Как тече денят на Веселите готвачи? - Февруари '13

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
Потребителски аватар
Makaweli
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 5639
Регистриран на: нед сеп 06, 2009 10:03 pm
:: 66 рецепти от Makaweli
:: 908 снимки от Makaweli
Местоположение: РУСЕ

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от Makaweli » съб фев 09, 2013 8:58 am

Изображение

[youtube]http://youtu.be/lWDeQSc8mvM[/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=lWDeQSc8mvM

Добро утро Веселушки :chef:

Колко рано сте станали :eek: Таня, Дидка, Кате, благодаря за кафенцата и хубавите пожелания :hug: :hug: :hug: И у нас вече мирише на кафе, даже вече се пие :coffee:

Снощи имахме малко неочаквани гости. Братовчедите ни бяха ходили на лекар, минаха да споделят резултатите и на сладки приказки откарахме до малките часове :roll: Толкова ни беше хубаво - братовчед ми е като братче, заедно сме пораснали и имаме толкова много общи спомени, че свят да ти се завие :roll: Под тази причина тази сутрин си поспахме доволно :wink:

И при нас тази сутрин се е усмихнало едно слънчице, надявам се и да се стопли по-късно. Така е много по-приятно и за шетане, и за разходки :)

Желая ви спокоен, усмихнат и слънчев съботен ден Изображение
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.

Изображение


Потребителски аватар
milena75
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1677
Регистриран на: чет юни 17, 2010 11:59 am
:: 64 рецепти от milena75
:: 279 снимки от milena75

Мнение от milena75 » съб фев 09, 2013 10:12 am

Добро утро!
Да изпием на спокойствие съботното си кафе
Изображение
Милче, браво на студентите! Желая им успехи през втория семестър! Аз също като сина ти започнах с часовете от 4-ти февруари при тях в колежа, а в университета стартираме на 20-ти. Уж се водя в отпуск в момента, а не мога да усетя, че е така. Все излиза по някакъв ангажимент, който ме извежда извън къщи и не мога да си свърша домашната работа - нито къщата ми е изчистена, нито часовете ми са подготвени :ooppss: . Пак всичко в последния момент ще подготвям. Е, ако не друго, поне домашните на детето са написани, те са първия по важност ангажимент. Благодаря ти за съвета за водата за уста, ще пробвам с нея. Аз ползвам Септадин, той също е с антисептично действие, но на Весито й е малко лют.
Вчера ходихме на лекар - гнойна ангина няма, но гърлото още я боли и продължаваме с таблетките за смукане и препарата за пръскане. Отделно са всички останали противогрипни разтворими напитки и чайове. Лекарят каза, че я спасява ваксината, която й сложихме през есента, изкарва вируса на крак, без да вдига висока температура. Препоръча ми да не я пускам на училище, защото има много болни деца, а тя в момента е по-уязвима и може да й се усложни положението. Назначи й и курс физиотерапия. Там поне проблеми нямаме, майка ми е физиотерапевт и веднага започнахме с процедурите.
Кате, зарази ме с твоето приповдигнато настроение :D . Наистина няма нищо по-хубаво човек да е близо до децата си, да им се радва и да им помага. Дано да сте ни живи и здрави, вие нашите родители, че без вас сме за никъде. Ето, аз например много разчитам на моя татко - винаги като се налага някой да вземе или да заведе детето на училище, е на линия. Той преди няколко години получи инсулт и макар, че се възстанови в много голяма степен, сега не може да работи. Но милият, така се чувства полезен :) . Все пак е по-добре да е край внучката си отколкото нищо да не прави по цял ден. А и от бабите и дядовците той е единственият пенсионер, който е близо до нас - свекър ми е на 400км, а двете баби все още работят, така че, ще не ще, него използваме за всичко. Та така,мили баби и дядовци, стягайте се, радвайте ни се и бъдете край нас колкото се може повече.
Ние след малко отиваме на гости на майка ми - хем да прегледа гърлото на детето, хем да се видим на спокойствие, че напоследък с нея се срещаме само на работата й като отидем за някой преглед или за процедури - до онзи ден аз си правих физиотерапия на ръката, а от вчера и Весито почна - от нас отърване няма :wink: .
На вас пожелавам хубав и позитивен съботен ден, в който да си помечтаем за така чаканата от всички ни пролет :love: .
Изображение

Потребителски аватар
Sirena
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 3898
Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
:: 17 рецепти от Sirena
:: 171 снимки от Sirena
Местоположение: Варна

Мнение от Sirena » съб фев 09, 2013 10:31 am

Привет, веселушки :D
Днес аз черпя, синът ни става на 27 лазарник :D
Да е жив и здрав :D
Изображение
Изображение
Изображение
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » съб фев 09, 2013 10:47 am

НАТАЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НА ТВОЕТО МОМЧЕ - ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,МНОГО ЩАСТИЕ,РАДОСТ И УСПЕХИ В ЖИВОТА.ВЕСЕЛ ПРАЗНИК. :celebrate: :celebrate: :baloons: :celebrate: :happybd: :celebrate: :celebrate: :baloons: :celebrate:


