Как тече денят на Веселите готвачи? - Юли '13

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от mami48 » нед юли 14, 2013 8:55 am

:music: :music: :giflo1: :giflo1: :giflo1: :sun: :giflo1: :giflo1: :giflo1: :music: :music: Добро утро,мили момичета сядам на :coffee: със вас и ще се възползвам да ви благодаря,за загриженоста към състоянието на Тони -нещата тръгват към добро - започна да се храни снощи,след два дена гладуване,моето момче е силно,то ще се справи!!! :thumbsup: Наталка,как искам да дойда със теб днес,но ще се задоволя с прекрасното местенце,което си ни предложила,хубав ден миличка!Дидка,стискам палци Зари да се оправи бързо,че е много неприятно и мъчително за него всичко това,успех милички! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Таничка, сигурно не ти стига времето за повече при нас,но все пак не ни забравяш - всичко добро мила! :thumup: Стели,трудно е това, което преживяваш,но в случая няма как да постъпиш,моля се котенцето да изкара спокойно,а после като се прибереш,каква радост ще е,миличък той,каква сладка душица е в чантата,кураж миличка,нека мислим позитивно,за да не предизвикваме негативното :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Бони,Ивче - къде се изгубихте сладурчета милички,ако сте по село - весело и приятно пребиваване при вашите близки!Момичета,пожелавам ви весел,приятен и много хубав ден!!! :hug: :hug: :hug:


Потребителски аватар
didurana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 4152
Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm

Мнение от didurana » нед юли 14, 2013 9:13 am

Добро утро!
Много се радвам за Тони!
Ние пак нямаме вода и няма да звъня да питам кога ще дойде,защото не се спазва посочения час.Още снощи видях
че тече по нашата улица и се досетих какво ни чака.Писна ми хора-мн често има аварии..
Желая ви хубава неделя.На Наталка слънчев плаж,че май чакаме дъжд.

Потребителски аватар
STELKINA
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 348
Регистриран на: съб авг 15, 2009 8:38 pm
:: 45 рецепти от STELKINA
:: 222 снимки от STELKINA
Местоположение: милано родом от сливен

Мнение от STELKINA » нед юли 14, 2013 9:45 am

Добро утро на всички :hug: благодаря ви за топлите думи и въобще за факта , че сте отделили от времето си за драснете по една добра дума , която всъщност означава много за мен :hug:
Диянка и аз вече 15 години съм тук и все съм така . За пръв път имаме котенце понеже ето то да го вземеш добре ама като всяка година си ходим все пак трябва да се мисли за напред а не само за момента не е плюшена играчка и то душица има
Сирена и вие какво ходене по мъките сте имали мила :hug: :flow2:
Абе Бони къде е някак си е недопълнена страничката без нея дай боже да липсва по весели причини .
Тук снощи беше ад гръмотевици и пак гръмотевици и като се изля по едно време със силен вятър ужас :eek: :cry: . Синчето беше на дискотека и от всичко натрупало се не можах да мигна та 2 цигари изпуших а ги намалих по принцип по 2 на ден от вече 6 месеца вечер след ядене с биричката или винцето 1 за релакс и сутрин с кафето в тоалетната 1 :ooppss:
А да ви разсмея снощи говорим по скайп с племенничките и хем се виждаме поне 2 пъти на седмица не са обърнали внимание , че съм понапълняла по голямата на 8 години ме пита
Аз понеже станах да взимам нещо та казва детето
Абе чинке ти да не ни носиш изненада :? и казвам да бе чинко нали все ви правим изненади а тя казва не бе чинке май май бая коремче имаш малко си се позакръглила
Оле смях смях :? :) мъжа ми и казва чинка ти стана така от как е на диета , вече хляб не яде само мезенца с биричка и то се извини детето вика а чинке ти и така си много хубава
Хайде лек ден на всички отивам да поошетам гаража , че доста боклуци има /ще ги прехвърля в хизбата :thumbsup: / а ще вкарваме едната кола там като тръгваме . свиди ми се да хвърлям като си купя нещо ново и старото хоп долу ама все на някой пък потрябва е оня ден подарих 1 ютия на една колежка и едно одеало :thumup:
До после :)
Кате дано детенцето днес вече нищо да му няма мила ох по добре иие да сме зле отколкото тия мили създания

