Как тече денят на Веселите готвачи? - Май '14
- janova
- магьосник в кухнята

- :: 90 снимки от janova
Re: Как тече денят на Веселите готвачи?
- sladki64e
- магьосник в кухнята

- :: 20 рецепти от sladki64e
- :: 582 снимки от sladki64e

Хайде на кафе:

Да изпълним душата си с благодарност, сърцето с любов и новия ден ще ни дари с изобилие. Помнете че, няма нищо невъзможно, стига достатъчно силно да го желаем!
Пожелавам ви един прекрасен ден!
- Makaweli
- магьосник в кухнята

- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli

Добро утро
Йоанка, благодаря миличко - ето съм и аз с кафето
Танче, какво си докара до главата - дано ти помогне инжекцията
Миленка, дано и при вас нещата се подобрят
Дидка, Зари от кога се мести в градината?
Кате, как сте у дома - тия дни си много лаконична, как е Тони-Бонбони?
У дома нещата си вървят по обичайния начин - дядото не ме оставя да скучая
Аз отивам д се трудя, а на всички вас желая
Успешен и усмихнат ден

Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
- milena75
- магьосник в кухнята

- :: 64 рецепти от milena75
- :: 279 снимки от milena75
Здравейте, приятели!

Не съм влизала тук отдавна, а нямам време и да изчета всичко, което ви се е случило, въпреки че много ми се иска
.
Тези дни около нас е доста напрегнато. От началото на миналата седмица тичаме по прегледи с мъжа ми. Утре той заминава за София, ще му правят операция. Оказа се, че има проблем с бъбреците. Моля се само да не се налага да му махат единия, а да се размине с по-малкото зло. Притеснено ми е, защото при нас са последните дни от семестъра и няма как да тръгна с него, но в събота с Весито ще пътуваме и ние за там. Детето е много тъжно, защото точно тогава има рожден ден и бяхме правили други планове, но здраве да е, рождени дни ще има и занапред, важното е баща й да се оправи. Като си помисля само, че ако не беше решил да си направи профилактични изследвания нямаше да установят, че има проблем. Това е коварното на някои заболявания - нямаш оплаквания и изведнъж идва лошото.
Йоанка, стискам палци и при вас всичко да е наред и операцията на мъжа ти да мине добре.
Танче, бързо възстановяване и на теб!
Няма да ви занимавам повече с моите проблеми. пожелавам ви хубав ден, а аз като мога пак ще ви пиша.

Не съм влизала тук отдавна, а нямам време и да изчета всичко, което ви се е случило, въпреки че много ми се иска
Тези дни около нас е доста напрегнато. От началото на миналата седмица тичаме по прегледи с мъжа ми. Утре той заминава за София, ще му правят операция. Оказа се, че има проблем с бъбреците. Моля се само да не се налага да му махат единия, а да се размине с по-малкото зло. Притеснено ми е, защото при нас са последните дни от семестъра и няма как да тръгна с него, но в събота с Весито ще пътуваме и ние за там. Детето е много тъжно, защото точно тогава има рожден ден и бяхме правили други планове, но здраве да е, рождени дни ще има и занапред, важното е баща й да се оправи. Като си помисля само, че ако не беше решил да си направи профилактични изследвания нямаше да установят, че има проблем. Това е коварното на някои заболявания - нямаш оплаквания и изведнъж идва лошото.
Йоанка, стискам палци и при вас всичко да е наред и операцията на мъжа ти да мине добре.
Танче, бързо възстановяване и на теб!
Няма да ви занимавам повече с моите проблеми. пожелавам ви хубав ден, а аз като мога пак ще ви пиша.
- didurana
- магьосник в кухнята

Добро утро и приятен ден!
Бони,на 31 май излизат резултатите,но пък ако го приемат на документи,не знам дали няма да е проблем той е още с памперс
Бони,на 31 май излизат резултатите,но пък ако го приемат на документи,не знам дали няма да е проблем той е още с памперс
- Sirena
- магьосник в кухнята

- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
Добро утро
Миленче, скорошно оздравяване на момчето, всичко ще е на ред.
Бони, моят свекър е дебела глава, и той не слуша. Ама аз съм единствена и неповторима снаха и като се карам не се сърди, то поне да изпълняваше заръките ни, ама нейсе...
Дидка, и това с памперса ще го израстете
Само да го приемат в градината, вече няма да е бебе и като гледа от другите ще се научи
Сега и кафето, че трудоденят започва

Усмихнат ден
Скоро ще сме така

Миленче, скорошно оздравяване на момчето, всичко ще е на ред.
Бони, моят свекър е дебела глава, и той не слуша. Ама аз съм единствена и неповторима снаха и като се карам не се сърди, то поне да изпълняваше заръките ни, ама нейсе...
Дидка, и това с памперса ще го израстете
Сега и кафето, че трудоденят започва

Усмихнат ден
Скоро ще сме така

"Бъди себе си, има достатъчно други хора."
-
rusowelka51
- виртуоз с тиган

- :: 2 снимки от rusowelka51
Здравейте момичета
Вече съм малко по-добре и сега ще ви обясня ситуацията
Коляното ме болеше от няколко месеца,но само като ставах и като качвах стълби-като се прегъваше
И когато стана нетърпимо отидох на лекар
Изхабена става под капачката и се трие на сухо
Вчерашната инжекция е за блокаж да не ме боли но временно
Лошото е че беше с комбинация и със зъбобола
Вадих коронка ,корен и т. н. Там има още доста работа
Благодаря на Натали за зъболекарката
Всички ми казвате да се спра
Ако седна,много скоро ще легна
Инжекция и пак напред
А сега искам да пожелая скорошно оздравяване на половинките на Йоана и Миленка
Желая на всички много здраве ,че това е най-важното Другото ще дойде с малко повечко усилие
Желая ви прекрасен ден
Вече съм малко по-добре и сега ще ви обясня ситуацията
Коляното ме болеше от няколко месеца,но само като ставах и като качвах стълби-като се прегъваше
И когато стана нетърпимо отидох на лекар
Изхабена става под капачката и се трие на сухо
Вчерашната инжекция е за блокаж да не ме боли но временно
Лошото е че беше с комбинация и със зъбобола
Вадих коронка ,корен и т. н. Там има още доста работа
Благодаря на Натали за зъболекарката
Всички ми казвате да се спра
Ако седна,много скоро ще легна
Инжекция и пак напред
А сега искам да пожелая скорошно оздравяване на половинките на Йоана и Миленка
Желая на всички много здраве ,че това е най-важното Другото ще дойде с малко повечко усилие
Желая ви прекрасен ден

rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919
- mami48
- магьосник в кухнята

- mami48
- магьосник в кухнята

- janova
- магьосник в кухнята

- :: 90 снимки от janova
МИЛЕНЧЕ,всичко ще мине добре.Лекарите в СОФИЯ са добри споциалисти и апаратурите им са на ниво!
ТАНЧЕ,имаме какво да споделим за болките