Потребителски аватар
milena75
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1677
Регистриран на: чет юни 17, 2010 11:59 am
:: 64 рецепти от milena75
:: 279 снимки от milena75

Мнение от milena75 » съб фев 09, 2013 10:48 am

Наталка, жив и здрав да ви е! Желая му много успехи във всичко, с което се захване и нека да е късметлия, защото човек ако има късмет, всичко друго само ще си се нареди! Дано да срещне скоро половинката си в живота и да е много щастлив!
Изображение
Честито и на вас с мъжа ти, да се гордеете с него и да му се радвате!
Специално за теб

Изображение

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » съб фев 09, 2013 10:53 am

НАТАЛИ,ТОВА Е СПЕЦИАЛНО ЗА ТЕБ МИЛА,ЩАСТЛИВА МАМИНКА.

Потребителски аватар
dianakatou
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1068
Регистриран на: вт фев 14, 2012 10:37 am
:: 9 рецепти от dianakatou
:: 119 снимки от dianakatou

Мнение от dianakatou » съб фев 09, 2013 11:23 am

Добро утро ....и почти добър ден ,но днес е събота и е поволено !!! :wink: БОНИ,какви са тези хубави сервизи ,в които си ни поднесла кафето ?!Браво ,браво МАМИ каква е тая еуфория ,като каза и МИЛЕНКА по-горе ще ни заразиш с това щастие около АНТОН ,всички така казват за внуците си .....аз не мога да го разбера все още ,но живот и здраве ,за да го казвате сигурно ще е така . :) Тогава да правят и още внуци ,за да са щастливи и баби ,и дядовци !!! МИЛЕНКА,и мен гърлото ми не се е оправило ,ползвам "НЕХАLEN" ,антисептична вода и разни таблетки за смучене все още ,но сякаш се изморих ....днес Виви отново ми се оплака от ухото ......да си отива вече зимата ,да дойде май месец ...да ми светне пред очите :eek: ,защото търпението ми някак се изчерпва .ДИДКА ,Виви ми прилича ,защото е красива :wink: :tongue: :yee: Ами ,умна и съвестна ,и добро дете ,пък иначе на когото и да прилича .....нямам претенции,това майтап да става и да се посмеем малко :tongue НАТАЛКА,да ти е жив ,здрав и с късмет в живота!!! Щастие и отново късмет!!! Това е за чаровната му мама
wallpaper_1902-1.jpg
От менвсеки да оползотвори деня си по възможно най-приятния начин ,всички да са усмихнати ,весели и най-вече здрави !!! Лек и слънчев ден и освен домакинските задължения .......не забравяйте и душата си ...... :heart: :hug: :heart: На моменти се замислям ,ако можеше да говори .......какво ли щяхме да чуем?! :thinking:

Потребителски аватар
vyra59
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1616
Регистриран на: пон авг 16, 2010 8:22 am
:: 25 рецепти от vyra59
:: 43 снимки от vyra59
Местоположение: Плевен

Мнение от vyra59 » съб фев 09, 2013 12:50 pm

Здравейте мили момичета!
Благодаря за кафенцата! И аз станах рано, изпих си го, напазарувах, даже направих и един лучник. Повече готвене утре. :hungry:
Кате, разбирам радостта ти напълно, у нас утре ще дойдат малките момченца(на баба душичките), голяма радост :love: :love: :love:
Миленка, дано се оправи гърлото на детенцето(ох, да си отива вече тази зима с тези вируси) :love:
Бони, добре сте си изкарали снощи, ние тази вечер ще се събираме с приятели у нас :D
Наталка, честит рожден ден на сина! Да е жив и здрав, желая му късмет в живота!
Изображение
А това е за грижовната и лъчезарна мама
Изображение
ХУБАВА СЪБОТА :hug:
Не е важно какви обувки носиш, важно е какви крачки правиш!
Изображение

Потребителски аватар
pajarita
началник печка
началник печка
Мнения: 64
Регистриран на: ср яну 05, 2011 1:59 pm
:: 1 рецепти от pajarita

Мнение от pajarita » съб фев 09, 2013 12:59 pm

Привет и от мем.Днес е грейнало едно слънце,и няма как да не излезем на разходка.Мами, малкия Антон те прави много щастлива да ви е жив и здрав.Наталка да ти е жив и здрав рожденника,вие също.Много щастие,късмет и успех му пожелавам.
34qurmq.gif
А това е за теб мила
34qurmq.gif

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » съб фев 09, 2013 1:26 pm

Момичета, благодаря ви за милите думи към мен - Миленка,Дианка,Снеже - ще дойде и тоя ден да усетите какво означава внучето за баба и дядо -от сърце и душа ви го пожелавам,да го изпитате,Верче - ти наистина ме разбираш най - добре,благодаря ти миличка.Хайде, вземайте спешни мерки да пресечете тия гадни вируси,пийте чай с лимон и мед, топете крачетата в топла вода и морска сол,правете инхалации над тенджера с вряща вода в която има лайка цвят и сода бикарбонат,не се предавайте- :thumbsup: :winkiss: :sun: :winkiss: :music: :heart: :music:


Заключена