Потребителски аватар
dianakatou
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1068
Регистриран на: вт фев 14, 2012 10:37 am
:: 9 рецепти от dianakatou
:: 119 снимки от dianakatou

Мнение от dianakatou » нед юли 14, 2013 9:49 am

more7.jpg
Добро утро ,момичета!!! МАМИ,радвам се,че нещата се пооправят ,колкото ,че не се храни ,бях чела,че когато не се храним по време на такива ситуации ,организма не харчи енергия да преработва храната ,а се занимава изцяло с вируса .....така ,че понякога гладното стомахче помага .ДИДКА,дано и при вас отшуми всичко бързо и Зарко далудува на воля .Не ми се е случвало тук на острова да остана без вода и само при мисълта,че в тая жега сте без вода ..... :eek: :? :eek: .....с две думи жив ужас ....При нас пак друг е проблема с водата .Водата не е питейна ,централно вода имаме 3 дни в седмицата ,всяка къща си има резервоари,които се пълнят в тия дни (тогава се опитвам да пускам перални и въобще да изразходвам и по-вече вода)до обяд и всъщност следващите дни ползваме от резервоарите ,но все още без вода не сме оставали .А за пиене ,основно купуваме или от някой извор пълним за готвене .....направо ужас ме обхващаше когато варя спагети и трябваше 2 бутилки минерална вода даизползвам за сваряването ,същото и за хортите ,които варим.НАТАЛКА,избрала си най-добрия вариянт за неделя и лято ,аименно след вчерашния маратон по чистене ,днес да релаксираш на плажа .Днес ,още не зная каква е програмата народа спи ,след малко отивам да готвя .....на плаж сме всеки ден .....това ще ни остане от лятото .БОНИ , отсъствието ти е осезателно :) :) :) СТЕЛИ,на теб спокойствие и търпение да прибереш багажа ,до болка ми е познато това твое състояние .....колкото до котаранчо ,съжалявам ,че не сме близко ,щях да помогна с каквото мога ,за данямаш мисъл задгърба си и да прекараш една почивка в пълния смисъл на думата !!!Приятен и красив неделен ден!!!!!!!!!!!!


Потребителски аватар
milena75
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1677
Регистриран на: чет юни 17, 2010 11:59 am
:: 64 рецепти от milena75
:: 279 снимки от milena75

Мнение от milena75 » нед юли 14, 2013 11:11 am

Здравейте!
Много се радвам, че Тони и Зарко са вече по-добре :clap: ! Дано бързо да възстановят силите си и пак да лудеят!
Стели, всяка раздяла е трудна, но пък нали ще си видиш близките, за добро е, а котето ще ви чака, сигурна съм. От известно време и ние се решихме да си вземем домашен любимец. Весито много иска йоркширски териер, няма как, почти вече се предадох пред молбите й. Един познат има мъжки и сега ако намерим женско обеща, че ще ни дадат кученце. Така че сега сме в процес на търсене.
Момичета с вас ще се видим след една седмица, защото утре заминаваме за Шкорпиловци. Малко ще ни е тъжно без нашия татко, но все пак решихме да отидем. Бяхме го планирали отдавна и не искам да разочаровам детето. Там ще има други нейни приятелки и надявам се поне за няколко дни да успея да я поразсея. Сега отивам да стягам багаж, а след това ще се присъединя към Наталка на плажа.
На вас пожелавам слънчева и спокойна неделя, а следващата седмица да бъде по-добра и по-весела за всички!

