Как тече денят на Веселите готвачи? - Юли '13

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
Потребителски аватар
didurana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 4152
Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от didurana » съб юли 27, 2013 7:36 am

Добро утро и прекрасен ден!


Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » съб юли 27, 2013 8:01 am

:winkiss: :giflo1: :giflo1: :giflo1: :sun: :giflo1: :giflo1: :giflo1: :winkiss: Добро утро, Таничка,Миле,благодаря ви за :coffee: и цветното настроение - прекрасен да е денят ви!!!Момичета,в момента е много прохладно и приятно при нас,но после,не ми се мисли - затваряне,климатици,сега бързам да сготвя по хладното и после почивка.Приятен и весел ден на всички!!! :music: :music: :music: :sun: :music: :music: :music:

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » съб юли 27, 2013 8:07 am

:giflo2: :giflo2: :giflo2: :sun: :giflo2: :giflo2: :giflo2: Момичета,днес ви каня тук,така ми се иска още сега да се настаня там и до довечера,но.....хайде милички,заповядайте,ще ви чакам !!! :hug: :hug: :hug:

Ili71
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 717
Регистриран на: вт фев 05, 2013 9:10 am
:: 1 рецепти от Ili71
:: 2 снимки от Ili71

Мнение от Ili71 » съб юли 27, 2013 8:59 am

Добро утро !

Дианка, да ти е жива и здрава госпожицата!
Ивче, пожелавам ти още много награди!
Аз подготвям почивката на море и по цял ден ходя насам- натам, затова само чета как сте и не ми остава време да пиша.
Сега сипвам кафето и отивам на вилата да помогна на майка и татко в борбата с тревата :D

Изображение

Желая ви хубав и усмихнат ден!


Потребителски аватар
Sirena
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 3898
Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
:: 17 рецепти от Sirena
:: 171 снимки от Sirena
Местоположение: Варна

Мнение от Sirena » съб юли 27, 2013 10:53 am

Привет, момичета :D
Малко късно, но сега се излюпих :D
Изображение
Имах нужда от отспиване, след малко почвам пригитовления, че довечера ще се събираме с приятели и трябва да се готви, а и всичко да е на ниво :D
Хубав съботен ден
Изображение
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."

Потребителски аватар
milena75
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1677
Регистриран на: чет юни 17, 2010 11:59 am
:: 64 рецепти от milena75
:: 279 снимки от milena75

Мнение от milena75 » съб юли 27, 2013 12:11 pm

Здравейте!
След вчерашния мрачен ден днес Слънчо пак ни се усмихва!
Кате, ако можех да ти пратя малко от прохладата на морския бряг :love: :love: :love:

Изображение

Ние след малко се отправяме към плажа и там ще се излежаваме до довечера. Вкъщи не ни се стои, скучно и тъжно ни е. Добре, че живеем в голям град и има къде да излезем да се разсеем. Свекърва ми иска да ходим през август при тях за 10-20 дни. Детето като чу, подскочи от ужас. Какво ще правим там - да оставим прохладата на морския ветрец и да се забием в най-големите жеги, защото при тях в момента е истински ад. Да не говорим, че там няма никакви забавления, на Весито не й е интересно да си играе с децата от селото, предпочита приятелчетата си тук. И така сега със свекито сме в конфликт, защото естествено отказахме да отидем. Предложихме й като иска да си види внучката да дойде тя при нас, но не можела, защото трябвало да си полива чушките и доматите. Чак снощи разбрах каква била работата - казаха ми го направо - трябвало ние да отидем там, да освободим тук апартамента, за да дойде дъщеря й на море и да остане у нас. Възмутена съм и съм бясна :agr: ! То бива,бива нахалство, ама това никъде го няма!
Стига съм ви занимавала с моите неволи. Ще се опитам да не ги мисля и да се заредя положително.
Пожелавам ви един прекрасен и весел летен ден! На Ивето и Танчето лека работа, бързо да я свършите и да дойдете при Катето на басейна! Наталка, спорно готвене и да си изкарате много приятно довечера!

rusowelka51
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1392
Регистриран на: съб яну 28, 2012 9:58 am
:: 2 снимки от rusowelka51

Мнение от rusowelka51 » съб юли 27, 2013 1:19 pm

Поработих малко и сега съм тук Заповядайте
Изображение
rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919

