zakuska moska.jpg
Добро утро и пожелания за една ,спокойна,спорна и успешна седмица!!!

Днес,понеже след почивните дни минава голяма визитация,реших да сготвя ,да свърша нещо ,вместо да чакам отвън

.И след малко ще тръгвам .БОНИ,знаеш ли и аз ,много пъти се замислям с тия вируси ,дори бях гледала по телевизията интервю с един пилот ,който сподели ,че ни "обгазяват".....

направо по него време се бях притеснила много ,наистина ,че всичко е свързано и е една ,дълга верига ....от......до фармацевтичните компании и до джоба на някои....както с ваксините бе станало и с мн.др.Не искам да вярвям всичко това,но за жалост след всичко ,което досега са видяли очите ми .......нищо не е за излключване

Днес,няма да излезе със сигурност ,дори вчера сам е споделил с лекаря ,че настоява терапията да се проведе както трябвя ,за да не се наложи да ги посети отново.Успешен старт на новата седмица,току-що ми звънна и баща ми ,всички са притеснени ,има ли някой болен .....така е ,и когато си далеч още по-вече ....МАМИ,ти какво мислиш?! На всички ви лек ден и благодарност за вниманието ,и въобще ,че ви има !!!
4ERV.ROZI +ME4E BIALO.jpg