Изображение

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » нед юли 14, 2013 1:13 pm

:giflo1: :giflo1: :giflo1: :sun: :giflo1: :giflo1: :giflo1: Мили момичета, сърдечно ви благодаря за милите и топли думи,да, нещата вървят към оправяне,което е много,много радостно. :clap: :thumbsup: Миленче, весело изкарване на почивката,дано Веси се забавлява добре - всичко хубаво милички!Дидка,това си е истински кошмар с водата,а и детенцето ти не е много добре,дано нещата се оправят трайно. :thumup: Дианка,радвам се,че ходите на плаж редовно,събирайте тен и здраве за зимата. :thumbsup: Стели, много е добре,че си намалила цигарките,уви,аз не мога,не ги броя,но не мога без тях,добре поне,че не пия никакъв алкохол -много пороци щяха да са на куп,какво да се прави хубаво ми е. :thumup: Днес ви каня тук,нека се съберем и да си побъбрим,чакам и Писанчо на Стели. :clap:

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » нед юли 14, 2013 1:15 pm

Моля, да ме извините,но аз съм си такава - бърза и емоционална,ето тук ви каня милиприятелки !!! :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Ili71
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 717
Регистриран на: вт фев 05, 2013 9:10 am
:: 1 рецепти от Ili71
:: 2 снимки от Ili71

Мнение от Ili71 » нед юли 14, 2013 1:31 pm

Здравейте и от мен!
Кате, Дидка радвам се че децата се подобряват! Много е неприятен тоя летен грип. :(
Миленка, приятно изкарване на почивката!
Стелка, и аз имам коте в къщи. То вече от няколко години се научи да излиза навън, което ми спестява грижи около котешката тоалетна, но е много привързан към нас и ние към него. Понякога, в периода когато са разгонени, изчезва с дни и ние се притесняваме да не му се е случило нещо.Какво ли не сме преживяли с него -то не бяха болни бъбреци, разстройство,натравяне, рани от нахапване и куп други неща. Винаги когато тръгваме на почивка-обикновенно за 2-3 дена- тойсе прибира и не иска да излезе.Явно усеща че заминаваме някъде. За разлика от теб, ние имаме кой да се грижи за него-всички комшии му слагат храна и вода до вратата на апартамента, когато го видят или чуят(той започва да мяука като се прибира и си отваря вратата на входа)Не се притеснявай, щом има кой да го храни твоето коте търпеливо ще ви чака :thumup:
Хубав ден момичета!
Аз от вчера търся оферти за бунгала някъде в Кранево ,Бяла и Фичоза-решихме да отскочим до морето в началото на август за 3-4 дни.

Ili71
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 717
Регистриран на: вт фев 05, 2013 9:10 am
:: 1 рецепти от Ili71
:: 2 снимки от Ili71

Мнение от Ili71 » нед юли 14, 2013 1:33 pm

Идвам Кате!

Ето сладоледчето

Изображение

Потребителски аватар
ivkaa75
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 2941
Регистриран на: нед ное 01, 2009 9:35 am
:: 4 рецепти от ivkaa75
:: 3 снимки от ivkaa75

Мнение от ivkaa75 » нед юли 14, 2013 5:50 pm

Здравейте момичета,
два дни си бяхме на село,снощи късно се прибрахме,
днес и аз като Танчето се трудих,
сега се занимавам с домакинска работа и бързам да видя как я карате :)
Кате,Тони е бил зле,но като чета се подобрява,дано по-бързо се оправи и се насладят на
почивката си.
Дидка и Зарко нещо е неразположен сега как е мина ли му :?
А, Миленчето и Весето отиват на почивка,нека е една приятна и забавна :thumup:
Наталка и Данка се препичат на плажа,ауу как ми се иска и на мене там при вас :wink:
Бони, сигурно е на село :?
Стелка,разсмя ме със твоята племенница,голяма е сладурана,но децата са така откровени :D
Или,немерили добри оферти :tongue:
Момичета желая ви една прекрасна съботна вечер!
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:


Заключена