Как тече денят на Веселите готвачи? - Януари '13

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от mami48 » вт яну 22, 2013 6:41 am

Добро утро,мили момичета, каня ви на чаша :coffee: за добро начало на още един прекрасен ден.Чакам Бони, да послушам поредната избрана от нея музика - внасяща много настроение и релакс за душата.Пожелавам на всички весел,спокоен и много успешен ден. :winkiss: :heart: :winkiss: :hug: :flow2: :hug:


Потребителски аватар
Makaweli
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 5639
Регистриран на: нед сеп 06, 2009 10:03 pm
:: 66 рецепти от Makaweli
:: 908 снимки от Makaweli
Местоположение: РУСЕ

Мнение от Makaweli » вт яну 22, 2013 7:18 am

Изображение

[youtube]http://youtu.be/XFxvWCFFjvE[/youtube]

Добро утро :)

:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Снощи компютъра ми забиваше като за световно, но днес от мен безброй прегръдки :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Кате, тук съм - благодаря за кафето :coffee: Песничката е от мен :wink:

Изображение

Слънчев и усмихнат ден на всички Изображение
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.

Изображение

Потребителски аватар
Sirena
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 3898
Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
:: 17 рецепти от Sirena
:: 171 снимки от Sirena
Местоположение: Варна

Мнение от Sirena » вт яну 22, 2013 7:41 am

Добро утро, веселушки :D
Днес имам рожден ден, почерпете се
Изображение
Изображение
Изображение
Хубав и усмихнат ден да изживеете :D
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » вт яну 22, 2013 7:46 am

Бони, благодаря ти сърдечно за прекрасната песен на Хулио Иглесиас и Стиви Уондър, клипа ме докосна силно,благодаря ти миличка. :winkiss: :giflo1: :winkiss: :hug: :flow2: :hug: :flow2: :hug: :flow2: :hug: :flow2: :hug: :flow2: :hug: НАТАЛИ - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН - Мило момиче,пожелавам ти много,много здраве,безкрайно щастие и радост,успехи в кариерата и най -вече в семейството.Благодаря ти за щедрата почерпка.Прекрасен ден и много весел празник миличка. :winkiss: :gift: :winkiss: :music: :cake: :music: :baloons: :celebrate: :celebrate: :happybd: :celebrate: :celebrate: :baloons: :hug: :flow2: :hug:


Потребителски аватар
ivkaa75
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 2941
Регистриран на: нед ное 01, 2009 9:35 am
:: 4 рецепти от ivkaa75
:: 3 снимки от ivkaa75

Мнение от ivkaa75 » вт яну 22, 2013 8:48 am

184491_484880031553095_976462412_n.jpg
Добро утро!
Слънцето вече наднича, и безброй малки слънца
блестят в очите на ранобудните! Огледайте се,
те наистина са навсякъде! Слънчев Вторник -
това не зависи от прогнозата за времето...!
С пожелание за цветен, спорен и усмихнат ден!
Късмет за всички!
Бони,Кате,Наталка :hug: :hug: :hug:

Потребителски аватар
ivkaa75
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 2941
Регистриран на: нед ное 01, 2009 9:35 am
:: 4 рецепти от ivkaa75
:: 3 снимки от ivkaa75

Мнение от ivkaa75 » вт яну 22, 2013 8:49 am

Наталка, мила пожелавам ти всичко това:
394891_457479260985142_663460377_n.jpg
Весел празник!!!!

Потребителски аватар
dianakatou
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1068
Регистриран на: вт фев 14, 2012 10:37 am
:: 9 рецепти от dianakatou
:: 119 снимки от dianakatou

Мнение от dianakatou » вт яну 22, 2013 8:53 am

rozovi tcvetia.bonboni za rozd.den stilno.jpg
Добро утро и Честит Рожден Ден ,мила НАТАЛИ!!! :love: Желая ти от все сърце ,здраве,късмет и лъчезарната ти усмивка да грее винаги !!!Бъди щастлива ,обичана и радостна!!! Учудвам се с всеки изминал ден ,и благодарение на форума ,разбира се колко много празници има в БГ и колко още са променени ,и така съществуват и нови ,и стари ....понеже и аз помня деня на родилната помощ или т.н Бабинден ,със закъснение Честит празник на всички ,практикуващи тая професия ,която носи вяра и оптимизъм за утрешния ден ,колкото до деня на прегръдката ,аз поне за пръв път го чувам и веднага изпращам една ,огромна прегръдка за всички Веселушки ,още една за моето семейство в БГ и оставям една ,огромна за всички в нас (малки,големи и по-големи).ЙОАНКА,много ми хареса твоя смисъл на прегръдката ....При мен ,приятен ден от сутринта ,птичките чуруликат ,показа се и Слънчо и навсякъде съм отворила ,за да влезе чист въздух и да ободри и мен,и да повдигне още мъничко градуса на настроението :yee: Какво щастие е ,да умееш да се радваш на тия наглед дребни неща!?На мен поне ми действат UP :wink Вчера не успях да надникна ,как я карате ,но правихме със съпруга ми (поне два пъти в годината,профилактично)пълни изследвания на кръв и се надявам ,всичко да е о.к.После отидохме на кафе,докато се приберат от училище децата.Хубаво е да пиеш кафе на брега на морето ,особено като е спокойно ,небето и морето се сливат в далечината в едно ,някъде отново в далечината минава някой товарен кораб и още по навътре виждаш първия турски град .Една чудна гледка за окото -успокоява ,пълни те с енергия и позитивизъм ... :wink: След обяда отново с Тапър и ....дойде време за Сънчо.....НАТАЛКА,Още веднъж ЧРД и весело прекарване !!! :celebrate: :happybd: :celebrate: и обещаните прегръдки :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: Щях да пропусна ,добре дошла СНЕЖИ и .....тук наистина е дядовата ръкавичка ....винаги има място за още един ... :) :) :)

