Здравейте,ВЕРЧЕ ,много лошо ......и тук започна да се говори и действа срещу училищния терор на "апашите " .....Вчера Виви ми показа едно видео ,в което участват ученици от тяхната гимназия точно на такива сцени ....отврат .......почти всеки ден коментира за еди неин съученик ,който има някакъв проблем ,дргите са г усетили и му се подиграват и бият ....моята госпожица (откъде толкова настървена ) отисхла при подобна ситуация да им иска мнението

....и да ги помоли тримата да намерят някои апаш като тях ,а не момчето и да се правят на мъже ......сега сподели ,че единият и е посегнал да не се меси ,а другите са я наругали ....коментирахме доста ,казах и да не се занимава ...а тя ми сподели и сега ,замисляйки може би е и права "Няма да се занимавам аз ,няма ,друг ....момчето е безпомощно и така тоя тормоз ...всеки ден ???!!! Няма да стане ....не ме е страх ....да ме ударят само .......ох,викам си това е моето мъжко момиче и ми прилича много ....не иска никого да вижда да страда ,било човек или животно ...така и заради едно куче бе направила голям панаир и дори им предложи ,ако не го искат да не го тормозят ,а да го дадат някъде да се грижат хора ,кото ще го обичат ....радвам се ,че е активна и я вълнуват проблемите на обществот ,трябва от малка да има мнение. На вас пожелавам възможно най-бързовъзстановяване ,защото не есамо раната ,а е и психиката най-вече !!!

При мен спокойно ,слънчево и тихо ...до утре ще ви видя по-късничко !!!