Страница 17 от 33
Публикувано: вт сеп 01, 2009 12:35 pm
от xevi
Днес най-накрая си взехме пасатор
Досега карахме само с миксер - но не е същото. Новият пасатор е доста мощен (600 W) и може да разбива и лед - това ще е удобно през лятото. Иначе си има и мелачка и приставка за разбиване на белтъци, сметана и т.н.
Бяхме много нетърпеливи да го пробваме и си направихме сос/дип с кисело мляко, сирене, чесън и зелен лук - стана страхотно
Публикувано: вт сеп 01, 2009 12:50 pm
от Aliana
Публикувано: вт сеп 01, 2009 3:34 pm
от magi71
xevi написа:Днес най-накрая си взехме пасатор
Досега карахме само с миксер - но не е същото. Новият пасатор е доста мощен (600 W) и може да разбива и лед - това ще е удобно през лятото. Иначе си има и мелачка и приставка за разбиване на белтъци, сметана и т.н.
Бяхме много нетърпеливи да го пробваме и си направихме сос/дип с кисело мляко, сирене, чесън и зелен лук - стана страхотно
Честита придобивка! Да си го ползвате дълго време и с кеф!
Публикувано: вт сеп 01, 2009 8:12 pm
от mimsi
Xevi,честито!Това е един наистина незаменим помощник в кухнята!
Публикувано: вт сеп 01, 2009 10:04 pm
от krisi
Неви, честито
и от мен с здраве да си я ползваш новата придобивка!!!
Публикувано: чет сеп 03, 2009 7:27 am
от Vida
Много полезна работа дълги години да ти върши Неви.Честито!
Публикувано: чет сеп 03, 2009 7:49 am
от xevi
Благодаря ви за милите думи
Публикувано: нед сеп 06, 2009 9:32 pm
от BABY
Публикувано: нед сеп 06, 2009 11:07 pm
от vanito21
BABI честито и със здраве да си ги ползваш.А в глинения гювеч да приготвяш много вкусни ястия.Аз като си купих моя гювеч първото нещо което приготвих беше боб с наденичка голяма вкусотия.
Публикувано: пон сеп 07, 2009 9:40 am
от aniyon
BABY, и аз ти честитя ! Предполагам, първото е силиконова кексова форма
Не бях виждала такава. Много е интересна и сигурно ще стават чудни сладкиши в нея. Чакам да я видя в действие
А за гювеча Ванито е права - каквото и да сготвиш - все е вкусно.
Ами хайде и аз да се похваля тогава. Наскоро си купих ето тази керамична съдинка. Вече два пъти готвя в нея и ми е кеф, защото е много пъстра и свежа