Как тече денят на Веселите готвачи? - Април '13

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
Потребителски аватар
Sirena
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 3898
Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
:: 17 рецепти от Sirena
:: 171 снимки от Sirena
Местоположение: Варна

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от Sirena » чет апр 11, 2013 8:14 am

Добро утро :D
Дъждовно и мрачно е навън, но тук струи топлина и обич.
Ето и кафе от мен
Изображение
Дидка, лек път. Ще чакаме добри вести, всичко ще бъде наред, мила :heart: :hug: :heart:
Не знам защо се стряска Зарито, при нас нямаше такива неща, не знам дали да не му вземеш домашен любимец, даже една рибка върши работа.
Танче, радвам се, че си добре :D
Хубав и щастлив ден
Изображение
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."


Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » чет апр 11, 2013 8:21 am

Добро утро, мили приятелки - Бони, така ме развесели с тая жизнерадостна руска песничка за усмивката,благодаря ти миличка,дано денят ти е много,много усмихнат :winkiss: :winkiss: :giflo1: :winkiss: Йоанка, радвам се,че си писала ,че сте добре,дано винаги е така мило момиче.Таничка, преди 7 години никъде не бх излизала,имам впредвид извън граница,откакто дъщеря ми работи на гръцки остров - всяка година,наесен като се върне пътуваме до Гърция - видяла съм почти всичко от тая красива страна,особенно островите, неописуемо красиво,обикнах страната и хората,които са много мили и възпитани,с една дума сърцето ми остана там.Ивка,Ивка - ти наистина си Слънчице, как винаги намираш доброто,успяваш да ме докоснеш положително и думите ти дълго се въртят в главата ми,а това дава сила,импулс,БЛАГОДАРЯ ТИ. :winkiss: :sun: :winkiss: Дидка, прекрасна моя приятелко, дължа ти извинение,нещо се обърках относно твоето пътуване - мило момиче, мисли си само за нас и само позитивни неща - така твоето сърчице ще се стопли от много обич и няма да ти създава проблеми,лек път миличка, стискам палци за теб,вярвам,че всичко ще е наред,обичам те, мила Дидка - ти си моето трето момиченце,а може ли мама да не те обича,обади се като се върнеш. :thumbsup: :thumup: :thumup: Пожелавам на всички прекрасен,весел,успешен ден :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: Верче, дано нещата се подобрят и да се успокоите,имай вяра и търпение,ще се оправи. :thumbsup:

Потребителски аватар
vyra59
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1616
Регистриран на: пон авг 16, 2010 8:22 am
:: 25 рецепти от vyra59
:: 43 снимки от vyra59
Местоположение: Плевен

Мнение от vyra59 » чет апр 11, 2013 8:44 am

Добро утро мили :chef:
Благодаря ви за :coffee: и милите думи, вие ми вдъхвате кураж :hug: :hug: :hug:
Тази сутрин ми звънна моят съпруг, изтекла му е системата, мисли, че се чувства малко по-добре(не смея да го кажа) :eeek:
Аз след малко отивам на работа и довечера ще ходя пак в болницата :thinking:
Хубав ден ви желая(дано е добър и за нас) :sun: :sun: :sun:
Не е важно какви обувки носиш, важно е какви крачки правиш!
Изображение

Потребителски аватар
milena75
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1677
Регистриран на: чет юни 17, 2010 11:59 am
:: 64 рецепти от milena75
:: 279 снимки от milena75

Мнение от milena75 » чет апр 11, 2013 8:49 am

Здравейте, мили момичета!

