Как тече денят на Веселите готвачи? - Септември '14
- mami48
- магьосник в кухнята

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?
- mami48
- магьосник в кухнята

-
rusowelka51
- виртуоз с тиган

- :: 2 снимки от rusowelka51
Здравейте момичета
Днес се включвам по-късно,но днес реших да си направя козметичен салон у дома
Остана маникюра но по късно че имам още малко домакинска работа
Чувствам се малко по добре и живнах Обещавам няма да прекалявам
Влади и Йонка ,благодаря и на вас за поздравите
Дано всички пожелания се сбъднат
Желая на всички един прекрасен ден

Днес се включвам по-късно,но днес реших да си направя козметичен салон у дома
Остана маникюра но по късно че имам още малко домакинска работа
Чувствам се малко по добре и живнах Обещавам няма да прекалявам
Влади и Йонка ,благодаря и на вас за поздравите
Дано всички пожелания се сбъднат
Желая на всички един прекрасен ден

rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919
- ivkaa75
- магьосник в кухнята

- :: 4 рецепти от ivkaa75
- :: 3 снимки от ivkaa75
Здравейте момичета днес се омотах имах задачки,
разплащания и то станало обяд,време за работа
Таничка ,карай по полека
Йоанка,какви са резултатите добри ли са дано са такива.
Миле,приятна почивка
Наталка, е измила прозорци и то ще вали това е ясно
Мами,как сте Митачето как е,поздрави го
Бони,с тези наши старци ще луднем
майка сега не знае какво иска- иска да си ходи на Габрово ,никой не я спира само и казвам да реши да знае ние какво да правим,
имаме някоя друга кокошчица и пиленца и куче и коте,те животните си искат своето,а тя не знаела уж ще изкара зимата,че имала дърва, в
следващият момент ще си ходела и така,ние се лутаме тук и там като войници сме звънне и казва аз си отивам утре за една седмица и хоп хайде ние на село,
но сега съм и поставила ултиматум да решава,децата се прибират Глорка започва училище и ние трябва да знаем какво а правим.
Абе те хората са казали "ако нямаш дърто купи си,ако имаш убий го" ще си ги гледаме няма какво да правим да са ни живи и здрави.
Май много се отнесох,а службата ме зове.
разплащания и то станало обяд,време за работа
Таничка ,карай по полека
Йоанка,какви са резултатите добри ли са дано са такива.
Миле,приятна почивка
Наталка, е измила прозорци и то ще вали това е ясно
Мами,как сте Митачето как е,поздрави го
Бони,с тези наши старци ще луднем
майка сега не знае какво иска- иска да си ходи на Габрово ,никой не я спира само и казвам да реши да знае ние какво да правим,
имаме някоя друга кокошчица и пиленца и куче и коте,те животните си искат своето,а тя не знаела уж ще изкара зимата,че имала дърва, в
следващият момент ще си ходела и така,ние се лутаме тук и там като войници сме звънне и казва аз си отивам утре за една седмица и хоп хайде ние на село,
но сега съм и поставила ултиматум да решава,децата се прибират Глорка започва училище и ние трябва да знаем какво а правим.
Абе те хората са казали "ако нямаш дърто купи си,ако имаш убий го" ще си ги гледаме няма какво да правим да са ни живи и здрави.
Май много се отнесох,а службата ме зове.
- Sirena
- магьосник в кухнята

- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
Щастлива вечер
[youtube]http://youtu.be/cANcgBb3i_8[/youtube]
[youtube]http://youtu.be/cANcgBb3i_8[/youtube]
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."
- sladki64e
- магьосник в кухнята

- :: 20 рецепти от sladki64e
- :: 582 снимки от sladki64e
Привет, момичета!
Докато стане обяда, сядам да ви видя. Преди малко се върнах от лекар - резултатите (които са станали) са добре. Захарта е малко висока, но лекарят казва, че е нормално, ако съм яла нещо сладко. А аз без сладко не мога - със ставането си си хапвам първо нещо сладичко. Другите не са станали (кръвта не била достатъчно) и отново ми взимаха кръв. Вчерашните също още не са излезнали. В петък ще разбера.
Танче, радвам се, че се чувстваш по-добре!
Дианка, изгони ли вируса/бактериите?
Бони, така е със възрастните хора. Онзи ден говоря с майка и я питам дали желае да дойде при нас, но тя не иска - не искала да ни натоварва. Мъжо започна да говори, баща ми да дойдел - щяло много да му хареса. А майка ми го помоли да ме съжали малко (с трима мъже) и още един като тях (с труден характер) ще ми дойде в повече
.
Да ставам, че май от съседите започна да се носи миризма на загоряла храна
.
Хубава вечер на вас желая!