Потребителски аватар
dianakatou
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1068
Регистриран на: вт фев 14, 2012 10:37 am
:: 9 рецепти от dianakatou
:: 119 снимки от dianakatou

Мнение от dianakatou » съб юли 27, 2013 3:33 pm

more krasota.jpg
Добър ден ,момичета! БЛАГОДАРЯ за пожеланията ,да сте здрави вие и обичаните хора около вас !!! :love: :) :love: О,МИЛЕНКА само докато прочетох защо свеки не иска да дойде при вас ......пощурях и аз ,Боже нахалство .Да оставя морето и приятелите лятото ,не стига ,че ви е мъчно и самотно .....аз също не бих го направила ...и още по-вече за целта ,която целят !!!Стой си във Варна,всеки себе си знае ,ако иска да дойде ,добре дошла ,иначе гледай си детето да е щастливо и правете неща ,които ви харесват и правят живота ви по-красив!!!Хората сме устроени ,все да се харесаме на някой ,все да угодим на някой,все ......трябва да се съобразявам с .....до едно време и аз така бях ......нои не угодих и хабях себе си ,съжалявам ,но вече съм малко егоистично настроена ,живота е кратък .....нищо ,че ние си мислим ,че сме вечни .....живейте го както вие смятате за правилно и правете това ,което ви харесва ,за да не се обърнете назад един ден и да пресмятате колко неща може да бяхте свършили ....аз стигнах до тоя извод!!! Не открих Америка ,но съм удовлетворена от себе си ,че мога да вземам решения ,също,че с мъжа ми сме единодушни,че само ние двамата трябва да вземаме решения,които касаят нашето семейство ......нито майки,баби,сестри и т.н......и слава на Бог царува едно разбирателство в къщи ,и черното е черно ......и бялото е бяло ! :wink: :wink: СТАССИ ,добре дошла и приятно пребиваване при нас ,имаме от всичко .....каквото душата пожелае !!!БОНИ ,къде си ?! Пак ще пиша ,че отсъствието ти е осезателно и се чувстваааааааааааааааааа!!!! МАМИ,голяма жега е и тук ,сутрин бягаме до супера и после или на плаж ,или климатик и на тъмно ,лято е и нормално .....зимата пак ще капризничим !!! :eeek: ИВКА ,със здраве да ползваш наградите и дано късмета винаги е с теб!!! И успешно почиване ,много малко миличка .....при това натоварване ти трябват не 3 , 33 дни ,но по-добре малко ,отколкото никак!!! :)Приятен и хладен съботен ден !!!

Потребителски аватар
Sirena
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 3898
Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
:: 17 рецепти от Sirena
:: 171 снимки от Sirena
Местоположение: Варна

Мнение от Sirena » съб юли 27, 2013 4:17 pm

Миленче, Дианка хубаво го е казала :clap:
Нас миналата година мъжовата рода ни прескочи :thinking: :wink: , а за тази не знам, има време и заявките още не са дошли. Но къщата си не давам, може да сме като дядовата ръкавичка, но щом искат без пари - толкоз. Пък после едно мерси до догодина, че и ток и вода плащай, и храна.... Ужас, по близко им е южното Черноморие, ама тука кака ще сготви, че те уморени от плажа не могат, а тя не е уморена хем на работа, хем и "гости". Два пъти ходихме към Сливен и нарочно спахме на хотел, да дадем пример и да ни е по-спокойно на нас, дали имаше смисъл не знам ще видим :wink:
Хайде хубав ден, че от тез размисли почвам де се газирам :D
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » съб юли 27, 2013 5:58 pm

:giflo1: :giflo1: :giflo1: :heart: :giflo1: :giflo1: :giflo1: Миленче,напълно те разбирам и не само теб,когато живееш на море или в близост до планински курорти - винаги има недоволни,обидени или просто неразбиращи ситуацията хора,то затова е казано почивка,а не да притесняваш когото и да било,така всеки е спокоен и се чувства на мястото си,останалите претенции, аз лично не ги одобрявам. Миличка, гледай да сте добре със Веси,да ви е спокойно,останалото - всеки да се спасява,колкото и егоистично да звучи,защото не може с цената на притеснения и лишения да бъдеш полезен на някого. :hug: :hug: :hug:


Заключена