Изображение

Изображение

Сядам и аз с вас на кафе. Тук винаги е толкова позитивно и ведро настроението, че колкото и да му е криво на човек или да се чувства уморен, се зарежда с много енергия за през деня.
Вчера уж ми беше най-свободният ден, но трябваше толкова много неща да свърша, че не успях да се добера до компютъра.
Дидка, лек път ти пожелавам! Дано всичко да е наред и да се върнеш по-спокойна! Имай предвид, че когато връзката между майка и дете е много силна, а между теб и Зарко тя е точно такава, още повече, че се гледате само двамата, безпокойството на майката се предава и на самото дете. Всяко дете в различни момента си има различни страхове. Весито например, въпреки, че е вече достатътчно голяма, сега си е внушила, че я е страх от призраци и от два месеца спи при мен на спалнята, а баща й е изгонен на детското легло. Той, милият, вече си свикна там и взе да му харесва :wink: .
Наталка, като чета как синът ти постепенно си изнася багажа чак на мен ми става тъжно. Представям си същата картинка. Болно е наистина, но замисли се, че така за самия него е по-добре. С теб сме си говорили за мамините синчета, които цял живот не се отделят от полата на мама и после естествено и никакво семейство не могат да създадат. Сигурна съм, че не искаш това за сина ти. А и наистина имаш голямото преимущество той да е близо до теб. Така майчиното ти сърце ще е по-спокойно. Представяш ли си да беше решил да тръгне за чужбина и да го виждаш само по скайп?! Аз не мога и не искам да си го представям за моето дете. С мъжа ми сме си говорили, че е един ден ако Весито реши да се установи в друга държава, няма да я спираме, защото нямаме право да го правим, кой не иска най-доброто за детето си, но ще заминем и ние с нея, ще си се установим в някоя малка селска къщичка, а тя като има време ще идва да ни вижда........ :love: ех, мечти!
Верче, стискам палци в болницата съпругът ти да се стабилизира и да се успокоиш и ти! Дано всичко да е наред! Ще чакаме новини.
Танче, радвам се, че успя да се пребориш с вируса и вече си на бойната линия!
Дианка, при вас нещата също вече влизат в ритъм. И през това премеждие преминахте. Дано всичко лошо да е останало зад гърба ви!
Кате, на вас с Тони пожелавам хубав ден, изпълнен с много игри и усмивки!
Бони на теб лека работа. Чудя ти се и ти се възхищавам за енергията, която имаш и за умението да внасяш толкова топлота с присъствието си!
Времето ми за кафе изтече, след малко ще влизам в час.
Въпреки дъждовното време ви пожелавам много слънчево настроение през целия ден!

Изображение


Потребителски аватар
dianakatou
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1068
Регистриран на: вт фев 14, 2012 10:37 am
:: 9 рецепти от dianakatou
:: 119 снимки от dianakatou

