Добро утро!
Днес бях решила да спя до късно, но ето ме рано, рано. Събудих се и не можах повече да заспя. Използвам сутрешната тишина да се насладя на кафето с вас!
Танче, и аз като теб вчера се намокрих на дъжда и сега се моля да не се разболея. Ти сега много трябва да се пазиш да не те повтори грипът. Стой на топло пред компютъра и телевизора и почивай, ако имаш телевизия де, защото ние нямаме

.
Дидка, звучиш ми много загадъчно и в същото време много доволна

. Който и да ти е бил на гости явно те е направил много щастлива! Радвам се за теб!
Ивка, лека работа ти пожелавам! При вас е толкова бяло и снежно, иска ми се и на мен малкко от тази красота, но тук в момента вали нещо средно между дъжд и сняг и е много неприятно. Температурата само за няколко часа падна от 8 на минус 4 градуса. Дано поне виелици да няма, въпреки че синоптиците предупреждават и за това.
Сега се захващам да си пиша съчинението по английски, само то ми остана от изпита, но ми е трудно и все го отлагам, няма как, трябва да го почвам.
На вас пожелавам много усмивки и приятен неделен ден, прекаран на топло и с любимите ви хора!
Бони, изпращам ти много положителна енергия. Дано майка ти да е по-добре!