Ако търсите рецепта, идея или съвет - тук е мястото, където да попитате
-
reni55
- магьосник в кухнята

- Мнения: 1188
- Регистриран на: ср юни 25, 2008 7:49 pm
- :: 227 рецепти от reni55
- :: 321 снимки от reni55
Мнение
от reni55 » пет юли 25, 2008 10:42 pm
Съпругът ми днес ходи да купи шкембе за шкембе чорба и видял телешко сърце, но не знаем как да го приготвим / не е купил / .
Ако някой е готвил такова чудо моля дайте рецепта!
Благодаря

-
korneliq
- магьосник в кухнята

- Мнения: 101
- Регистриран на: нед дек 16, 2007 2:25 pm
- :: 744 рецепти от korneliq
- :: 388 снимки от korneliq
Мнение
от korneliq » съб юли 26, 2008 9:31 pm
Приготвям го панирано. Първо се сварява/може и в тенджера под налягане за 20 мин./, после се нарязва на парчета около 1 см дебели-те стават като шайби- и топиш в яйце, галета,яйце...и мяташ в тигана. После може вместо сол, да се поднесе със соев сос....става супер. Пробвай, надявам се да ви хареса. Приятен апетит!!!
-
Sirena
- магьосник в кухнята

- Мнения: 3898
- Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
- Местоположение: Варна
Мнение
от Sirena » пет авг 15, 2008 9:25 pm
След като сваря сърцето в тенджера под налягане го готвя както се прави кавърма кебап от свинско месо. Освен с телешко става и със свенски сърцал Да ви е сладко!
-
sashko
- аматьор с виличка

- Мнения: 4
- Регистриран на: съб яну 12, 2008 6:32 pm
Мнение
от sashko » чет ное 06, 2008 5:33 pm
Подобре става ,ако се направи сушено става като кайзер.
-
tsura_78
- магьосник в кухнята

- Мнения: 616
- Регистриран на: пет окт 24, 2008 10:59 pm
- :: 50 рецепти от tsura_78
- :: 77 снимки от tsura_78
- Местоположение: MADRID и Плевен
Мнение
от tsura_78 » нед ное 09, 2008 3:14 pm
Аз телешките сърца освен на пастърма не съм ги правила нищо друго.

"Осъзнай, че ти си отговорен за собственото си щастие, затова прави неща, които те правят щастлив!"