Привет,мили момичета! В последно време мои познати споделят с мен,че са в депресия и то не една или две,то просто е нещо масово,замислих се сериозно върху това,а днес долавям подобно състояние при Йоанка,а може би и при Бони - мили момичета,чета много за тия състояния и в крайна сметка съвета на психолози и психиатри е - всичко е в главата,тоест нагласата е наша,след многократно изпадане в дупка, реших за себе си - не,нищо не е в състояние да ме събори,щом семейството ми е живо и здраво,останалото са незначителни неща,а аз живея и съм щастлива именно със семейството си,защо тогава да страдам,няма логика,ще подминавам всичко останало и ще минавам през него с вдигната глава,ще се радвам на малките,дребните неща,но няма да страдам от малки и дребни неща.Момичета,много се надявам да ме разберете правилно,не се поддавайте на терзания,мъка,тъга,я се ориентирайте към положителните - усмихвайте се,дори и на по -сдържани и хладни личности,давайте и показвайте обичта си към семейството,казвайте,ако можете всеки ден на децата си,че ги обичате,аз го правя и ми е много хубаво,мислете и мечтайте за красиви неща,излизайте с приятели,приятелки,не се капсулирайте,търсете компанията на позитивни хора.Пожелавам ви много радост и късмет,мили момичета! Миленче,обожавам спорт,от млада съм такава,а тениса е моя слабост,вече една седмица спа по 4-5ч.,но пък съм много щастлива,днес дори Стаси ми каза,че съм много оправна с домашната работа,като не спя повече,но това са подробности,важното е удовлетворението,което получам! Дидка,пъргавелке мила,рано,рано прибра зелето,но и аз се замислям върху това,защото тия температури налагат прибиране!

Прекрасна вечер,мили мои сладурчета,обичам ви!!!