Потребителски аватар
Aliana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1613
Регистриран на: нед дек 14, 2008 6:14 pm
:: 625 рецепти от Aliana
:: 2132 снимки от Aliana
Местоположение: Cologne
Контакти:

Мнение от Aliana » вт яну 22, 2013 12:16 pm

Добър ден и от мен, мили, прекрасни момичета :)

Наталка, Честит Рожден Ден, мила! Да си жива и здрава, да те съпровождат обич, искреност и вяра!

Ден на прегръдката не бях чувала, но намирам, че е чудесна идея...! :D Аз често имам желание да прегърна целия свят! :D И всяка една от вас! :love: И животинки в гората, и дечица навсякъде по света, и празнуващи, и тъжащи, и страдащи, и щури..... :D :love:

Пия в момента кафе и гледам смълчания зимен пейзаж...
Днес ме събуди рано-рано куриер, да ми предаде колет. Слязох рошава и спяща до входа, подписах без да гледам за какво, а после се оказа, че съм приела колет за "враговете"..... :confused: Сега не ми е много ясно... ако започнат да се заяждат, могат и като кражба да го изтълкуват :thinking:
Вчера бяхме при адвокат. Около час и 40 минути, излязох от там с главоболие, гадене и желание да живея нечий чужд живот, само и само да не ми се случва всичко това... Толкова е грозно и евтино :cry: Усещам се, че на моменти нервите ми не държат.

От както кучето е тук, ходя ежедневно на дълга разходка в гората - час и половина бързо темпо на вървене. Тук пада все повече нов сняг, голяма красота е. Разходките ми се отразяват добре, вчера се усетих, че като стана 12:00 -13:00 часа и започнах мислено да се пренасям в гората. Но по него време бях в центъра на Кьолн, с една приятелка. Този път срещата ме натовари много. Тя има булимия (и много други проблеми), от около 10 години насам, а не бяхме се виждали от около 9 месеца. Има периоди, когато е стабилна, но.... Сега е станала е направо прозрачна... Стана ми болно. Особено защото тя не го осъзнава, в такава еуфория е, разказва колко добре се чувства напоследък, а тя просто чезне, и на обем, но и по абсурден начин и на плътност...

Прибрах се към 17:00 часа, грабнах кучето и си позволих 3 часа в гората - в тъмното. Никога не съм била нощем в гората! Но сега, с всичкия този сняг, там е светло, сякаш светлината извира от самия сняг. Звуците приглушени, стъпките ми скърцат... Не бях единствената, имаше бягащи, други разхождащи се, сами, с кучета или на групички. Такава красота, такова невероятно изживяване, такова спокойствие! Думите са слаби да опишат мира и очарованието на невероятната комбинация белотата в нозете и до където поглед стига, от голи клони и островърхи ели, покрити със сняг и над тях виолетово-тъмносиньо небе, обсипано с милиарди звезди и луна, караща снегът да флуоресцира....Честно казано, не ми се прибираше...

Все по-често имам чувсвтово, че където и да се намирам, е по-добре от вкъщи... Започнах да го усещам в Дания, после в много силно в Барселона, а сега вече и няколко стотин метра отстояние ми се струват привлекателни. Сигурно има общо с обстановката тук... Остнаха само два месеца, но се опасявам, че ще стане като борба за всеки оставащ час...

Пак ви занимавам с моите неща... интересно, че каквото ви казвам на вас тук, не би ми минало през ума да го споделя с непосредственото си обкръжение :)
www.facebook.com/artandhobby

Потребителски аватар
pajarita
началник печка
началник печка
Мнения: 64
Регистриран на: ср яну 05, 2011 1:59 pm
:: 1 рецепти от pajarita

Мнение от pajarita » вт яну 22, 2013 1:03 pm

Привет и от мен момичета.Днес тук е много студено и един вятър...Наталка пожелавам ти много здраве,радост,ща стие и късмет в живота.Само хубави неща да ти се случват. :giflo2: :giflo2: :giflo2: :giflo1: :giflo1: :giflo1: :giflo1: :giflo1: :flow1: :flow1: :flow1: :flow1: :flow2: :flow2: :flow2:

Потребителски аватар
didurana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 4152
Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm

Мнение от didurana » вт яну 22, 2013 4:08 pm

Здравейте ,момичета!Тези дни не успявам да пиша кой знае колко ,но поне успявам всичко да прочета.
НАТАЛИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛА МОЯ!ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ,ЗДРАВЕ И ЗДРАВЕ НА ТЕБ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО!
Рали,прекрасно те разбирам,докато живеех при мъжа си,се задушавах там,нямах търпение да свърши майчинството,че да тръгна на работа.После си викам,,я чакай малко,за мен винаги е важало моя дом е моята крепост,къде да се подслоня от тревоги и къде да се завърна от работа,ами в моя дом,,От там е ясно,че стигнах до извода да си се прибера.Но при теб имаш подкрепата на Филип, нещата са преодолими.Стискай зъби още малко :thumup: .
Утре сме на контролен преглед,да видим минало ли е ушното възпаление на Зарко .Още си пипа ушите,държи се там :thinking: :thinking: .Дано да е отшумяло.....


Заключена