Мнение от dianakatou » чет апр 11, 2013 9:33 am

xios.jpg
Добро утроооооооои от мен .......без улъйбки накъде????????!!!!!!!!!БОНИ,пях на руски и причината си ти :yee: Благодаря,че намираш начин да събуждаш детското в нас ....по-порасналите дечица....и да виждаме всичко розово и безгрижно .ВЕРЧЕ,току-що прочетох за влошаването при вас.....понеже го прекарахме и ние ,и зная как се чувстваш ....Кураж и дано всичко си дойде на място ,друго си е венозната терапия ,няма да те уча именно теб ,дано днес всичко е по-спокойно и съпруга ти се чувства по-добре!!!От цялото си сърце ви го желая,миличка!!! :love: :) НАТАЛИ ,каквото и да кажеш ще имаш право , ти си майка и ще го мислиш винаги .Лично аз,приветствам млади хора ,които не чакат на гърба на родителите си ,а поемат живота в собствени ръце,и съм сигурна ,колкото по-рано ,толкова по-добре.....Научават да са самостоятелни ,че имат и задължения и въобще да се оправят в живота ......колкото че не е в чужбина ...питай баща ми какво мисли ...... :confused: и след 17 години .....аз съм малката дъщеря......и ако не звънна 2-3 дни .....ох,горко ми какво ще чуя!Но ,майка съм и аз .....и разбирам всички ,въпроса е ,че живота е устроен така.....птичките да излитат от бащината стряха и да свиват тяхно гнездо. :love: Усмихвай се и се моли да е здрав !!!ДИДКА,благодари ми ,пътувай спокойно и да ни донесеш най-прекрасните новини! ЙОАНКА,благодаря ти .....и ти имаш момче и знаеш за какво става въпрос.Наистина съм по-спокойна и тия момичета ,които вече ме познават добре го усещат ,по-спокойно е и окото .....колкото да си вземе поука ....едва ли ....Дано Бог да ги пази всичките деца !!! МАМИ, благодарна да си ,че Бог те е дарил с такива деца(дъщери).....винаги до вас и винаги да правят живота ви по-красив и смислен!!!Да са ви живи и здрави!!! :love: Колкото до Гърция ,не че живея тук ,но толкова красота на едно място и да споделя и нещо ,което ми се набива на очи .Тази огромна и безгранична обич на тоя народ към тая малка държава.....направо дума не дават да се каже за Родината им .....колко пъти мислено съм им завидяла.....и имайки възможност да сравнявм с нас ....огромна разлика....и каква взаимопомощ .Ние ,имаме едно райско кътче на Балканите ,но не го носим в сърцето си и не ни боли толкова си мисля ,впредвид всичко ,което чета и гледам ,жалко за красивата ни родина и за славните българи.....някога .....днес всичко е различно,но това е една обстойна тема .....МИЛЕНКА,писали сме заедно ,слънчев ден и на теб .....нищо ,че вали при вас ,важно е ти какво чувстваш....Приятен ден на всички!!! Изгледа по-горе е отнашия остров,по-точно около ...МИЛЕНКА,трогна ме .......и се просълзих ,за това което сте си говорили със съпруга си ......но нямаме и право да се меси в живота на децата ,особенно ,ако е за доброто им ....такъв е живота!!!

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » чет апр 11, 2013 9:55 am

Миленка,Дианка, четейки ви си поплаках - толкова чисти душици сте, благодаря ви за топлите думи.Пожелавам ви, най - доброто да ви се случи в живота, на вас,на децата ви, прекрасни сте,мили дечица,обичам ви.

Потребителски аватар
didurana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 4152
Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm

Мнение от didurana » чет апр 11, 2013 10:22 am

Добро утро,момичета!
Снощи положението :wink: беше нормално.Странно е че обича животните,познава ги кои на картинка ,кои на живо,но не обича да са много близо до него.Натали,само докато прочетох за домашен любимец и си казах -ами да,но на този етап рибка,после ще си вземем коте.Само да измисля място и за нея... :D :wink: :thinking: .
Довечера ще ви обърна повече внимание ,няма да лягам да не си изпусна автобуса :) .
Танче,радвам се че си по-добре вече.Ако са ти останали теменужки и аз искам.Нарочно изчаках да дадеш на другите ,а ако остане и на мен :D :giflo1:
Миленка,лека работа.Благодаря ти!

Потребителски аватар
Bubbles
готвач с точилка
готвач с точилка
Мнения: 23
Регистриран на: чет мар 28, 2013 10:21 pm
:: 2 рецепти от Bubbles

Мнение от Bubbles » чет апр 11, 2013 6:49 pm

Ехей веселяци!
Тия дни доста работа имах и малко свободно време, та затова не съм се разписвал.
Тука както виждам нещо сте се рзнежили всичките, та чак и на мен докарахте усмивка макар че съм доста уморен.
Лека и спокойна вечер на всички ви! :)
Изображение

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » чет апр 11, 2013 9:47 pm

Приятна и спокойна вечер, мили момичета,Тошко,лека и вълшебна нощ. :music: :night: :music: :hug: :hug: :hug:

Потребителски аватар
Makaweli
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 5639
Регистриран на: нед сеп 06, 2009 10:03 pm
:: 66 рецепти от Makaweli
:: 908 снимки от Makaweli
Местоположение: РУСЕ

Мнение от Makaweli » чет апр 11, 2013 10:06 pm

Привет на всички :)

Верче, виждам те - как сте днес, дано да сте по-добре Изображение
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.

Изображение


Заключена