това за протокола .....кафето след малко ........при нас замириса на море ...вчера доста народ си е направил първата баня ,аз не съм от смелите все още ....до юли има време ..... :D :D :D

Потребителски аватар
dianakatou
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1068
Регистриран на: вт фев 14, 2012 10:37 am
:: 9 рецепти от dianakatou
:: 119 снимки от dianakatou

Мнение от dianakatou » вт май 20, 2014 1:45 pm

Изображение Изображение Изображение
Днес ви пожелавам да отпивате на малки глътки от чашата на живота, да правите всичко с много любов, а това, до което се докосвате да ви носи безкрайна радост и щастие!
Вълшебен и усмихнат Вторник, приятели!Всичко край нас се мени постоянно. Всеки ден слънцето огрява един нов свят. Онова, което наричаме рутина, е изпълнено с нови предложения и възможности. Днес някъде ни очаква съкровище. Може да е лека усмивка, може да е голямо завоевание – няма значение.
Животът се състои от малки и големи чудеса.Хора сме. Живеем. Чувстваме. Понякога се радваме. Друг път ни боли. Понякога искаме да крещим от болка, но ехо се чува само в нашите души. Друг път живота ни прави толкова много изненади и ни кара да се чувстваме късметлии. Понякога сърцата ни трябва да пораснат, за да съберат любовта, която ни се дава. Друг път искаш само капчица от нея, но не я получаваш. В живота ни внезапно влизат хора, някои от същите, които по-късно излизат толкова реално, колкото нереално са дошли. Понякога губим любимите си хора. Понякога безвъзвратно. Но всичките тези "понякога" и "друг път" правят живота толкова ПРЕКРАСЕН! Уникален. Нищо, че не е идеален. И нищо, че никога няма и да бъде. Той си е просто ЖИВОТ - горчив и сладък едновременно..! Усмихнете се, не пестете усмивките и доброто настроение, отпуснете се, нека течението ви носи - волни, ефирни и без ограничения, защото всичко, каквото трябва да се случи ще се случи, и какво трябва да мине, ще отмине.
Аз ви желая прекрасни случвания, пъстри емоции и очарователни усмивки да огряват лицата ви, а на вас да ви е много, много щастливо... и не забравяйте, че ви ОБИЧАМ! Приятен остатък от деня !!! Изображение

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » вт май 20, 2014 7:17 pm

:giflo1: :giflo1: :giflo1: :night: :giflo1: :giflo1: :giflo1: Добър вечер,мили момичета! Пожелавам ви прекрасна вечер!!! :hug: :hug: :hug:

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » вт май 20, 2014 7:19 pm

:giflo1: :giflo2: :giflo1: :night: :giflo1: :giflo2: :giflo1: Дидка и Зари,лека и спокойна вечер!!! :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:


Заключена