Галя, радвам се, че някой ме разбира :P . Шегувам се. Наистина е много неприятно, когато новата ти придобивка те разочарова. Независимо колко пари си дал, даваш ги все пак с очакване на някаква функция... Съжалявам, че и при теб се е случило да се разочароваш
Павел, и аз си умирам за ножове. Преди около половин година гледах едно кулинарно предаване, където един японец приготвяше калмар. С един нож, направо МЕЧТА. Формата му като сатър, не лъскав, а матиран, сякаш без усилие се плъзгаше през продуктите (и съм сигурна, че наистина е така!)...А с каква прецизност режеше този възрастен човек.... невероятно.
Аз завистницата :P веднага се информирах за такъв японски нож, ама къде ти - кола на старо можеш да купиш на тази цена!
Така че изрових моя сатър, наточих го перфектно и сега само с него боравя, все този японец си представям, докато режа.
А на Рени - аз имах ножове Солинген, един комплект. Отгоре пише
СОЛИНГЕН , а отдолу
неръждаем
Такааааа, аз мия всичко в машината, ножове, тенджери, всичко. Дали заради това, незнам, ама точно под надписа НЕРЪЖДАЕМ се получило едно петно ръжда

Брат ми беше тук и доста майтап падна, той даже го снима и го сложи в интернет, при други такива куриозни снимки.
Честито на всички, които са си доставили радост напоследък!