Докато стане обяда, сядам да ви видя. Преди малко се върнах от лекар - резултатите (които са станали) са добре. Захарта е малко висока, но лекарят казва, че е нормално, ако съм яла нещо сладко. А аз без сладко не мога - със ставането си си хапвам първо нещо сладичко. Другите не са станали (кръвта не била достатъчно) и отново ми взимаха кръв. Вчерашните също още не са излезнали. В петък ще разбера.
Танче, радвам се, че се чувстваш по-добре!
Дианка, изгони ли вируса/бактериите?
Бони, така е със възрастните хора. Онзи ден говоря с майка и я питам дали желае да дойде при нас, но тя не иска - не искала да ни натоварва. Мъжо започна да говори, баща ми да дойдел - щяло много да му хареса. А майка ми го помоли да ме съжали малко (с трима мъже) и още един като тях (с труден характер) ще ми дойде в повече
Да ставам, че май от съседите започна да се носи миризма на загоряла храна
Хубава вечер на вас желая!

- mami48
- магьосник в кухнята

- dianakatou
- виртуоз с тиган

- :: 9 рецепти от dianakatou
- :: 119 снимки от dianakatou
Добър вечер !!!
Когато слънцето залязва... и денят е към своя край, го изпращам с усмивка и благодарност за всички хубави моменти, които ми поднесе днес...
Благодаря Ви за отзивите за сладкото ми !!!
Често не правя ,но да не ми влезе муха в главата ....пък и жалко за плодовете ! ЙОАНКА ,все още не мъчи тоя вирус ,по-добре ми е ,но не е отшумчл напълно .... я да видим какво намерение има ?! На съпруга ми братовчедка му е учителка ,те са в Ню Йорк и от 1.09 ми писа ,че ще почнат ,а учениците от 3.09 ...може да не съм я разбрала и аз ....
Успешна нова ,учебна година !!!
Радвам се ,че резултатите ти са добри ,дано все така да е ..... МАМИ ,и аз към октомври смятам да прескоча до Турция , при мен е половин час до първия град ,ходила съм на почивка в Истанбул ,но в тая част не и имам огромно желание ..... Човекът е човек ,когато е на път
Голямо богатство е да пътуваш ....независимо до къде ....отвсякъде нови впечатения ,спомени и вълнуващи преживявания ! На мъжа ми ,когато му спомена ,че ми се ходи в чужбина ..... вкъде на шега ,къде на истина все в Бг има желание да ме води !!! Това е зет като мед ,да обича нашите !!!
БОНИ ,ИВЕ толкова е сложно с възрастни хора ......засягат се от най-малкото ,правят това ,което те мислят ,че е правилно ........и ти естествено трябва да си търпелива ???!!!
Все още нямам такива задължения и дано са здрави ,но обръщайте го на шега и не се товарете много ,достатъчни са проблемите ,които имаме в тоя забързан и сложен живот !!!
Май много писах отново ,но какво да правя като съм сладкодумна ?!
"Не позволявайте на света да промени усмивката ви, позволете на усмивката си да промени света!"
И букет за всички, които се усмихнаха
Снимка: "Не позволявайте на света да промени усмивката ви, позволете на усмивката си да промени света!" И букет за всички, които се усмихнаха !!!
Обикновено пожелавам на хората това, от което самата аз най-много се нуждая. Желая на всички една хубава и спокойна вечер
!!!
[youtube]http://youtu.be/-a6Ped7Uaqw[/youtube]
Когато слънцето залязва... и денят е към своя край, го изпращам с усмивка и благодарност за всички хубави моменти, които ми поднесе днес...
"Не позволявайте на света да промени усмивката ви, позволете на усмивката си да промени света!"И букет за всички, които се усмихнаха
Снимка: "Не позволявайте на света да промени усмивката ви, позволете на усмивката си да промени света!" И букет за всички, които се усмихнаха !!!
!!!
- mami48
- магьосник в кухнята

- mami48
- магьосник в кухнята