Какво си купих днес [2]
- mami48
- магьосник в кухнята
- Мнения: 6242
- Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm
Re: Какво си купих днес [2]
Честито, момичета, със здраве да си ползвате уреда.
- ma_rri_na
- магьосник в кухнята
- Мнения: 220
- Регистриран на: ср окт 15, 2008 9:55 pm
- :: 106 рецепти от ma_rri_na
- :: 653 снимки от ma_rri_na
- Местоположение: Варна
Благодаря на всички за пожеланията. Ще докладвам как се държи фурната!
-
- майстор с шприц
- Мнения: 85
- Регистриран на: пон юни 21, 2010 12:10 pm
- :: 81 снимки от rydd
много съм закъсняла с тази покупка - грил тиган но ще бъде лесно да ми отговорите как се използва най-рационално
- Sirena
- магьосник в кухнята
- Мнения: 3898
- Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
- Местоположение: Варна
Честито тиганче
Всичко, което е за скара минава и през него, месца, зеленчуци, даже и пърленки правя на него.
Успешно ползване
Всичко, което е за скара минава и през него, месца, зеленчуци, даже и пърленки правя на него.
Успешно ползване
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."
- Aliana
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1613
- Регистриран на: нед дек 14, 2008 6:14 pm
- :: 625 рецепти от Aliana
- :: 2132 снимки от Aliana
- Местоположение: Cologne
- Контакти:
Марина, миличка, честито ти нова помощница! Много е хубава и дано бързо да свукнете една с друга - е, то с хубавото бързо се свиква, нямам съмнения, отнася се и за двете ви
Такива придобивки са важни и нужни, а и появи ли се нужда, не търпят дълго отлагане. Радвам се, че си намерила нещо, което е по вкуса ти
И наистина ще чакаме да разкажеш, как се работи с нея
За тигана на rydd - честито, да го ползваш с удоволствие и да ти служи вярно! Ако е с някакъв вид тефлоново покритие, гледай да не го държиш дълго нажежен и празен, не се отразява добре на покритието. Иначе е всестранно приложим и
Такива придобивки са важни и нужни, а и появи ли се нужда, не търпят дълго отлагане. Радвам се, че си намерила нещо, което е по вкуса ти
И наистина ще чакаме да разкажеш, как се работи с нея
За тигана на rydd - честито, да го ползваш с удоволствие и да ти служи вярно! Ако е с някакъв вид тефлоново покритие, гледай да не го държиш дълго нажежен и празен, не се отразява добре на покритието. Иначе е всестранно приложим и
www.facebook.com/artandhobby
- Sirena
- магьосник в кухнята
- Мнения: 3898
- Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
- Местоположение: Варна
И аз да се похваля с подранил подарък за 8 март от мъж ми, не че само с това ще се размине
Старата ми ветеранка още е в кондиция, но я подготваме за пенсия, тя милата ми беше вярна почти 30 години, заслужава си почивката
Старата ми ветеранка още е в кондиция, но я подготваме за пенсия, тя милата ми беше вярна почти 30 години, заслужава си почивката
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."
-
- майстор с шприц
- Мнения: 85
- Регистриран на: пон юни 21, 2010 12:10 pm
- :: 81 снимки от rydd
благодаря Ви за вниманието
ще спазвам съветите Ви
но имам питане - мазнина слага ли се
ще спазвам съветите Ви
но имам питане - мазнина слага ли се
- mami48
- магьосник в кухнята
- Мнения: 6242
- Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm
Честито,Натали - дано само вкусни гозби да сътвориш в тая прекрасна тенджера под налягане,преди два месеца голямата ми дъщеря ме изненада със същата - много съм доволна,готви се бързо и вкусно в нея.
- Makaweli
- магьосник в кухнята
- Мнения: 5639
- Регистриран на: нед сеп 06, 2009 10:03 pm
- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli
- Местоположение: РУСЕ
Наталка, ЧЕСТИТА ТЕНДЖЕРА Качествата на приготвената в такъв съд храна си ги знаеш - ползвай новата с удоволствие и нека ти служи безотказно дълги и щастливи години
rydd, аз лично когато пека на грил тигана не слагам мазнина. Месото предварително мариновам и може малко да го омазня самото него ако е сухо /напр.пилешка пържола от бяло месо/, рибата предварително посолена намазвам с горчица и така я пека, а зеленчуците също леко омазнявам. УСПЕХ В ПОЛЗВАНЕТО НА ТИГАНА И ЧЕСТИТО
rydd, аз лично когато пека на грил тигана не слагам мазнина. Месото предварително мариновам и може малко да го омазня самото него ако е сухо /напр.пилешка пържола от бяло месо/, рибата предварително посолена намазвам с горчица и така я пека, а зеленчуците също леко омазнявам. УСПЕХ В ПОЛЗВАНЕТО НА ТИГАНА И ЧЕСТИТО
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
- i4eto3421
- магьосник в кухнята
- Мнения: 892
- Регистриран на: пон ное 16, 2009 3:10 pm
- :: 89 рецепти от i4eto3421
- :: 507 снимки от i4eto3421
Момичета:ЧЕСТИТО!!!!!!!Страхотни нещица си имате.Със здраве да си ги ползвате.